Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Το νέο γήπεδο της Ισθμίας, θα λέγεται…

- Advertisement -

Οι τοπικοί άρχοντες του Δήμου Λουτρακίου-Περάχωρας, αποφάσισαν να ονομάσουν το νέο γήπεδο που κατασκευάζεται στην περιοχή, “Γιάννης Στέφας”, προς τιμήν του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Κορίνθου και του ΠΑΟΚ.

Ύστερα από πρόταση του δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας, Γιώργου Γκιώνη, θα δοθεί το όνομα του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Κορίνθου και του ΠΑΟΚ, Γιάννη Στέφα, στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ισθμίας, το οποίο κατασκευάζεται στην περιοχή.
Ο Στέφας φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ την τριετία 1972-75, διάστημα το οποίο ο “Δικέφαλος” κατέκτησε το Κύπελλο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (1972). Στον τελικό ήταν αυτός που υπερασπίστηκε τα γκολπόστ των “ασπρόμαυρων”.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που διεξήχθη στις 5 Ιουλίου 2010, ο κ. Γ. Γκιώνης ζήτησε να υπάρξει μία ομόφωνη απόφαση “που αποτελεί οφειλόμενη τιμή σε ένα σημαντικό συμπατριώτη μας”, προκειμένου το Δημοτικό Συμβούλιο να τιμήσει τον Γιάννη Στέφα και να δώσει στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο Ισθμίας το όνομά του. Η πρόταση έγινε αποδεκτή.
Αναφερόμενος στην προσφορά του κ. Γ. Στέφα ο Δήμαρχος Λουτρακίου –  Περαχώρας μίλησε για ένα “παλαίμαχο τερματοφύλακα και σπουδαίο άνθρωπο του αθλητισμού”.
“Ο Γιάννης Στέφας είναι ένας ανιδιοτελής εργάτης του αθλητισμού. Είναι από τις προσωπικότητες που έδωσαν  την ψυχή τους στο ποδόσφαιρο, αποτέλεσαν και αποτελούν πρότυπο για όλους μας, και κέρδισε μόνο το χειροκρότημα  και την αναγνώριση του κόσμου”, είπε ο κ. Γ. Γκιώνης υπενθυμίζοντας ότι ο κ. Γ. Στέφας “ήταν από τους στυλοβάτες της μεγάλης ομάδας της Κορίνθου που έφθασε στην Πρώτη Εθνική Κατηγορία, ενώ φόρεσε επάξια και την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Η οικογένεια Στέφα έχει αφήσει δυνατό αποτύπωμα στον τόπο μας και ιδιαίτερα στην Ισθμία. Ο Γιάννης Στέφας είναι ταυτισμένος με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο της περιοχής”, πρόσθεσε ο κ. Γ. Γκιώνης και προτείνοντας το γήπεδο Ισθμίας να πάρει το όνομά του, κατέληξε:
“Είναι μία πρόταση που ήλπιζα να την κάνω όταν τελείωνε το γήπεδο. Με τον Γιάννη ανάμεσά μας. Να ρίξει την πρώτη μπαλιά. Να μιλήσει για το ποδόσφαιρο που τον τίμησε και το αγάπησε”.
Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αναμένεται να ληφθεί στην προσεχή συνεδρίασή του….

Πηγή: olapaok.gr

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστή κίνηση.
    Επειδή ο Τάκης πάει με Πετρίτση δεν θα ήταν προτιμότερο ο Γκιώνης να ξηγηθεί μια παλιομοδίτικη και συμφέρουσα δωροδοκία στον κυρ -Τάκη αντί να δίνει σε γήπεδο το όνομα του πρόσφατα αποβιώσαντος αδερφού του?
    Την είπα και εγώ την π@π@ριά μου και ηρέμησα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog