Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Για να μην ρίξουμε λάδι στην φωτιά..

- Advertisement -

Ύστερα από παράκληση
της κας Πρωτοπαππά ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ θα κρατήσουμε κρυφό το όνομα του βουλευτή που την ”πίεσε”να κατέβει ως υποψηφία δημοτική σύμβουλος με συγκεκριμμένο συνδυασμό αλλά επειδή το loutrakiblog δημιουργήθηκε για να λέει τα πάντα όλα, κάποια στιγμή θα το δημοσιεύσουμε για να ξέρει και ο κόσμος τι βρώμικα παιχνίδια παίζονται κάτω από το τραπέζι.Συμφωνήσαμε στην παράκληση της αγαπητής Μαρίας  να μην δημοσιευτεί το θέμα, στο ότι θέλει η κα Πρωτοπαππά  να γίνουν πρώτα γνωστοί οι λόγοι που εισχωρεί στον συνδυασμό Νέος Δήμος Νέα Εποχή και ύστερα να πάμε στα ”παρασκηνιακά”.Σεβόμενοι λοιπόν την επιθυμία της ”παγώνουμε” ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ το θέμα, αλλά αν δούμε ότι συνεχίζεται ο οχετός λάσπης που ρίχνεται εναντίον της από συγκεκριμμένα κέντρα τότε θα απαντήσουμε άμεσα και με νέες αποκαλύψεις.

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγνώμη που το λέω, αλλά νομίζω ότι παραβιάζετε … ανοικτές θύρες.

    Πέραν του ότι έχει 1 μόνο βουλευτή η Ν.Δ. στον νομό, εθεάθη σε γνωστό ρέστοραντ-μπαρ με τον εν λόγω πριν μερικές ημέρες.

    Την είδαν να πίνει το ποτό της μαζί του και να συνομιλεί, πάνω απ΄ 100 άτομα, αφού κατά την αποχώρηση τους, ο εν λόγω Βουλευτής χαιρέτησε έναν προς έναν όποιον βρισκόταν στον εν λόγω χώρο.
    άρα που το μυστικό?

    Επίσης διακρίνω μία υποκρισία στην αγαπητή κατά τα άλλα Μαρία.

    Αν δεν ήθελε να "εκτεθεί σε κοινή θέα", γιατί δεν έκανε την συνάντηση μαζί του στο σπίτι της ή τέλος πάντων σε μη δημόσιο χώρο ?

    Φρονώ ότι ήταν προσχεδιασμένο …

  2. Το θέμα μας δεν είναι μόνο ποιός ήταν ο βουλευτής που εσείς λέτε ότι ήταν ο κύριος Κόλλιας αλλά για και για ποιόν συνδυασμό ''πιέστηκε'' η κα Πρωτοπαππά να συμμετάσχει ως υποψηφία.

  3. Να μη κάνουμε και ήρωα την κ. Πρωτοπαππά, δεν μπορεί ένας πολιτικός να αλλάζει τόσο εύκολα κόμμα.
    Όσο για τον κ. βουλευτή μάλλον παίζει λάθος τελευταία.

  4. και τι εγινε και στην Kορινθο παλι εγιναν αναλογες προσπαθειες οπως πιθανον γινονται και στο ΠΑΣΟΚ για λογοθετη-γερου και οπως γινεται σε ολη την Ελλαδα αυτη την εποχη. που ειναι το κακο; που ειναι η βομβα;

  5. Το κακό φίλε σχολιαστή είναι να επεμβαίνουν οι εθνικοί αντιπρόσωποι στο ποιός θα κατέβει με ποιόν στην τοπική αυτοδιοίκηση.Άμα είναι έτσι ας συμπληρώσουν τα τοπικά ψηφοδέλτια το ΠΑΣΟΚ,η ΝΔ και τα άλλα κόμματα και ας κληθούμε μετά εμείς οι μαλάκες να ψηφίσουμε.Αυτήν την τοπική αυτοδιοίκηση θέλουμε?

  6. η μονη βομβα που εσκασε (και στην ουσια εχει σκασει μεσα στον καθε ενα μας εδω και καιρο) ειναι η απαξιωση των πολιτικων ανθρωπων στον τοπο μας, στην Ελλαδα. Οσοι ακομα τσιμπατε σε τετοια τεχνασματα ειστε απλα κοροιδα. Αν ακομα προσκυνατε και φιλατε κατουρημενες ποδιες ειστε αξιοι της μοιρας σας. ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ σας κοροιδευουν, ακομα και αυτοι που νομιζουν οτι σας στηριζουν… ειναι το κολπο ετσι φτιαγμενο… ή παρτε χαμπαρι γρηγορα τι παιζει ή καντε μας την χαρη και χωθητε παλι στην σπηλια που κρυβεστε παντα οταν ο τοπος σας, σας χρειαζεται.. για να αλλαξει ο κοσμος, πρεπει να ξεκινησεις απο τον εαυτο σου, και ετσι προσπαθω… αν μπορειτε καντε το ιδιο, αν οχι, τοτε βελαξτε για δικαιοσυνη και αξιοκρατια.. ετσι και αλλοιως το σανο ειναι φτηνο, κατι θα φατε.. και φυσικα , για να προλαβω τους ακριβοδικαιους, το εννοω πρωτα απ ολα για μενα αυτο που λεω…ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  7. Ρε παιδιά κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Αν η Μαρία πήγαινε με το Λογοθέτη δεν θα υπήρχε πρόβλημα, παρότι ξέρουμε ότι ο Κώστας είναι ΠΑΣΟΚ. Με το Γέρου όμως είναι πολύ βαρύ. Μην ξεχνάτε πόσο κομματόσκυλο είναι ο Γέρου και πόσο φυτευτός είχε έρθει την προηγούμενη φορά και έπεσε γραμμή να βγεί πρώτος Νομαρχιακός σύμβουλος.
    Μην έχετε αδύνατη μνήμη. Ο Δημήτρης είναι ΠΑΣΟΚ του κερατά ότι και να λέμε. Όσο και αν το παίζουμε υπεράνω και ανεξάρτητοι, αν ο Δημήτρης λέμε αν, βγει Δήμαρχος, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ, όχι κανείς άλλος. Και η Μαρία τότε θα είναι περήφανη που συνέβαλε σ'αυτό. Εύγε Μαρία!!!
    Από την άλλη ο Παύλου έχει πάθει μεγάλη ήττα! Καλά τι περίμενε ότι η Μαρία θα γύρναγε εκεί που έφτυνε. Δεν την γνώρίζουν καλά. Δεν πειράζει κ.Παύλου ξυδάκι!!!

  8. ΒΑΣΙΚΑ ΦΤΕΜΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΙ ΜΑΖΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΖΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΡΕ!! ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ ΤΡΕΧΟΥΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog