Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ταινία που έκανε γνωστή τη Σεχραζάτ

- Advertisement -

H Σεχραζάτ ή κατά κόσμον Berguzar Korel, που πρωταγωνιστεί στο σήριαλ χίλιες και μία νύχτες, δεν ήταν από της τοπ ηθοποιούς της Τουρκίας μέχρι που αποδέχθηκε την πρόταση να παίξει σε ταινία μεγάλου μήκους με τίτλο «Kurtlar Vadisi Irak». Η ταινία γνώρισε διεθνή επιτυχία και διαπραγματευόταν πραγματικά γεγονότα.
Λίγα λόγια για την…

ταινία:
Στις 4 Ιουλίου 2003, έντεκα στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων και δεκατρείς πολίτες συνελήφθησαν από αμερικανικές δυνάμεις σε μια μικρή πόλη του Κουρδιστάν και αφού κρατήθηκαν όμηροι για δυόμισι μέρες απελευθερώθηκαν, με το επεισόδιο αυτό να μένει στην ιστορία ως «Hood event». Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Ντόναλντ Ράμσφελντ αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τον Ερντογάν, με το επεισόδιο να περνάει στα ψιλά των ΜΜΕ της Αμερικής αλλά όχι και της Τουρκίας. Η ηθοποιός υποδύεται τη Λεϊλά που λίγο πριν παντρευτεί τον αγαπημένο της, οι Αμερικανοί με τη δικαιολογία ότι ψάχνουν τρομοκράτες, εισβάλουν στην γαμήλια δεξίωση και σκοτώνουν δεκάδες καλεσμένους. Η κοπέλα αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και ζωσμένη με εκρηκτικά απειλεί να τινάξει το στρατόπεδο των εισβολέων στον αέρα.
Η ταινία έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στην Τουρκία με τον πρόεδρο της Τουρκικής Βουλής να δηλώνει πως η ταινία θα μείνει στην ιστορία για την εγκυρότητά της.

Πηγή: http://tvnea.blogspot.com/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog