Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπουμσόνγκ: Ήρθα στον Παναθηναϊκό, για να γίνω ο leader της ομάδας

- Advertisement -

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/7) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Το νέο απόκτημα του “τριφυλλιού” δήλωσε κατά την άφιξή του: “Θα παλέψω να γίνω ηγέτης”.
Τον 30χρονο αμυντικό υποδέχθηκε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας και ο επιχειρησιακός διευθυντής, Βαγγέλης Πέτσος, με τους οποίους θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Γάλλος διεθνής δήλωσε αρχικά: “Έχω μιλήσει με το Σισέ και το Γκοβού και μου έχουν πει τα καλύτερα για την Ελλάδα. Έφυγα από μία μεγάλη ομάδα για να έρθω σε μία άλλη μεγάλη ομάδα. Θέλω να βοηθήσω με την εμπειρία μου τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του και να κερδίσω τίτλους“.

Ερωτηθείς για το αν θέλει να γίνει ηγέτης της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδος, απάντησε: “Εγώ θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα προσπαθήσω αν μπορώ να γίνω και ο leader της ομάδας“.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι μέσω του Παναθηναϊκού μπορεί να έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην Εθνική ο Μπουμσόνγκ τόνισε: “Πρώτα με νοιάζει να πάω καλά με τον Παναθηναϊκό και εν συνεχεία θα τα δούμε όλα. Επέλεξα τον Παναθηναϊκό γιατί είναι μια γνωστή ομάδα, παίζει στο Champions League, υπάρχουν καλές συνθήκες και έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο“.

Ο 30χρονος Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που θα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ η Λιόν θα εισπράξει γύρω στις 500 χιλιάδες ευρώ.

Αν οι διαδικασίες ολοκληρωθούν εγκαίρως, ο Μπουμσόνγκ θα ταξιδέψει στο Τορόντο με την υπόλοιπη αποστολή το πρωί της Παρασκευής (30/7). Σε αντίθετη περίπτωση, θα “πετάξει” μόνος του για την πόλη του Καναδά το Σάββατο.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog