Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεκινάνε οι διακοπές και για τους πολιτικούς αρχηγούς

- Advertisement -

Τον… αέρα τους θα αλλάξουν και οι πολιτικοί αρχηγοί εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών με τον πρωθυπουργό να προτιμά την όμορφη Πάρο, τον Δεκαπενταύγουστο. Δεν είναι…
… η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου θα κάνει διακοπές στο νησί, ενώ θα παραστεί και στην λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής στην Παροικιά, ανήμερα της γιορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα πάει λίγες ημέρες κοντά στον Δεκαπενταύγουστο στην Πύλο και αμέσως μετά στο Ναύπλιο, ενώ ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρέθηκε ήδη στο Λιτόχωρο με τη σύζυγο του και τα εγγόνια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο μενού των διακοπών του δεν προβλέπεται κάποιο νησί. Όπως λένε οι συνεργάτες του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δεν θα σταματήσει να δουλεύει και το καλοκαίρι.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το Ρέθυμνο με τη σύντροφό του και τον γιο τους. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού αποφάσισε μάλιστα να παραμείνει στην Κρήτη για αρκετές ημέρες, συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά.

Η Αλέκα Παπαρήγα δεν έχει ακόμα αποφασίσει πού θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες, αλλά όπως λένε συνεργάτες της θα επιλέξει ένα ήσυχο μέρος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, βρέθηκε στη Λευκάδα όπου και παρέμεινε για 15 ημέρες. Στις 15 Αυγούστου θα παραστεί στους εορτασμούς της Κοίμησης της Θεοτόκου σε κάποιο νησί ενώ τα Ιωάννινα, η ιδιαίτερη πατρίδα του θα είναι ο τελικός προορισμό του.

Πηγή: Newsbeast.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog