Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ έκανε φτερά στα ΕΛΤΑ Λάρισας

- Advertisement -

Ρούχα αντί για χρήματα βρήκαν στο χρηματοκιβώτιο το πρωί της Δευτέρας οι υπάλληλοι του κεντρικού καταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρηματοκιβώτιο περιείχε περίπου 1,3 εκατ. ευρώ, ποσό που αφορά σε χρηματοεφοδιασμό αλλά και σε έσοδα των ΕΛΤΑ. Ωστόσο το ακριβές ποσό αναμένεται να γίνει γνωστό μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα των ελεγκτών των ΕΛΤΑ που καταγράφουν όλες τις συναλλαγές που έγιναν από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Όπως έγινε γνωστό ο 35χρονος ταμίας του καταστήματος δεν πήγε στη δουλειά του χθες Δευτέρα 2 Αυγούστου, ενώ την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα είχε εμφανιστεί με σακ βουαγιάζ, καθώς όπως είπε στους συναδέλφους του μετά τη δουλεία θα πήγαινε σε παραθαλάσσια περιοχή όπου παραθερίζει η οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζεται ότι χρησιμοποίησε τον ταξιδιωτικό σάκο για να μεταφέρει τα χρήματα.

Η τοπική διοίκηση των ΕΛΤΑ ενημέρωσε την κεντρική διοίκηση και παράλληλα την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Στελέχη των ΕΛΤΑ απέφυγαν σήμερα να αναφερθούν στο θέμα παραπέμποντας στα αποτελέσματα τόσο του εσωτερικού ελέγχου όσο και στην έρευνα των αστυνομικών.

Στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας κατέθεσαν η σύζυγος του ταμία, στελέχη όσο και εργαζόμενοι στο κεντρικό κατάστημα οι οποίοι ήρθαν σε επαφή με τον 35χρονο.

Ο ταμίας είχε προσληφθεί στα ΕΛΤΑ πριν από περίπου επτά χρόνια, ενώ είχε εργασθεί και στο κατάστημα των Φαρσάλων.

Λόγω του περιστατικού, σε ορισμένες περιοχές του νομού σημειώθηκε καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων του ΟΓΑ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog