Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

439 αναγνώστες “δήλωσαν παρών” στη ψηφοφορία του Loutrakiblog!

- Advertisement -

Δείτε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας…
Η ψηφοφορία του loutrakiblog, έληξε πρόωρα. Σε αυτήν πήραν μέρος 439 αναγνώστες του blog, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα να ψηφίσουν μόνο μία φορά. Οι λόγοι της λήξης της ψηφοφορίας, είναι ότι αφ’ ενός, υπήρξε η προσχώρηση της Μαρίας Πρωτοπαππά στο συνδυασμό του Δημήτρη Γέρου και αφ’ ετέρου η αλλαγή του Αντώνη Περώνη, υποψηφίου του ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές, με την Παναγιώτη Φόρτη, τη πολλά υποσχόμενη υποψήφια Δήμαρχο του νέου διευρυμένου Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους 439 αναγνώστες που τίμησαν με την ψήφο τους:
1ον) όλες τις επιλογές της δημοσκόπησης  και
2ον) το loutrakiblog (να μην ευλογήσουμε τα γένια μας;), δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους και “βγάζοντας προς τα έξω” τη δυναμική της επισκεψιμότητας που έχουμε σαν ιστολόγιο.
Επειδή διανύουμε περίοδο διακοπών, η νέα δημοσκόπηση του loutrakiblog με θέμα “ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο δήμαρχο για το Λουτράκι”, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 23 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, δηλαδή την Κυριακή 7 Νοεμβρίου.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. πρότασή μου είναι να αργήσετε λίγο ακόμη την έναρξη της επόμενης δημοσκόπησης γιατί κάποιο μεγάλο όνομα δεν θα κατέβει.
    peter

  2. Η πρωτιά του Πετρίτση δεν είναι έκπληξη αφού συνάδει με το αποτέλεσμα του γκάλοπ που έγινε τελευταία και τον δείχνει στην πρώτη δυάδα μαζί με τον Γέρου. Η έκπληξη είναι ότι με τη δική σας ψηφοφορία βγάζετε τον Παύλου 2ο, ενώ το γκάλοπ τον έβγαλε 4ο………..

  3. Παυλου-Γκιωνης τουλαχιστον αυτη τη στιγμη ειναι πρωτοι και πολλοι κοντα μεταξυ τους.

    Ακολουθουν απο αποσταση Γερου, Λογοθετης και Πετριτσης και τελευταιο το ΚΚΕ.

    Στο δευτερο γυρο το ματς ειναι ντερμπυ

  4. Τι έγινε ρε παιδιά, ο Πετρίτσης καθάρισε ετούτη την ψηφοφορία, καθάρισε και στο dimotikablog την ψηφοφορία των νέων. Πάει περίπατο ο τύπος και δεν του φαίνεται…………. Τελικά λες ο Γιώργος να κάνει την έκπληξη?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog