Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παύλος Παύλου για Γ.Π.Σ. (video)

- Advertisement -

Από το blog του Παύλου Παύλου
Παρακολουθήστε παρακάτω αποσπάσματα από την τοποθέτηση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25/8/2010,

… όπου αποκαλύψαμε τις προσπάθειες εξαπάτησης των πολιτών χρησιμοποιώντας το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο με ψηφοθηρικές τακτικές εν όψει των Δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Αξίζει να παρακολουθήσετε στο τέλος και την «απάντηση» του κ. Γκιώνη στα προαναφερόμενα.

Δείτε το video

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΚΙΩΝΗ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΧΟΥΣ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ

  2. Τις τεχνικές γνώσεις πότε τις απόκτησε ο κ.Παύλου? Λίγες μέρες μετά την αναλυτική ανάρτηση του Πετρίτση έμαθε την αλήθεια και τις λεπτομέρειες?
    Ντροπή κε Παύλου όλα έχουν τα όρια τους. Το παραδέχτε ότι δεν ξέρατε και το μάθατε τώρα. Είναι η ΕΜΠΕΙΡΙΑ που έχετε βλέπετε!!!
    Γιατί δεν τα έλεγες στο Δ.Σ αφού τα ήξερες τόσο καλά. Αλλά ξέχασα δεν είχες διαβάσει την ανάλυση του ΠΕτρίτση. Λίγη τσίπα δεν βλάπτει…….
    ΝΤΡΟΠΗ, τουλάχιστον ας άλλαζε λίγο τα λόγια του Πετρίτση, στιγνή αντιγραφή έκανε.
    Παράκληση στον blogger να ξαναδημοσιεύσει την αναρτηση του Πετρίτση πάλι τώρα ώστε η σύγκριση να είναι άμεση.

  3. Κοίτα κ.Παύλου να βάλεις κανένα σφράγισμα και άσε τον Πετρίτση να κάνει το παιχνίδι στα τεχνικά θέματα. Ήμουν στο Δ.Σ και ήταν όντως γελοίο το θέαμα που παρουσιάζατε, για όσους είχαμε διαβάσει την αναλυτική παρουσίαση του Γ.Π.Σ που είχε κάνει ο κ.Πετρίτσης πριν λίγες μέρες. Ήταν μάλλον λάθος του κ.Πετρίτση να σας ανοίξει τα μάτια τόσο νωρίς.

  4. Όντως παιδιά έτσι είναι ούτε την φρασεολογία δεν άλλαξε!!
    Κρίμα που ο Πετρίτσης είχε συνάντηση -την ίδια ώρα -με τον συνδυασμό του, ειδάλλως τα πράγματα θα είχαν πάρει άλλη τροπή.
    Μετά Χριστόν προφήτης για άλλη μια φορά ο κος Παύλου!

  5. Σωστός ο τελευταίος αναγνώστης. Πού να φανταστεί ο Πετρίτσης ότι την ίδια ώρα που συναντιόταν με το συνδυασμό του, ο Παύλου εκμεταλλευόμενος την απουσία του, ξέφυγε για πολλοστή φορά από τα θέματα της συνεδρίασης ίσα ίσα για να ακοσυτεί στην κάμερα. Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος για την καρέκλα. Στο τέλος της προεκλογικής περιόδου δεν θα του έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας του κυρίου.

  6. Καλα ρε συ 10.40, 10.47, 11.42, 11.51 που προφανως ειναι το ιδιο ατομο, σε πειραζει ποιος τα ειπε και οχι αν ειναι αληθειες? Το θεμα μας ειναι να φυγουν οι ανικανοι της Παρεμβασης. Χτυπατε σε λαθος κατευθυνση… Δηλαδη και να ηταν ο Πετριτσης στο ΔΣ τι θα αλλαζε, μηπως εχει παρει ποτε και το λογο; Τουλαχιστον εγω τοσα χρονια δεν το θυμαμαι, διορθώστε καποιος αν κανω λαθος

  7. Είσαι πολύ πορωμένος για να νομίζεις ότι όλοι όσοι γράφουν υπέρ του Πετρίτση είναι το ίδιο άτομο. Θα ήθελες βέβαια αλλά κρίμα γιατί εγώ προσωπικά είμαι ο 11:51 μόνο!!!

  8. Συμφωνω οτι ο Παυλου και ο Μιχας ειναι οι πιο διαβασμενοι και αυτο βεβαια οφειλετε στην αυτοδιοικητικη τους πολυχρονη πειρα.
    ομως καποιοι δεν θελουν να το παραδεχτουν γιατι δεν τους αφηνει η προσωπικη τους εμπαθεια.
    Αυτη η εμπαθεια θα κανει κακο στο τοπο.
    Αυτη η εμπαθεια μηδενιζει τους παντες και τα παντα. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

  9. Εσύ τώρα κα Πόπη έγραψες σχόλιο στο ίδιο θέμα (ΓΠΣ) επειδή είναι ανάρτηση του Παύλου.Στον Πετρίτση που τα έγραψε πρώτος τσιμουδιά. Ευτυχώς που είσαι αντικειμενική και δεν έχεις εσύ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. Χαχαχα

  10. Πόπη "αυτή η εμπάθεια μηδενίζει τους πάντες και τα πάντα" δεν σε παίρνει να την λες, γιατί ξέρεις καλά ότι το προνόμιο αυτό το έχει ΜΟΝΟ ο κ.Παύλου…….και το αποδεικνύει καθημερινά….

  11. Ρε παιδια ειναι κακο που συμφωνουν Παυλου και Πετριτσης; Θα ποινικοποιησουμε και τη διαφωνια; Αφου εχουν δικιο και οι 2 οτι ο Γκιωνης κοροιδευει τον κοσμο που ειναι το προβλημα; Μηπως χανουμε το δασος για να κοιταμε το δεντρο;

  12. Εγώ το μόνο που έχω να πώ είναι πως πότε ο Γιάννης δεν μπορεί πότε ο κώλος του πονεί.Ο πετρίτσης όταν το θέμα πρωτοήρθε στο Δημ. Συμβούλιο αν και ήταν παρών δεν είπε κουβέντα. Τέτοιο θάρρος! Τώρα που είχε Δ. Σ. κανόνισε συνάντηση με τον συνδυασμό του δηλαδή με τον γαμπρό του ….δεν αφήνει τις μπούρδες και επίτέλους αν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του σαν λέω σαν υποψήφιος δήμαρχος. Ας αφήσει τις αηδίες και τα στημένα σχόλια με τη βαλτή γραμματέα και ας βγεί ανοιχτά,αλλά που να αντέξει το κράξιμο .Άσε που δεν κερνάνε και καμμιά τυρόπιτα.

  13. Και ο Πετρίτσης και ο Παύλου δεν είπαν τίποτε καινούργιο.Απλά μετέφεραν αυτά που γράφει ο νόμος και δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις για να διαβάσει κάποιος τον νόμο. Τέλος πάντων ο Παύλου ήταν εκεί ο Πετρίτσης που ήτανε;;Πάντοτε έχει μια καλή δικαιολογία για να είναι απών.Τον μόνο που βοηθάει με τη στάση του είναι το Γκιώνη.Μήπως αυτό είναι ο σκοπός του;;;;

    Ανώνυμος

  14. Πράγματι η εμπάθεια κάποιων είναι πολύ στυγνή.Η προσωπική κόντρα των πετρίτση ή παύλου δεν μας ενδιαφέρει.Το θέμα είναι να αλλάξει πορεία ο Δήμος μας.Ενας Δήμος που μπορεί να μεγαλουργήσει. Αυτη τη στιγμή αυτό που χρειάζεται είναι να αναδεικύεται η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής. Εκεί πρέπει να εστιαστεί η προσοχή όλων γιατι το ψέμα θα είναι κύριο θέμα στις εκλογές.Ο Γκιώνης τάζει νερά..τάζει νομιμοποιήσεις..τάζει της μιχαλούς.Και εσείς αντί να σταθείται απέναντι στο ψεμα στεκόσαστε ο ένας απέναντι στον άλλον. Ακριβώς για αυτό το λόγο δεν πάει μπροστά ο Δήμος μας.Γιατί ο καθένας προσπαθεί να δημιουργήσει εμπάθειες για τον ίδιο άνθρωπο της διπλανής πόρτας μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί νε τις δικές του ιδέες.Κρίμα γιατι έτσι δεν πάμε μπροστά. Αυτές είναι οι αρχές του διαίρεε και βασίλευε…γιατί ακριβώς δεν θέλουν να είναι ο κόσμος η ισχύ εν τι ενώσει.. να συνδιαστούμε να συνθέσουμε και να δημιουργήσουμε.Και εσείς τους κάνετε την χάρη για τις προσωπικές σας τυφλές αντιπαραθέσεις. Να είσαστε πάντα χωριστά…να δείτε πόσο μπροστά θα πάει ο Δήμος. Όπως πήγε αυτή την τετραετία!!!

  15. Το πιο ωραιο και ευστοχο σχολιο φιλε μου. Πραγματι αυτο χρειαζετε ο τοπος πιο αυστηρα κριτηρια για να ψηφιζει, ειναι πλεον η εποχη που πρεπει να παμε ολοι μαζι ενωμενοι για το καλο του τοπου μας . Αν θες παρε και επωνυμη θεση. Μεσα απο το λουτρακι μπλοκ σου εκφραζω τα συγχαρητηρια μου. Εχεις ωριμη σκεψη και συγκροτημενη Ροντζωκος Αναστασιος υποψηφιος δημοτικος συμβουλος

  16. Καλή επιτυχία στην υποψηφιότητά σου. Δεν σε γνωρίζω αλλά καλή δύναμη και υπομονή.

    Η Ταυτότητα..μου.

    O Εξωραιστής.

    Εχω πάρει θέση επώνυμα…αλλά δεν με άκουσε κανείς.
    Τα άσπρα μου μαλλιά δεν ενθαρρύνουν κανέναν.

  17. Στη δική μου τη φιλοσοφία τ άσπρα μαλλιά είναι γνώση …. και μάλιστα δωρεά ειδικά αν σου την προσφέρουν ….. θα ήθελα ν ανταλλάξω μαζί σας διάφορες απόψεις από το μπλοκ , και γιατί όχι και από κοντά με εκτίμηση Αναστάσιος Ροντζώκος
    Υ.Γ. Εγώ πάντως θα σας ακούσω

  18. Με ποιόν συνδυασμό προσπαθείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη του κόσμου Κύριε Ροντζώκο? Και ποιά είναι τα κριτήρια της αποφασής σας?

    Ο εξωραιστής.

  19. Φίλε εξωραϊστη
    Για μένα ο συνδυασμός είναι σύνθεση , και όλοι έχουμε ευθύνη . Την εμπιστοσύνη σας θα προσπαθήσω να την κερδίσω πρώτα με το πρόσωπο μου και τις δικές μου απόψεις , παίρνοντας θέσεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές αυτού του δήμου , και μετά με τον συνδυασμό . Στα πλαίσια αυτά έχω δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο SKYPE όπου αν θέλετε μπορούμε να μιλήσουμε απευθείας . Ο λογαριασμός είναι ΠΟΛΙΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ θα χαρώ να τα πούμε .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog