Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τέλος και επίσημα – Ανακοίνωση των στελεχών του συνδυασμού Νέος Δήμος – Νέα Εποχή

- Advertisement -

«Τα στελέχη του Συνδυασμού «Νέος Δήμος – Νέα Εποχή» μετά από δημοκρατικό και ουσιαστικό διάλογο αποφάσισαν πως ο συνδυασμός, μετά την αποχώρηση του επικεφαλή κου Δημήτρη Γέρου λόγω του αιφνίδιου προβλήματος της υγείας του, δεν θα συμμετέχει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου».

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. χαιρω πολυ,το ξερουμε εδω και 10 μερες στο μπλογκ και το συζηταμε σχεδον καθημερινως,εσεις οι 'γραμματεις'του συνδυασμου σε ποιον ΠΛΑΝΗΤΗ ζουσατε;σα δε ντρεπομαστε λεω-γω

  2. Ένα κακογραμμένο κείμενο-δήλωση που υποβαθμίζει την δυναμική που είχε ο συνδυασμός και έχω την εντύπωση ότι ούτε στον Δημήτρη αρέσει..

  3. ολα αυτά που έγιναν και διαδραματίστηκαν μετά την ατυχή ανακοίνωση του Γέρου για την αποχώρηση απο την αρχηγία του συνδιασμου θα ήθελα να ξέρω εαν ήταν εν γνώση του η καποιοι αυλικοί φοβούμενοι μην χάσουν τον θώκο ενήργησαν οπως ενήργησαν πετώντας στο καλάθι των αχρήστων ολους αυτούς που πίστεψαν στο πρώσοπο του γέρου απο όλες τις παρατάξεις΄ περιμένω απάντηση κ. Γέρου και επιφυλάσομε να εκθέσω ολα τα γενόμενα .

  4. Kaiρος να σταματησουμαι με τον ΓΕΡΟΥ.Ειναι λαθος να θελουμαι να τον ανακατευουμαι οταν γνωριζουμαι το προβλημα του.Το ζητημα τωρα ειναι να δουμαι τις θεσεις των υπολοιπων.Στον συνδιασμο υπηρχαν 4 δημ. συμβουλοι που για να βρισκονταν εκει δεν συμφονουσαν με γκιωνη -παυλου.οι υπολοιποι που δεν ειχαν θεσμικη θεση ειναι λιγο το κακο.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.

  5. κατα αρχήν συνφωνώ με τα λεγομενά σου αλλα πρέπει επιτέλους να ξεσκεπαστούν αυτοί που κρύβονται πίσω απο κάθε υποψήφιο και κινούν τα νήματα γι9α να μάθουμε οτι δεν είναι άξιος κανένας για να ψηφίσουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog