Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Στο πανηγύρι της Παναγίας δώσαμε την φύλαξη σε εταιρεία από το Άργος!!

- Advertisement -

Ένα ακόμη ‘καυτό’ ζήτημα βγαίνει στην επιφάνεια από την διαδικασία απευθείας ανάθεσης παρακαλώ,της φύλαξης του ιερού ναού της Παναγίας Γιάτρισσας σε εταιρεία που εδρεύει αρκετά χιλιόμετρα από την πόλη μας και συγκεκριμμένα στο Άργος!!!

Μέχρι πέρσι την ευθύνη της ανάθεσης την είχε η επιτροπή του ναού,φέτος όμως όλο αυτό πέρασε στον δήμο.Εδώ μπορείτε να δείτε την απόφαση όπως την αλιεύσαμε από την διαύγεια.

1

2
Το μεγάλο ερώτημα που απευθύνουμε στον δήμαρχο κο Λογοθέτη είναι:

Για ποιό λόγο κε δήμαρχε δεν πήρατε προσφορές από συνδημότες μας επιχειρηματίες που κύρια ασχολία τους είναι η ασφάλεια και είναι ταυτοποιημένοι στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και επιλέξατε κάποια ‘άγνωστη’ εταιρεία από Άργος;
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι καμία εταιρεία από Λουτράκι δεν ‘ενοχλήθηκε’ για να δώσει έστω μια προσφορά όπως γινότανε παλιά.Πιο κάτω παραθέτουμε  προσφορά του 2009 από την Πύθων security(ιδιοκτησίας Γιάννη Καλλίρη)
Οι εταιρείες security που δραστηριοποιούνται στον δήμο μας και δεν έδωσαν καμία προσφορά αφού κανένας δεν τους τη ζήτησε είναι:
Πύθων security-Γιάννης Καλλίρης
Total security-Κώστας Στάθης
Saperas security-Σαπέρας
Force security-Αντωνίου
Αcc security-Kάβουρας
αξίζει να αναφέρουμε ότι πέρα από τις 5 εταιρείες που έχουν έδρα στον δήμο μας υπάρχουν στον νομό Κορινθίας άλλες 7 όπως η Group 4,Senso Security κ.α. που ούτε από αυτές  ζητήθηκε  προσφορά..
Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog δυο από τις εταιρείες (Πύθων και Total security) κινούνται νομικά κατά παντός υπευθύνου και αναμένονται εξελίξεις με το ζήτημα που δημιουργήθηκε.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΥΛΑΞΗΣ 2009 ΚΑΛΛΙΡΗ

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε μπλογκερ καθε χρονο η ιδια εταιρια και τα ιδια προσωπα φυλανε το πανυγηρι, οι Λουτρακιωτες τα γνωριζουν πολυ καλα αυτα τα προσωπα.Ολο την αντικειμενικοτητα σας και την αμεροληψια σας διατυμπανιζετε αλλα μονο αυτο δεν δειχνετε.

    Ενας απο τους SECURITI

  2. Η καινούρια δημοτική αρχή δεν εκλέχτηκε για να κάνει τα ίδια που γίνονται κάθε χρόνο , ( αν γίνονται τα ίδια…), το επιχείρημά σου ένας από σεκιούριτι πέφτει στο κενό…

  3. Κύριοι του blog

    Η εταιρία μου ( Total Security ) και η εταιρία ( ΠΥΘΩΝ Security ) του συναδέλφου Καλλίρη Γιάννη κινούνται νομικά κατά της αναδόχου εταιρίας διότι στην φύλαξη που αναφέρετε απασχολούσε ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ προσωπικό το οποίο δεν διέθετε τις απαιτούμενες άδειες που προβλέπονται από τον Νόμο.
    Ήδη υπάρχει καταγγελία στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στην αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων διότι το Αστυνομικό τμήμα Λουτρακίου αρνήθηκε να μας δώσει την κατάσταση με τα ονόματα και τους αριθμούς αδείας του προσωπικού της αναδόχου εταιρίας επικαλούμενη τα προσωπικά δεδομένα .
    Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και θα ενημερωθείτε σχετικά.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία
    ΣΤΑΘΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  4. Φίλε 8:21, το σχόλιο του κυρίου Στάθη προς απάντησή σου. Για να καταλάβεις ότι δεν έχει σημασία αυτό που λες. Προσπαθούμε να είμαστε αμερόληπτοι! Η αλήθεια όμως, μπορεί να μην αρέσει πάντα. Δεν σημαίνει ότι χάνουμε την αξιοπιστία μας ή ότι δεν είμαστε αμερόληπτοι αν δεν σε συμφέρουν αυτά που λέμε. Ούτε το αντίθετο βέβαια…

  5. Πέραν πάσα αμφιβολίας πλέον αποδεικνύεται ότι τούτη η δημοτικη αρχη του Λογοθέτη έχει πρόβλημα με τους ντόπιους και ειδιετερα με τους γηγενείς .Δίνει την εντύπωση ότι θέλει να αποξενωθη (απαξιώνοντας ) το ντόπιο επιστημονικό και εππαγελματικο δυναμικό του Δήμου .Ξεκινησε με την προκήρυξη των ειδικών συμβούλων του Δημάρχου συνέχισε με την απομάκρυνση του καταξιωμενου δικηγόρου της ΔΑΕΤ και γηγενους λουτρακιωτη Κο Πετρου Γιώργο του οποίου η θητεια του στην ΔΑΕΤ συνδέεται μόνο με επιτυχίες και στην θέση του ο κος Λογοθέτης προσπάθησε να προσλάβει 4 Golden boy εξ Αθηνών κόστους 35.000 ευρω μηνιαίως!!!!!!!!! σε μια όπως ο ίδιος ισχυρίζεται καταχρεωμενη ΔΑΕΤ και τώρα με του επαγγελματίες της πόλης .Η συνέχεια διαφαίνεται δραματικωτερη για τον τόπο απο μια απειρη δημοτικη αρχη η οποία έχει μαλωσει με την αλήθεια .Δικαιώνεται ο Μιχαλης Δριτσας θετωντας το ερώτημα <>.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog