Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

1η Δεκέμβρη απεργούν οι εργαζόμενοι στα Καζίνο

- Advertisement -

Την 1η Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι και οι συνδικαλιστικές τους οργανώσεις απεργούν δίνοντας μια ακόμα μάχη ενάντια στις αντεργατικές και κοινωνικά άδικες πολιτικές, που μας έχουν επιβάλλει ΤΡΟΙΚΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
Τις επόμενες ημέρες το Ελληνικό Κοινοβούλιο καλείται να επικυρώσει τον πιο σκληρό τον πιο αντιλαϊκό προϋπολογισμό που γνώρισε ποτέ η χώρα. Ένας προϋπολογισμός, ο οποίος μας βάζει στο γύψο της φτώχειας, της ανεργίας και των μισθών πείνας.

Η οικονομία της χώρας έχει νεκρώσει και βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην ύφεση.

Οι έχοντες και κατέχοντες, οι φοροφυγάδες και όσοι μετέφεραν τον πλούτο της χώρας στις τράπεζες του εξωτερικού, εξακολουθούν να βρίσκονται στο απυρόβλητο.

Από την άλλη φορολογούν ακόμα και όσους έχουν εισόδημα 5.000€, αυξάνουν τους φόρους σε βασικά αγαθά, όπως το πετρέλαιο θέρμανσης, απειλούν να κόψουν το ρεύμα σε όλους όσους δεν έχουν και δεν μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ.

Ξεπουλούν «ΤΖΑΜΠΑ» όλες τις δημόσιες επιχειρήσεις και διαλύουν την Παιδεία, την Υγεία, τις κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων, το ασφαλιστικό.

Την 1η Δεκέμβρη Απεργούμε και:

• ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΕΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

• ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

• ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

• ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog