Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παύλος Παύλου:Τεράστιο λάθος η αντιπαράθεση με το καζίνο!(video)

- Advertisement -

Κατηγορηματικά αντίθετος σε όποιες ενέργειες έχουν γίνει από τον δήμαρχο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων είναι ο Παύλος Παύλου.Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του…


To βίντεο από korinthostv.blogpsot

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριε Παύλου εσείς είστε υπεύθυνος για την κατάντια του δήμου μας. Είστε ο μοναδικός υπεύθυνος για την εκλογή του συγκεκριμένου δημάρχου. Είστε εσείς που είχατε σημαία (όπως είπατε) την εμπειρία στο δήμο λόγω Καλλικράτη και στηρίξατε ελαφρά την καρδία την δεύτερη Κυριακή τον κ.Λογοθέτη για δήμαρχο παρότι ούτε κομματικά ανήκατε στον ίδιο χώρο. ΄Αρα δεν δικαιούστε να μιλάτε για επικινδυνότητα, παρανομίες, παρατυπίες και λάθη της δημοτικής αρχής. Όλοι άλλωστε είμαστε γνωστοί σ'αυτόν τον τόπο. Ξέρατε ποιόν στηρίζατε, δεν κατέβηκε ο κ.Λογοθέτης από τον Άρη, άρα τώρα τι μιλάτε, επειδή χάλασε ο αρραβώνας?
    Κάντε λοιπόν στην άκρη γιατί από την πολύ σας εμπειρία που διατρανώνατε προεκλογικά, παραδώσατε τον δήμο τον οποίο υπηρετήσατε για τόσα χρόνια, στο στόμα του λύκου. Και όλα αυτά γιατί? Θα τολμήσετε ποτέ να απαντήσετε στους ψηφοφόρους σας και στους δημότες, γιατί τόση κόντρα με τον κ.Γκιώνη? Τόσο πολύ θέλατε αυτήν την καρέκλα που δεν του συγχωρήσατε ποτέ ότι σας την πήρε για μία τετραετία ο κ.Γκιώνης?
    Αυτά μόνο εμπειρία και σοβαρότητα δεν δείχνουν κ.Παύλου, κύριε πατριώτη Παύλου!
    Κάντε λοιπόν την αυτοκριτική σας, "αυτομαστιγωθείτε" για τις επιλογές σας και πάρτε θαρραλέες αποφάσεις.
    Και που ξέρετε μπορεί ο λαός να σας το συγχωρήσει μετά από χρόνια το τραγικό αυτό σας λάθος.

  2. ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ;
    ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΦΙΛΕ 3.32;
    ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ;
    Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ;
    Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;

  3. Παυλινο δεν βουλιαξε τον τοπο ο Λογοθετης ,αλλα εσυ με τις επιλογες σου .
    Τωρα ,τι θες και διαμαρτυρεσε ? νομιζεις οτι ειμαστε ζομπι και δεν καταλαβαινουμε τα χαλια του τοπου μας ,εναν τοπο που τον οδηγησες εσυ με τις επιλογες σου στον πατο ?
    Δεν σου αρεσε αυτος ο θαυμασιος ανθρωπος που μεσα σε τεσσερα χρονια ,και με την ταχυτητα του φωτος εφτιαξε αυτα τα υπεροχα εργα για τον τοπο ,και αλλα που τρεχουν με τις δικες του εγκρισεις στο δρομο ? Και ολα αυτα μονο μεσα σε τεσσερα χρονια ,δεν πειραζει ομως να ειναι καλα ο ανθρωπος θα τον βγαλουμε παλι δημαρχο ,μπας και χαμογελασει ο τοπος. Και προτροπη μου ,ξεφυγε απο την εμπαθεια σου στο προσωπο του Γκιωνη ,φαινεται πολυ και σε μειωνει.
    σε χαιρετω

  4. ΠΑΥΛΕ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ??ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ 2 ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΔΑΓΚΩΤΟ??ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ??ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΜΕ ΠΡΟΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΙΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ??

  5. Δηλαδη επειδη ειναι ο Λογοθετης ανυπαρκτος θα βγαλουμε ξαφνικα καλο το Γκιωνη; Mην τρελαθουμε τωρα.Δεν ξεχναμε τι αισχη εκανε και αυτος – αλλωστε γιαυτο ο κοσμος τον εστειλε αδιαβαστο

    Ειλικρινα δυσκολυομαι να αποφασισω ποιος απο τους 2 ειναι χειροτερος

  6. Οποιος δημαρχος κι αν βγει λαθη θα κανει…Δεν ειναι δυνατον να περιμενουμε απο εναν απλο ανθρωπο να ειναι τελειος.Οι προηγουμενοι δημαρχοι εχουν καταλαβει τα λαθοι τους.Δεν ειναι αναγκη να λεμε συνεχεια τα ιδια πραγματα.Δεν καταφερνουμε τιποτα με αυτην την σταση μας.Το θεμα ειναι τι θα γινει απο δω και περα.Πρεπει να προσπαθησουμε να παμε μπροστα και με το κοιταμε συνεχεια πισω δεν καταφερνουμε τιποτα.
    Γι'αυτο λοιπον αφηστε το τι εγινε πριν και κοιταξτε το τι θα γινει τωρα…

  7. 9,40 ,τι πινεις και δεν μας το δινεις?
    Ο Γκιωνης ,υπηρξε ο καλυτερος δημαρχος του Λουτρακιου ,και εχασε γιΑ 1,1/2 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο πΑΥΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΥς ΨΗΦΟΦΟΡΟΥς ΤΟΥ ΣΤΟΝ λΟΓΟΘΕΤΗ.
    Φατε τον , τωρα και τουμπεκιαστητε.
    Τωρα οσο για τον βαθμο δυσκολιας σου ,ως προς τις επιλογες σου ,ασε μη το κουραζεις ,χαλας την εναπομεινουσα, φαια σου ουσια .
    καλη σου νυχτα .

  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο 3:32 Ο 6:45 ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ… ΠΑΥΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ…ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

  9. Είναι πολύ εύκολο να κατηγορεί κανείς και μάλιστα ανώνυμα κάποιον και ακόμα πιο εύκολο να γενικεύει κατηγορώντας, χωρίς στοιχεία, άκριτα και χωρίς ουσιαστική βάση όχι για αυτά που λέει μια δεδομένη στιγμή αλλά για αυτά που έκανε στο παρελθόν.
    Κάτι τέτοιο συμβαίνει με όλους αυτούς που κατηγορούν εδώ το Παύλο Παύλου. Τον κατηγορούν όχι για αυτά τα πολύτιμα που λέει σήμερα, για τους φόβους που εκφράζει με τι δηλώσεις του αλλά κυρίως για το παρελθόν…
    Όμως 'ανώνυμοι' φίλοι υπάρχει και το αύριο. Το αύριο που δεν περιμένει, που είναι αδυσώπητο, που δεν συγχωρεί κανέναν και που δε σηκώνει δικαιολογίες τύπου ήξερα αλλά δε μίλαγα….
    Τι πάει να σώσει ο Παύλος Παύλου? Πάει να σώσει το τόπο μας γιατί έτσι όπως φαίνονται τα πράγματα, ο σημερινός Δήμαρχος οδηγεί το Δήμο σε μεγάλες περιπέτειες. Τίποτα δε λειτουργεί σωστά και σιγά σιγά αναδύονται οσμές επιχειρηματικών συμφερόντων που δρουν ακόμα αθέατα.
    'Ανώνυμοι' φίλοι, το παρελθόν είναι παρελθόν. Δεν ξεγράφει. Αλλά ας συμφωνήσουμε ότι κανένας δε θα δικαιολογήσει αυτή τη φορά τον Παύλο Παύλου αν μπροστά στα προβλήματα που δημιουργεί εκ προθέσεως ο κ Λογοθέτης, απέχει ο ίδιος εκκωφαντικά απλά και μόνο γιατί κάποιοι φοβούνται τις γνώσεις και την εμπειρία του…
    Στο τέλος-τέλος προτιμώ, να ακούω τις παραινέσεις του έμπειρου παρά τα ύποπτα ψέματα του καιροσκόπου ερασιτέχνη δίχως αύριο….
    Γιώργος Παπαγεωργίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog