Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

- Advertisement -

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας.
Με αρκετά νέα και νεανικά πρόσωπα πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 1 Αυγούστου  η πρώτη συγκέντρωση των οράνιε για την καινούργια χρονιά στο αθλητικό κέντρο
Sport Camp.
Τους ποδοσφαιριστές καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Θωμάς Καναβός  οποίος ζήτησε απ’όλους να είναι αγαπημένοι, να διατηρήσουν το άψογο οικογενειακό κλίμα της ομάδας, να δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και από τους νεαρότερους ειδικά να δείξουν υπομονή και να βελτιώνονται συνεχώς.
Ο γραμματέας της ομάδας, κ. Δημήτρης Γέρου, εξήρε την επιλογή των παλαιότερων και έμπειρων ποδοσφαιριστών (Κορδώσης, Μαυρέλης, Χρυσαφίδης, Αποστολάκης, Αντωνίου) οι οποίοι προτίμησαν να παραμείνουν στην ομάδα για να συμβάλλουν και αυτοί από την πλευρά τους στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών του συλλόγου.
Τέλος, ο κ. Φάνης Σιτές, απευθυνόμενος στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους παρότρυνε να προσπαθήσουν μέσω της σκληρής δουλειάς να καταξιωθούν  στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του νομού μας.
Εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου της ομάδας (κ.κ Πάτρας, Βλάσσης και Μπέκος) το λόγο πήρε ο κ. Πάτρας ο οποίος αναφέρθηκε “στη συνέχεια της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια στον Π.Α.Ο Λουτράκι για τη δημιουργία μιας νεανικής και άκρως ανταγωνιστικής ομάδας.
Η ιδανική χημεία μεταξύ των έμπειρων ποδοσφαιριστών με τα νέα παιδιά που έχει επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια, είναι μια σημαντική επιτυχία της ομάδας και πάνω σε αυτό βασιζόμαστε για να βελτιωνόμαστε συνεχώς”.
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν για πρώτη φορά και παρά το δυνατό μπουρίνι που ξέσπασε ξαφνικά, η προπόνηση δεν διακόπηκε.  
Πριν από την προπόνηση της Παρασκευής έγινε και ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός.
Οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά για άλλη μια χρονιά στις εγκαταστάσεις του Sport Camp στις 19:30 μ.μ. Από την τρέχουσα εβδομάδα στο πρόγραμμα ενσωματώνονται και πρωινές προπονήσεις οι οποίες θα ξεκινούν στις 7:30 π.μ.

Εντός των επόμενων ημερών θα οριστικοποιηθεί και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Μειωμένη κατά 50% η τιμή τους
Κυκλοφόρησαν εδώ και λίγες μέρες τα εισιτήρια διαρκείας του Π.Α.Ο Λουτράκι για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Η τιμή των εισιτηρίων παρουσιάζει μείωση 50% συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή τιμή και διατίθενται προς 25 ευρώ.
Όσοι φίλοι επιθυμούν να στηρίξουν το σύλλογο, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από τα εξής καταστήματα της πόλης μας:
 Πρατήριο υγρών καυσίμων Aegean

Μαγειρείο Μπολοβίνου

Καφέ Cafezino

Καφέ Bibicos

Καφέ Da alma

Καφέ “45”

Φωτογραφείο “Φλου”

Πρακτορείο ΠΡΟΠΟ Φάνη Σιτέ

Waves

Ουζερί “Γιάννης”

Τυπογραφείο “Λογότυπο”

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog