Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΘΩΔΕΙΟ

- Advertisement -


Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή των οράνιε στο “σπίτι” τους. Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες στο Θώδειο Στάδιο με την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα…

Το έργο, που ξεκίνησε στις 10 Ιουλίου, παρά τα μικροπροβλήματα που παρουσιάστηκαν (έγινε διπλός ψεκασμός  για να καταστραφεί ο παλαιός χλοοτάπητας)  βαδίζει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε εξαρχής καταρτιστεί.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ο νέος χλοοτάπητας θα είναι έτοιμος σε 30 μέρες από την ημέρα τοποθετησής του. Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα κουρεύεται και με τη βοήθεια ειδικού μηχανήματος θα «πατιέται» όσο χρειάζεται  έτσι ώστε να μεγαλώσουν οι ρίζες του και να ενωθούν με το χώμα.
Μια διαδικασία  που σημαίνει ότι ίσως οι οράνιε θα αγωνιστούν στη φυσική τους έδρα στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος  (3/11), οπότε και θα φιλοξενήσουν  τον Α.Ο Σπαθοβούνι για το πρωτάθλημα της Α1.
Οι οράνιε, που μοιραία έχουν «ξεσπιτωθεί» λόγω του συγκεκριμένου έργου, θα δώσουν, αν όλα πάνε καλά, δύο ακόμη παιχνίδια μακριά από το Λουτράκι ως τυπικά γηπεδούχοι.
Την πρώτη αγωνιστική χρησιμοποίησαν το γήπεδο του Συνοικισμού στην Κόρινθο, ενώ την τρίτη αγωνιστική το νέο γήπεδο Ισθμίων. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές , δεν είναι ακόμη γνωστό σε ποιό γήπεδο θα αγωνιστούν την 5ηαγωνιστική όπου υποδέχονται τον Εθνικό Ξυλοκέριζας. Τέλος, μετά την πρόσφατη κλήρωση Κυπέλλου προέκυψε άλλο ένα παιχνίδι. Αυτό με τους Γαλάζιους Νέους, το οποίο αν και δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία, όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όταν δηλαδή το Θώδειο δεν θα είναι ακόμη έτοιμο.
Ευχή όλων είναι να μην παρουσιαστούν αστάθμητοι παράγοντες, π.χ ακραίες κλιματολογικές συνθήκες και ο αγωνιστικός χώρος να  είναι έτοιμος στην ώρα του.
Φτάνοντας κοντά στην ημερομηνία παράδοσης του Σταδίου, θα συνέλθει και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Προμηθέας) στον οποίο ανήκει το Στάδιο για να αποφασίσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα χρήσης.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ?ΝΑΙ ΓΙΑΥΤΗ ΛΕΩ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ….Η 28Η ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!!

  2. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΣ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΑΝΙΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

    ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ.
    Ο ΕΕΠΙΤΡΟΠΟΣ

  3. …..πανελλαδικα ξερουν τα λαμογια του Λουτρακιου που τρωγανε τις χορηγειες και τις επιχορηγησεις…τιποτα αλλο δεν ξερουν.τολμησε να πεις για τον ολ/κο Λουτρακιου και να δεις τι θα σου απαντησουν.οσο για τα υπολοιπα στο χωριο μου λενε "περσινα ξινα σταφυλια",για φετος τι βλεπετε θα μεινετε στην κατηγορια?…αντε γιατι αρχισαν οι τεσσαρες!!! φιλακια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog