Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μόνος πρώτος ο ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

- Advertisement -

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο ΠΑΟ Λουτράκι, μετά την 5η αγωνιστική της Α1 κατηγορίας.

Οι “οράνιε” επικράτησαν 4-0 του Εθνικού Ξυλοκέριζας, την ίδια ώρα, που ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα Δερβενίου. Στο άλλο ντέρμπι στον Σολωμό, η Κλένια επικράτησε 1-2 του Σπαθοβουνίου, ενώ με το ίδιο σκορ κέρδισε και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου τον Πανκαμαριακό.
Άνετη νίκη για την Ελλάδα Βέλου με 3-0 επί του Ηρακλή Λεχαίου, ενώ οι Άγιοι Θεόδωροι πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη με 0-1 επί του Σαρωνικού. Τέλος, στο τοπικό ντέρμπι στο Πετρί, ο Παννεμεατικός λύγισε με 0-1 την αντίσταση της τοπικής Θύελλας.

Ρεπορτάζ από όλα τα ματς στην Κορινθία Sports της Τρίτης 16 Οκτωβρίου. 

Τα αποτελέσματα: 
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧ. 3-0
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒ. 0-0
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ. 4-0
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 0-1
ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ-ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 1-2
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡ. 1-2
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ-ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 0-1
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 0-3 α.α.


1 Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ 13
————————————————-
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 11
3 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 11
4 Π.Α.Σ ΚΛΕΝΙΑ 10
5 Α.Ο. ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ 9
6 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 9
7 ΝΕΟΣ ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 7
8 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 7
9 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 7
10 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 6
11 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 6
12 ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ 6
13 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 4
————————————————-
14 ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ 4
15 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 3
16 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 0

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 9.29 εαν δεις την ομαδα που επαιξε χθες θα βρεις μεσα οκτω κατω των 20 .αυτο λεγεται υγεια αυτο λεγεται μελλον αυτο λεγεται χαρα κ.λ.π. ο ΑΟΛ ασχολειται με το παρον και το μελλον και εσυ με την ιστορια .

  2. ..oταν ξυπνησετε ,που δεν το βλεπω, τοτε θα καταλαβετε τι σημαινει ο μεσος ορος ηλικιας που εγραψε ο φιλος πιο πανω.εσεις ασχοληθητε με τον πρωτο και τον δευτερο….χαιβανια ξυπνατε και δειτε οτι κατι αλλαζει διπλα σας…ξυπνατε , ξυπνατε !!!

  3. καταρχην διαβαζω και ξαναδιαβαζω το κειμενο για να δω που φενεται οτι ειμαι πονηρος,αλλα δεν το βρισκω…εσυ που το καταλαβες λοιπον πρεπει να εισαι δοιανοια και μαλλον και λιγο εμπαθης για να μην σου γραψω τι εισαι πραγματικα γιατι θα κοπει στον ελεγχο….αυτο που δεν καταλαβες λοιπον οτι αλλαζει ειναι η νοοτροπια γυρω απο τον αθλητισμο … φυσικα και δεν ξερεις οτι καπου στο λουτρακι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο καμια εκατοστη παιδια -1 0 0 -(στο γραφω μηπως εισαι οπτικος τυπος και δεν το παρεις χαμπαρι) καθε μερα,οτι αυτο συμβαινει εδω και 5-6 χρονια ,οτι καποιοι χωρις οικονομικο οφελος,αλλα αντιθετως βαζοντας το χερι στη τσεπη βαθια καθε χρονο στηριζουν αυτη την διαδικασια.δεν εχεις παρει χαμπαρι οτι στην γειτονια σου εδω και πολλα χρονια ερχονται οι μεγαλυτερες ομαδες της ελλαδος(παο,ολυμπιακος,αεκ, παοκ)και συμμετεχουν σε τουρνουα .δεν εχει παρει μυρουδια ομορφαντρα μου,οτι η ομαδα του ΑΟΛ την φετινη χρονια εχει 30 παιχτες σε καθε προπονηση και εχει και 10 παιχτες στη 18αδα καθε παιχνιδιου που προερχονται απο την ακαδημια του.εχει μεσο ορο ηλικιας 17-18 σε καθε παιχνιδι,και οπως καταλαβαινεις(που δεν νομιζω οτι καταλαβαινεις) για αυτα τα πραγματα μιλαμε οτι αλλαζουν.πως να τα δεις αφου δεν εχεις περασει απο γηπεδο ουτε απεξω,αλλα το μονο που ξερεις εσυ και πολλοι αλλοι ειναι μονο η κριτικη σε οτιδηποτε και η ειρωνια.δεν περιμενω φυσικα να καταλαβες τιποτα απο ολα αυτα ,αλλα υπομονη λιγο καιρο και θα τα δεις και εμπρακτως.φιλακια και ονειρα γλυκα.(υ.γ συγνωμη που φωναζα και σε ξυπνησα!!)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog