Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη για τη Χρυσή Αυγή Κορινθίας

- Advertisement -

Περπατούσα χτες το απόγευμα στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου, όταν το μάτι μου έπεσε σε εκατοντάδες χαρτάκια που ήταν πεσμένα στο έδαφος…

Το πρώτο που σκέφτηκα είναι ποιός Μ..κας τα πέταξε για να διαφημίσει το μαγαζί του. Μέχρι που πήγα κοντά και διάβασα ένα από αυτά. Η Χρυσή Αυγή, καλούσε τον κόσμο να παραβρεθεί στα εγκαίνια της Τ.Ο. Κορινθίας.

Να ξεκαθαρίσω, ότι με τα πολιτικά δεν έχω καμία σχέση και δεν πρόκειται να τσακωθώ με κανέναν για το τι θα ψηφίσει. Αλλά θεωρώ απαράδεκτο, από οποιονδήποτε να γεμίζει την πόλη μου με χαρτάκια που κάποιος πρέπει μετά να καθαρίσει. Και πόσο μάλλον για κάτι που γίνεται στην Κόρινθο και όχι στο Λουτράκι ή τους Αγίους Θεοδώρους. Θεωρούν τους ανθρώπους του δήμου, δούλους τους; Δεν αρκούσε που το έβγαλαν στα blogs; Ωραία, ας στέκονταν σε μια γωνιά του δρόμου και να μοιράζουν φυλλάδια για να ενημερώσουν τον κόσμο για τα εγκαίνια. Έπρεπε να γεμίσει ο κόσμος με τα χαρτάκια τους; Κρίμα, γιατί απ’ ότι έμαθα, ήταν και ο βουλευτής κύριος Μπούκουρας μαζί.

Π.Κ.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα πιστευαμε ολοι οτι εχεις αγαθη προθεση
    ΑΝ ειχες μεχρι τωρα παραπονεθει για τα χαρτακια απο τα πλυντηρια αυτοκινητων,απο τα διαφημιστικα καταστηματων εστιασης και λοιπων αλλων .
    Τσουζει το ξερω αλλα σε λιγο κανε υπομονη θα αρχισει να σου αρεσει

  2. ΧΑ,κάτω δεξιά στο LB (όπως η ιδεοληψία που υποστηρίζεις),υπάρχει διεύθυνση οφθαλμίατρου…καλό είναι να την επισκεφτείς…έχεις πρόβλημα με το κόκκινο,αλλά δεν υπήρχε του ΑΝΤΑΡΣΥΑ το πανώ,ούτε η αφίσα…στο Λουτράκι,μόνο έτσι θα εμφανίζεστε,πετώντας χαρτάκια από τα αυτοκίνητα, και κάνοντας σκουπίδια…

  3. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΚΑΤΩ!!! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ!!! Ο ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ???ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΜΟΝΟ??? ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΙΧΛΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΤΩ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ…..!!! ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΟΥΜΕ!!!

  4. Π.Κ.

    Από ένα κόμμα που αγαπάει την Ελλάδα περισσότερο από όλους τους άλλους, δεν περίμενα αντί να την "ξεβρομίσει", να την βρομίζει.

  5. το Λουτράκι δεν έμεινε άπραγο καθάρισε τις βρωμιές τους από το βράδυ και το πρωί ολοκληρώθηκε το καθάρισμα και ο νοών νοείτο, γκέκε, να πάνε αλλού να πουλήσουν ναζισμό

  6. 12:27 εγκληματίες του λαού μας είναι αυτοί που μας κυβερνάνε εδώ και 40 χρόνια και έχουν σκοπό να μας αφανήσουν σαν Έθνος και όχι η Χ.Α άμα ήταν τα χαρτάκια από άλλο κόμμα δεν θα σε πείραζε εεεεεεεεεεε

  7. 12'28 ειπα οτι υμνουν τους μεγαλυτερους εγκληματιες της ανθρωποτητας τους ναζι,εαν πιστευεις οτι ο χιτλερ ,ο χιμλερ, τα SS, ο μεγκελε και οι λοιποι τους οποιους νοσταλγουν ο μιχαλολιακος και οι βουλευτες της χ.α. δεν ειναι εγκληματιες που ευθυνονται για τον θανατο εκατομμυριων ανθρωπων τι να σου πω. οσο για αυτους που μας κυβερνησαν εδω 40 χρονια συμφωνω μαζι σου αλλα το σχολιο μου ειναι για αλλο θεμα.οσο για τα χαρτακια αν και με ενοχλουν ολα ,στην προκειμενη περιπτωση ειναι το λιγοτερο που με ενοχλει απο την χ.α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog