Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΕΛΩΝ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ-ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

- Advertisement -
Το πρωί του Σαββάτου (28/9) συνελήφθησαν ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ αναζητούνται ακόμα πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

Συνελήφθησαν σήμερα το πρωί…

 ο γγ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής του κόμμματος Ηλίας Κασιδιάρης, και αναζητούνται άλλοι πέντε βουλευτές του κόμματος. Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, εξέδωσε συνολικά 36 εντάλματα σύλληψης και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αττική για τον εντοπισμό και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.Οι συλληφθέντες δεν προέβαλαν αντίσταση και οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.
 Οι παραπάνω αντιμετωπίζουν την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. Το συγκεκριμένο άρθρο επιτρέπει τη σύλληψη βουλευτών, ακόμη και χωρίς να έχει προηγηθεί άρση της ασυλίας τους.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες τα άλλα εντάλματα αφορούν Παναγιώταρο, Λαγό και Μίχο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μέρος του πορίσματός του βάσει του οποίου φαίνεται πως στοιχειοθετείται κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Με βάση αυτό εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στοιχειοθετείται καθοδήγηση στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Όλοι οι συλληφθέντες βρίσκονται στα γραφεία του 12ου ορόφου της ΓΑΔΑ στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όπου αναμένεται να τους ληφθούν καταθέσεις. Στη συνέχεια υπάρχει πιθανότητα να τους μεταφέρουν στη διεύθυνση εγκληματολογικών ερευνών και στη κατόπιν να μεταφερθούν στον Άρειο Πάγο.

- Advertisement -

230 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ. ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ανεβλαβης ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΛΑΒΗ ΜΕΓΑΛΗ . ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΙΚΕ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΣΥ! Τόχεις παρι χαμπάρι ότι είσαι ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας. *ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ!

  2. Μaster fu…δεν ειναι αντιμεταναστευτικός ο λογος μου. Ο,τι λέω αφορά την λαθρομεταναστευση! Δεν ξέρω γιατί συγχεεται τις δυο λέξεις μονιμα. Η ελλαδα εχει ταισει μεταναστες και μεταναστες! Απο την δεκαετια του 70 ειχαμε τους μεταναστες απο την αφρική μετα συνεχισαμε με βουλγαρια- ρουμανια- ρωσια- αλβανια! Δεχτήκαμε μεταναστες απο τον πολεμο Γιουγκοσλαβίας, φιλοξενησαμε παιδακια ορφανα απο τον πολεμο! Αυτά βεβαια εχουν ξεχαστει και πλέον μιλάμε σαν τους άκαρδους έλληνες που δεν θέλουν τους ΄μετανάστες΄
    Εχω ταξιδέψει σε πολλες χωρες της ευρώπης…ολα τα κράτη εχουν αυστηρη πολιτική στο θέμα της μεταναστευσης (λαθρομεταναστευση δνε το συζητω). Οποιος νομιμα παει να εργαστει ακόμα και απο αλλη ευρωπαική χωρα, περνάει απο ΄κοσκινο΄! Στην ελλαδα, οχι μονο δεν ξέρουμε ποιοι και πόσοι εχουν μπει, τους εχουμε αλωνιζουν ανενοχλητοι, κανοντας ο,τι γουσταρουν! Ειμαστε τόσο σοβαροι σαν κράτος που σκεφτήκαμε να τους κάνουμε ολους ελληνες! Η δε αριστερά το έχει πάρει εργολαβία το θέμα! Κανείς δεν ρωτάει τον ελληνα τι θέλει! Η σοβαρή μεταναστευτική πολιτική δεν ειναι να τους κανεις ολους ελληνες! Εδω κοντευει να γινει ανταλλαγη πλυθησμων!
    Για τον δε αντιαριστερό λόγο μου, δεν θα πω τίποτα γιατί έτσι είναι! Θεωρω προσωπικά την αριστερά υπεύθυνη για την εκφυλιση της ελληνικής κοινωνιας και κυρίως υπέυθυνη για τον ΄εξευτελισμο΄ της παιδειας και πολίτες χωρις παιδεια..τα γνωστα αποτελέσματα!Φυσικά η αποστροφή μου αφορά την ΄κεφαλή΄ και όχι οποιονδηποτε αφελή πιστευει στους βολεμμενους συνδικαλιστες 🙂
    Αν δεν μας ειχε καταστρεψει την παιδεια η γενια του πολυτεχνειου, δεν θα υπήρχε κανένα ακρο
    Υπατία

  3. ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ 6:25. ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΙΚΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ" ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΣΥ! Τόχεις παρι χαμπάρι ότι είσαι ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας. *ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ!

  4. πανθηρα … κατεβα απο το καλαμι σου λιγο …. αλλα ξεχασα … μπορεις να κανεις παρεα με τους κοινους θνητους ….? και οπως σε ολους εβαλες ταμπελα και σε μενα σαν χρυσαυγιτισσα …. και προφανως εσυ δεν τα διαβαζεις ολα οσα γραφουμε …ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ! απλα εσυ αρκει να υποστηριξεις την αριστερα …. και να ημουν χρυσαυγιτισσα …που δεν ειμαι …. παντως σιγουρα δεν θα γινω ποτε αριστερη χαζοκουλτουριαρα ουτε εσυ εισαι ικανος να μας πεισεις …….πολλα φιλακια ομορφε του κοσμου !!

  5. Για τους κύριους και τις κυρίες που εγωιστικά και μόνο σχολιάζουν.
    Ο Σικελός δραματουργός Λουίτζι Πιραντέλο συλλαμβάνοντας – στην δεκαετία του ’30 – το ευφυές θεατρικό του έργο (σε ενικό όμως, βαθμό), δεν το φανταζόταν.
    Τι δεν φανταζόταν;
    Το ταίριασμα σα γάντι του τίτλου περίπου 80 και, χρόνια μετά, με τα δρώμενα στην Ελλάδα και τους Έλληνες. Και τι σύμπτωση; Ο ίδιος ευαγγελιζόταν την ελληνική του καταγωγή! Απίστευτο κι όμως, αληθινό. Ο χαρισματικός Ιταλός συγγραφέας Λουίτζι Πιρανέλο επέμενε, πως το επίθετό του είναι παραφθορά του ελληνικού Πυράγγελος. Τέλος πάντων…

    Είτε έτσι, είτε αλλιώς το νόημα του έργου του «Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζεις», παραμένει διαχρονικό. Και ταιριαστό στην σύγχρονη ελληνική κοινωνία. Ούτε παραγγελία να γινόταν σήμερα, δεν θα είχε την ίδια επιτυχία …συμβατότητας.

    Σας χαιρετώ ο Α.Μ.Π
    Υ.Γ
    Αγαπητή Υπατία επέτρεψέ μου να σου πώ ότι
    Οι άνθρωποι κάνουν τη γενιά και όχι η γενιά τους ανθρώπους.

  6. Αγαπητη Υπατια, θα σου το πω απο επαγγελματικη εμπειρια. Ακομα και λοβοτομη να κανεις σε αριστερο, αριστερος θα μεινει. Ειναι κατι οπως οι αριστεροχειρες, δηλαδη ετσι εκ κατασκευης. Εχουν αυτην την ελαφρια αντιληψη της ζωης, χαραγμενη μεσα στον εγκεφαλο τους. Αυτη η συγκεκριμενη αντιληψη καθοριζει ολη τους τη ζωη. Εγω δεν λεω αν ειναι καλο η κακο, λεω ομως οτι δεν εχουν την ελαστικοτητα να παρεκλινουν καθολου. Εγω πχ τις δεκαετιες που ψηφιζω, εχω ριξει ψηφο σε 5 κομματα. Αυτο λεγεται νοητικη διεργασια. Σκεφτεσαι, εκτιμας, αποφασιζεις. Ρωτησε οποιονδηποτε ψηφοφορο του ΚΚΕ να σου πει αν εχει ποτε ψηφισει αλλο κομα. Ποτε! Κανεις τους! Προκειται για φασμα διαταραχης – να μην το αναλυσουμε τωρα.

    Μην χανεις λοιπον την ωρα σου ασκοπα, προσπαθωντας να τους πεισεις για οτιδηποτε ή να τους αποδειξεις οτιδηποτε. Ειναι παντελως ματαιο. Εγω που το γνωριζω αυτο, αν εχεις προσεξει, απλα ειμαι δεικτικος με τις απιστευτες επιλογες τους και απανταω με υπερβολες στις απιστευτες υπερβολες τους, με κυνισμο στην αγριοτητα τους, και ελαχιστα με μορφωση στην αγνοια τους, γιατι δεν εχει νοημα.

    Τι νοημα να εχει, οταν πχ εχει καταργηθει ενα εκλεγμενο κομμα, και οι Δημοκραταροι κλεινουν τα ματια, τα αυτια, χωνουν και το κεφαλι ολο μες την αμμο, και συμπεριφερονται σαν να να μην ξερουν τιποτα. Οι δημοκρατικες ευαισθησιες τους φευγουν, οταν προκειται για το καλο της Αριστερας, οταν προκειται για την εξοντωση των αντιπαλων.

    Και αφου δεν προκειται να το πουν ποτε αυτοι, ας το λεω εγω: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!

    Υ.Γ. Μπουκαρε λεει σημερα και το ΣΔΟΕ στην Χ.Α. Στο ΠΑΣΟΚ γιατι δεν εχει μπουκαρει ακομα;;; Τσουκατος, Τσοχατζοπουλος, Μαντελης, SIEMENS, που ειναι το ΣΔΟΕ να μπουκαρει στο ΠΑΣΟΚ με τοσα σκανδαλα, μιζες, υπεξαιρεσεις, διπλα βιβλια, χρεη στις Τραπεζες, στο ΙΚΑ, στην Εφορια, στους Υπαλληλους;;; Αλλα ειπαμε…

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  7. Ο ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ, αφού έφαγε προχθές στο Πευκάκι Λουτρακίου,πήγε σήμερα στο χωριό Αλμπάνο, ,που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα έξω από την Ρώμη, όπου ετελείτο η κηδεία του πρώην αξιωματικού των SS, και φίλου του (και αυτός!!)Έριχ Πρίμπκε,που πέθανε σε ηλικία 100 ετών στη Ρώμη την περασμένη εβδομάδα.
    Υπενθυμίζεται ότι ο Πρίμπκε,είδωλο των χρυσυγιτών, είχε καταδικαστεί για ένα από τα χειρότερα εγκλήματα πολέμου στην Ιστορία της Ιταλίας, την εκτέλεση 335 ιταλών αμάχων, ανδρών, γυναικών και παιδιών, λίγο έξω από την ιταλική πρωτεύουσα την άνοιξη του 1944. Του επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης. Παρέμεινε μέχρι τέλους αμετανόητος για τη συμμετοχή του στην σφαγή αυτή.

  8. επίλογος …

    ΥΠΑΤΙΑ , δεν είπα ότι θέλω να σου μεταδώσω γνώση εγώ και δεν το επιχείρησα καν , η συμβουλή μου ήταν μόνη σου αν θέλεις ,

    Μόνη θα ανοίξεις το δέκτη του μυαλού σου και μόνη σου θα μάθεις , αν δε θέλεις ή ίδια όπως σε έχω "διαβάσει" δεν γίνεται τίποτα όσο και να προσπαθήσει κάποιος άλλος .

    Και επειδή δεν το λες εσύ , θα το πω εγώ , Α.Μ.Π. και MASTER FU σας τιμά η προσπάθεια θεωρώ ότι ήταν μια ευγενική κίνηση με κίνητρα που δεν γίνονται ευκόλως αντιληπτά ή παρεξηγούνται , χαίρομαι που προσπαθήσατε, έχετε το σεβασμό μου και τη συμπάθειά μου .

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ , τί να πω τώρα ότι έχεις ψυχολογικό πρόβλημα ? το ξέρεις καλύτερα από μένα , θα σου πω κάτι άλλο .

    Αν θέλεις ξαναδιάβασε ότι έχεις γράψει εδώ μέσα , θυμήσου ότι έχεις γράψει πιο παλιά , θυμήσου ότι με έψαχνες πριν ένα χρόνο να μου κάνεις μήνυση γιατί θίχτηκε το παρατσούκλι σου όταν σου είχα γράψει πως κατάφερες και πέρασες το μάθημα "ψυχολογία της ανάγνωσης" .

    Αλήθεια τι θα έλεγες στο δικαστήριο ? ότι γράφεις ανώνυμα σαν παραθεριστής και ότι ένας που γράφει ανώνυμα σαν πάνθηρας σου πρόσβαλε το "παραθεριστής" ?

    Θυμήσου ότι εσύ και κάποιοι άλλοι ομοιδεάτες σου ανώνυμα και άνανδρα χτυπούσατε κάποτε έναν που έγραφε επώνυμα .

    Κάτσε στο σκοτάδι μόνος σου και σκέψου σου αρέσει ο χαρακτήρας σου ? αυτό είσαι τελικά ? μίλα με τον εαυτό σου και αν έχεις περιθώρια κοίτα να τα αξιοποιήσεις έστω και τώρα …αν δεν διαπιστώσεις κάποιο θέμα και τα βρεις όλα καλά …τότε πάσο …

    Χ.Α. είστε ανώριμοι και πρέπει να είστε και πιτσιρικάδες κοιτάξτε να βάλετε μυαλό μεγαλώνοντας , αν δεν είστε πιτσιρικάδες τότε δεν θα μεγαλώσετε ποτέ .

    VAGELIS , είσαι χρυσαυγήτης μέχρι κόκαλο , προσπαθείς να κάνεις προπαγάνδα πότε κανονική πότε με πλάγιο τρόπο .

    Κοίτα λίγο τους αρχηγούς σου , πριν λαλήσει ο πετεινός αρνήθηκαν τα πάντα , κόντεψαν να πουν ότι είναι και οι ίδιοι λαθρομετανάστες άρα καταλαβαίνουν και συμπάσχουν και τους αγαπούν .
    Δεν είδα , δεν ξέρω ,δεν γνωρίζω , δεν έχω σχέση , ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα , δεν είναι σβάστικα είναι μαίανδρος , δεν είναι ναζιστικός χαιρετισμός είναι αρχαιοελληνικός , έστελνε ο παππούς μου τη μητέρα μου να του αγοράζει το ριζοσπάστη τη δεκαετία του 60, κτλ κτλ .

    ΑΚΤΙΑ , δεν σε είπα χρυσαυγίτισσα , ξαναδιάβασε τα .

    Δεν είχα σκοπό να πείσω κανέναν από τους συνομιλητές μου που είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι στις απόψεις τους από τις δικές μου , στόχος μου ήταν να φανούν οι κρυφοί χαρακτήρες οι οποίοι στη πραγματική ζωή κρύβονται πίσω από κουστούμια και καθώς πρέπει συμπεριφορές .
    Εδώ μέσα όμως με την κάλυψη της ανωνυμίας εμφανίζονται ξεδιάντροπα …

    Στόχος μου επίσης ήταν ή όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκθεση απόψεων όλων μας δημόσια και η κρίση αυτών .

    Είναι η πρώτη φορά που γράφω τόσο πολύ εδώ σε μια ανάρτηση , αν θεωρούσα ότι δεν έπρεπε δεν θα το ΄κανα , δεν το θεώρησα όμως …

    Νομίζω ότι οι δικοί μου στόχοι για τη συγκεκριμένοι ανάρτηση εκπληρώθηκαν .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  9. Οριστική κατάλυση του Συντάγματος: Απαγορεύουν την ψήφο στους προφυλακισμένους βουλευτές…Στο κράτος της διαφθοράς είμαστε όλοι Φασίστες …Χ.Α.

  10. Τραγικος προχθες ο Ταιπρας στον Χατζηνικολαου. Αδειασε και τους ψηφοφορους του και απεδειξε ποσο Τραγικοι ειναι και αυτοι που τον ψηφιζουν… Πηγε τελειως αδιαβαστος. Του μιλαγανε με νουμερα και αλλαζε θεμα… Δεν ειχε κανενα σχεδιο. Τον ρωταγανε για plan B και αλλαζε θεμα…. Εκει ομως που δεν αλλαξε θεμα – και το Πανελληνιο παγωσε – ηταν οταν περιεγραψε πως θα ειναι η Ελλαδα επι των ημερων του: οταν τα παιδια θα πεθαινουν απο την πεινα στα σχολεια, ειπε, τοτε θα πιεσουμε την Τροικα να βοηθησει, σταματωντας να τους πληρωνουμε τοκους….!!!!

    Που και πως σας παρεσυρε αυτο το μορφωμα των καταλληψεων, ολα εσας τα μορφωματα της αριστερας;;;;

    Εδω επι Χουντας που εχουμε τωρα, και δεν εχει κλεισει τραπεζα ουτε για μια μερα, και επι επαρατης Αριστερας θα πεθαινουν τα παιδια απο την πεινα στα σχολεια;;;

    Υ.Γ. Εσπασε τελικα ο Ρουπακιας και ομολογησε χθες οτι σε ηλικια 13 ετων στρατολογηθηκε απο το ΚΚΕ. Μουγκα τα ΜΜΕ, λιποθυμος ο Δενδιας. Το ειχαν βαλει στην Χρυση Αυγη οι αδιστακτοι και αιμοσταγεις Κομμουνιστες, οπως ειπε, ως πρακτορα για παρακολουθηση και προβοκατσιες!!!!!

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  11. ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗ. ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΕΒΛΑΒΗΣ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ανεβλαβης ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΛΑΒΗ ΜΕΓΑΛΗ . ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΡΑΓΙΚΕ "ΚΑΘΗΓΗΤΗ" ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΣΥ! Τόχεις παρι χαμπάρι ότι είσαι ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο που χαρακτηρίζεται από προβλήματα στην αντίληψη της πραγματικότητας. *ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΚΟΨΥΧΟΣ!

  12. ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ, Ο άνθρωπος είναι για. . . . Στους διαλόγους που έχει κάνει βρίζει τη γυναίκα του στην αδελφή του, επειδή "κάρφωσε" και τους υπόλοιπους, ενώ μόλις εκείνη του θυμίζει πως αυτό που έχει κάνει, είναι πολύ σοβαρό, εκείνος της απαντάει "δεν είναι αυτό μωρέ", λες και σκότωσε κανένα μυρμήγκι. Καμία μεταμέλεια, κανένας σεβασμός προς τον νεκρό, καμία αισχύνη για την πράξη του.
    Το άλλο αμίμητο; Τον "στρατολόγησε" λέει το Κ. Κ. Ε. όταν ήταν 13 χρονών! Και δολοφόνησε τον Φύσσα στα 45 του! Σαφής η σύνδεση της πράξης του με το Κ. Κ. Ε. τι να σου πω! Θα μου πείτε, τι είναι 32 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα; Σωστό κι αυτό. . .

    Και λέει ο ακατανόμαστος ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο.
    Υ.Γ. Εσπασε τελικα ο Ρουπακιας και ομολογησε χθες οτι σε ηλικια 13 ετων στρατολογηθηκε απο το ΚΚΕ. Μουγκα τα ΜΜΕ, λιποθυμος ο Δενδιας. Το ειχαν βαλει στην Χρυση Αυγη οι αδιστακτοι και αιμοσταγεις Κομμουνιστες, οπως ειπε, ως πρακτορα για παρακολουθηση και προβοκατσιες!!!!!
    Απλά ο ορισμός του : πότε χίτης κι ασφαλίτης, πότε ταγματασφαλίτης,
    πότε γερμανοτσολιάς, χρυσαυγίτης φωνακλάς.
    Zεί στον κοσμο των Παραισθήσεων όταν ένα υπαρκτό ερέθισμα, το αντιλαμβάνεται διαφορετικά απ' ότι είναι. Δείγμα ανάξιου απόγονου, ενδόξων προγόνων.

  13. Και λέει ο ακατανόμαστος ενα ψυχικά διαταραγμένο άτομο:

    Το άλλο αμίμητο; Τον "στρατολόγησε" λέει το Κ. Κ. Ε. όταν ήταν 13 χρονών! Και δολοφόνησε τον Φύσσα στα 45 του! Σαφής η σύνδεση της πράξης του με το Κ. Κ. Ε. τι να σου πω! Θα μου πείτε, τι είναι 32 χρόνια μπροστά στην αιωνιότητα; Σωστό κι αυτό. . .

    Δεν μου λες διαταραγμενε (συνεχιζω να δανειζομαι το επιπεδο σου στους χαρακτηρισμους), οταν ο Τσατσοπουλος μεσα στην Βουλη διαβαζε κειμενα που ειχε γραψρι ο Παππας πριν 35 χρονια (στην νιοτη του) ητανε καλα; Ηταν λιγα τοτε τα 35 χρονια για σας ;;; Οπως εχω πει κατ´ επαναληψη, η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αας ειναι αυτη που θα σας φαει. Pathetic λενε οι Αγγλοσαξωνες για την περιπτωση σου / σας.

    Στα Πανεπιστημια που ειμαι, ερχονται διαφοροι και κολανε στους πινακες ανακοινωσεων διαφημιστικα για φροντιστηριακα / ιδιαιτερα μαθηματα, που προσφερουν επ´ αμοιβη στους κουμπουρες φοιτητες, μπας και κατεφερουν και περασουν το ενα ή το αλλο μαθημα. Ε, λοιπον βρηκα και για σας ενα βοηθημα, μπας και καταφερετε να καταλαβετε γιατι 700000 Ελληνες ψηφισανε Χρυση Αυγη στις προηγουμενες εκλογες και γιατι τωρα ειμαστε πανω απο 1000000. Απολαυστε το:

    http://www.youtube.com/watch?v=1zgtbl1ekRE

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  14. παραθεριστή σε ποιο πανεπιστήμιο είσαι, για να μην ψάχνουνε τα παιδιά της αντιτρομοκρατικής, που είχαν έρθει και στο Λουτράκι και κάνανε φύλλο και φτερό το διαμέρισμα της Σκορδέλη; ;H δεν την ξέρεις δεν την είδες δεν την απάντησες ποτέ σου; Ρε κοίτα στα πανεπιστήμια κάτι πανεπιστημιακούς που διδάσκουνε τα παιδιά μας….

  15. Απύθμενος ΒΛΑΚΑΣ! ..συνεχιζω να δανειζομαι… μα με δανεικο μυαλό ζεις. Τι παραδειγμα …Τόσο Βλάκας ; Zεί στον κοσμο των Παραισθήσεων όταν ένα υπαρκτό ερέθισμα, το αντιλαμβάνεται διαφορετικά απ' ότι είναι.χρυσαυγίτης φωνακλάς.

  16. 12:11 Μην σκας, γεματα ειναι τα Ελληνικα Πανεπιστημια απο Αριστερους Καθηγητες, σε ποσοστο ανω του 90%. Παλια τους ξεχωριζες απο τις κοτσιδες, τις στεκες, τον πως γραφανε τους μηνες (Γεναρης, Γιουνης, κλπ). Τωρα εχουν λιγο μαζευτει… Οποτε στειλε τα παιδια σου να μαθουν γραμματα αφοβα. Θα ειναι λες και κανουν μαθημα στον Περισσο, στα γραφεια του ΚΚΕ.

    Δεν ξερεις ποσο πλακα σπαω που εχετε μεταμορφωθει ολοι οι Αριστεροι σε ρουφιανους με μαυρη κουκουλα της Αστυνομιας… Πως αλλαζουν οι καιροι… Παλια οι Χουντικοι συνελαμβαναν τους Αριστερους μεσω της Αστυνομιας. Τωρα οι Αριστεροι συλλαμβανουν τους Χουντικους μεσω της Αστυνομιας. Κατα τα αλλα οι μεγαλες ιδεες και οι μεγαλες αξιες σας μαραναν, ανθρωπακια.

    Οσο για σενα Πανθηρα, για μια ακομα φορα αποδεικνυεις πως εσεις οι Αριστεροι το ψεμα το εχετε κανει σταση ζωης. Δεν σε εψαχνα εγω γιατι ειπες κατι για μενα, ο Δενδιας σε εψαχνε να του εξηγησεις ποσα λεφτα πληρωσε για να αγορασει το πτυχιο του. Επισης μια διεθνης νομικη Φιρμα, που εκπροσωπει το Πανεπιστημιο που δηθεν πουλησε το πτυχιο στον Δενδια. Και που σε, καποια πραγματα εχουν και τα ορια τους. Εκτος αν νομιζεις οτι στα Δικαστηρια περναει το …εγραφα μαλ…κιες κυριε Προεδρε για να περναει η ωρα… Στο καλο και να μας γραφεις. Και διαβασε τον John Locke, αν μπορεις να καταλαβεις αυτα που εννοει, θα σου κανει καλο.

    Υ.Γ. Το βιντεακι στο προηγουμενο σχολιο μου, το ειδατε; Ειδα οτι το κανατε και ξεχωριστη αναρτηση απο μονο του, γιατι αφορα Λουτρακιωτη. Να το δειτε 5-6 φορες ολοι οι Αριστεριστες, μπας και σταματησετε να μας λετε Ναζιστες, Φασιστες, σατανιστες, και δεν ξερω γω τι αλλο…

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  17. Υ.Γ. Το βιντεακι στο προηγουμενο σχολιο μου, το ειδατε; (Δεν λές ομως ποιός το έκανε ανάρτηση στο youtube).Ειδα οτι το κανατε και ξεχωριστη αναρτηση απο μονο του, γιατι αφορα Λουτρακιωτη. Να το δειτε 5-6 φορες ολοι οι Αριστεριστες, μπας και σταματησετε να μας λετε Ναζιστες, Φασιστες, σατανιστες, και δεν ξερω γω τι αλλο…
    Μπορεί πολλοί να μην είναι αλλά εσύ είσαι και Ναζιστής και φασίστας και προπαντώς σατανιστής.
    Είσαι δείγμα ανάξιου απόγονου, ενδόξων προγόνων.
    Το βοήθημά σου το έκανε ανάρτηση στο youtube η συμμορία της χ.α προφανής ο σκοπός της.

    Οσο για τον κύριο που μιλά δεν θα πω κάτι… γιατί σέβομαι την γυναίκατου τα παιδιά του και τα πεθερικά του και κυρίως την μνήμη του πεθερού του.
    Τίποτε άλλο.

    Δημοσιεύθηκε στις 15 Οκτ 2013

    http://www.xryshaygh.com/index.php/home, μαζί με το σχόλιο των μπράβων που γίνανε ξαφνικά από "Χρυσή Αυγή Χρυσοί Λαγοί;"
    ΑΙΜΑ ΜΠΟΛΙΚΟ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΜΗ, Χρυσή Αυγή.

    Τρύπα να κρυφτεί έψαχνε ο Ευαγγελάτος σήμερα το απόγευμα στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, όταν έβγαλε ζωντανά έναν Έλληνα πολίτη που η εφορία χωρίς προειδοποίηση του κατάσχεσε τον μισθό. Αυτό που νόμιζε ο Ευαγγελάτος πως θα εξελισσόταν σε μια απλή καταγγελία του ανάλγητου μνημονιακού κράτους και σε μια ανθρώπινη ιστορία, απέκτησε απροσδόκητα πολιτικές προεκτάσεις.

    Ο καταγγέλων πέρα από την εξιστόρηση της προσωπικής του ιστορίας, που αποδεικνύει την αλαζονεία και την αναισθησία της μνημονιακής συγκυβέρνησης, πρότεινε την αντίδραση και την λύση στο σημερινό αδιέξοδο: ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

    Η δήλωση του καλεσμένου, σε ζωντανή μάλιστα μετάδοση που δεν μπορούσε να μονταριστεί, άφησε εμβρόντητο τον παρουσιαστή που έχασε την γη κάτω από τα πόδια του. Ο Ευαγγελάτος προσπάθησε μάλιστα να αποπροσανατολίσει την κουβέντα, τονίζοντας στον καλεσμένο πως είχε χάσει τον παππού του από τους Γερμανούς κατακτητές.

    Tης γυναίκας του τον παππού σκότωσαν οι Γερμανοί.

    Ο αγανακτισμένος Έλληνας όμως δεν πτοήθηκε από την προβοκάτσια, επιμένοντας πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή για να εκδικηθεί το παράνομο και ανάλγητο καθεστώς του Μνημονίου. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι υποταγμένος στην μπότα την γερμανική και δεν μπορώ να κάνω κιχ"!

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/en

    πότε χίτης κι ασφαλίτης, πότε ταγματασφαλίτης,
    πότε γερμανοτσολιάς, χρυσαυγίτης φωνακλάς.

  18. Ε τι να κάνουμε βρε ΥΠΟΚΡΙΤΑΡΟΙ, δεν ήταν αριστερός ο ατυχής Πολίτης. Αλλιώς θα τον είχατε θεοποιήσει σαν τον Φύσσα (τουλάχιστον). Τώρα όμως τον ξεφτυλίζετε.

    Εγω πάλι που ευαισθητοποιήθηκα από το θέμα, ζητησα να ενημερώνομαι, και με ενημέρωσαν ότι το θύμα πήγε μαζί με δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ στην Εφορία για να διαμαρτυρηθεί και η Εφορος κάλεσε την Αστυνομία, η οποία (ευχαρίστως λόγω Χρυσής Αυγής) ΣΥΝΕΛΑΒΕ τον ατυχή Πολίτη και τον έστειλε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!

    Νομίζω ότι πρέπει να ξαναπώ το γνωστό: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ!!!

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  19. παραθεριστή στην μπουζού σε περιμένουν αυτοί της συνομωσίας των πυρήνων….. και κάτι αλλά καλόπαιδα, να τους κάνεις και λίγο ….πανεπιστημιακό μάθημα, ή μήπως είσαι ο γνωστός ψυχίατρος,,,,, αυτός με τα πιστοποιητικά, ξέρεις εσύ….., οπότε να τους κάνεις μια ψυχαναλησούλα στο δωρεάν;

  20. ΠΑΡΕΘΕΡΙΣΤΗ

    Για αυτό το σχόλιο λες τσακωμένε με την πραγματικότητα ?

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/09/blog-post_4250.html

    Δεν είναι δικό μου άρθρο φανταστικέ καθηγητή , αναδημοσίευση είναι, link από blog είναι , τι δε κατάλαβες ? πάλι χαζομάρα έγραψες .

    Και το συγκεκριμένο blog δε μου μοιάζει και τόσο αριστερό, συγγενικό με σας μου φαίνεται κοίτα λίγο δεξιά τις αναρτήσεις του κατεβαίνοντας προς τα κάτω δε σου θυμίζει τίποτα ?

    Είπα αν όλα τα βρεις καλά στο σκοτεινό δωμάτιο …τότε πάσο

    Αυτό θα είσαι τελικά …

    μου χάλασες χωρίς λόγο τον επίλογο νυχτιάτικα *&$&*($#@%$^

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  21. Τι εγινε Πανθηρα, επαθες παρακρουση; Κατι δεν παει καλα με την γραφη σου. Χμ… Δεν σε πηγαν διακοπες φετος, έ;

    Χαρηκες πως θα παρεις πτυχιο, χωρις να περασεις στο Πανεπιστημιο;
    Δυστυχως Πανθηρα, δεν γινεται αυτο. Ονειρο ηταν και θα πρεπει να το ξεχασεις. Και για να καταλαβουν και οι υπολοιποι πως την πατησες, οριστε τι γραφει το link μεσα σε αυτο που μας εστειλες:

    Το CSAP έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην επαγγελματική πιστοποίηση διεθνούς επιπέδου προς μελλοντικά υψηλόβαθμα στελέχη και απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό στελεχών επιχειρήσεων και οργανισμών του Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα, που κατέχουν σχετικούς μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών ή είναι πτυχιούχοι AΕΙ και AΤΕΙ, οι οποίοι δεν προέρχονται απαραίτητα από το χώρο του μάνατζμεντ.

    Βλεπεις Πανθηρα, πρεπει να εχεις ηδη πτυχιο ή master για να σε παρουν, και αυτο που σου δινουν μετα το περας του προγραμματος δεν ειναι ακαδημαικος τιτλος (μου ηθελες και ντοκτορα…) αλλα επαγγελματικη πιστοποιηση (πως λεμε φουρναρης; κατι αντιστοιχο στο management).

    Καλυτερα να γραφτεις στο νυχτερινο σχολειο και να προσπαθησεις αυτη τη φορα να το τελειωσεις. Αυτη ειναι η συμβουλη μου.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  22. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ:πότε χίτης κι ασφαλίτης, πότε ταγματασφαλίτης,
    πότε γερμανοτσολιάς, χρυσαυγίτης φωνακλάς. Η ΣΚΟΡΔΕΛΗ ΤΟΥ LOUTRAKIBLOG!!!

  23. Ωραίο πράγμα η συνεννόηση !!!

    Τότε που ήθελες να μου κάνεις μήνυση εσύ ή ο δένδιας ή και οι οι δυο σας , είχα στείλει δυο σχόλια στο ένα απορούσα πως πέρασες το μάθημα "ψυχολογία της ανάγνωσης" και καλά έκανα και ακόμα απορώ .

    Και στο άλλο είχα στείλει το παρακάτω link της συγκεκριμένης σελίδας από μπλογκ του δικού σας χώρου από ότι μοιάζει , που τα χώνει στο πανεπιστήμιό σου . (δυστυχώς για σένα θυμάμαι πολύ καλά τι γράφω και ας περάσουν χρόνια …)

    http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/09/blog-post_4250.html

    Τα κατάλαβες τώρα τσακωμένε με την αντίληψη και την πραγματικότητα ?

    Αναδημοσίευση έκανα !

    Στενοχωριέμαι όμως για ένα και μοναδικό λόγο για τα σχόλια σε μπλογκ , δε σου παρέχουν εργαλεία ζωγραφικής αν παρείχαν θα στο ζωγράφιζα κιόλας .

    Υ.Γ.
    Και τον λοκ και τον σμιθ τους σπούδασα πριν πολλά χρόνια .

    Τέλος δε γράφω άλλο εδώ , θα τα πούμε σε άλλη ανάρτηση , σύντομα ίσως …

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  24. ΚΑΤΜΑΝ ΓΙΑ ΑΝΝΙΤΑ ΕΙΣΑΙ…“Πρέπει να μάθουν να σέβονται ο ένας τον άλλον και να γίνονται σεβόμενοι πάλι – ο διανοούμενος πρέπει να σεβαστεί το χειρωνακτικό εργάτη και αντίστροφα. Κανένας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον άλλο”. Adolf Hitler, 1924, γραμμένο στην φυλακή….88…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog