Google Analytics

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

Νίκος Λόης: Μήπως ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε, αφού τελικά είστε αναξιόπιστοι και κρύβετε την αλήθεια?

ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ , ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ…

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι το περιουσιακό στοιχείο της Ανώνυμης εταιρείας μας οι καταρράκτες , σε έκταση 6 στρεμμάτων , μαζί με το κτίριο των Ιαματικών Λουτρών, δόθηκαν ως προίκα από τον Δήμο στην ανώνυμη εταιρεία με σκοπό να τα αξιοποιήσει και να τα εκμεταλλευτεί για να αναπτυχθεί ο Τουρισμός στον Δήμο μας και μάλιστα για να γίνει αυτό ευέλικτα και όχι μέσω του Δημόσιου λογιστικού.

Ας σημειωθεί ότι, η προκήρυξη δημοπράτησης έγινε απευθείας ανάθεση σε πολιτικό μηχανικό, παρακάμπτοντας το νομικό σύμβουλο της εταιρίας,  ο  οποίος συντάξας συμπεριέλαβε παράνομα τις 56 θέσεις στάθμευσης  του Δήμου στον παράδρομο των καταρρακτών για λογαριασμό και επωφελεία του μισθωτή, εξαφανίζοντας τις εκεί θέσεις στάθμευσης. Αναθέτει δε στην κρίση του μισθωτή την αξιοποίηση του κτιρίου των ιαματικών λουτρών , με μίσθωμα ύψους 3000 ευρώ μόνο, τόσο για τα κτίρια όσο και για τις γύρω εκτάσεως με διάρκεια μισθώσεως  15-20 έτη, χωρίς να καλύπτονται νομικά για το ενδεχόμενο κατάσχεσης του μισθίου για τυχόν αξιώσεις αποζημίωσης του μισθωτή που βαραίνουν ή θα βαραίνουν το μίσθιο και δεν έλαβε γνώση.

Το κτίριο των Ιαματικών Λουτρών δόθηκε αρχικά στην  Δημοτική Επιχείρηση Τουριστικής ανάπτυξης (ΔΕΤΑΛΠ) από την εποχή Γιωτάκη για να αξιοποιηθεί και να γίνει ένας τόπος μουσείου ιαματικών λουτρών και ένα πολιτιστικό κέντρο,  το οποίο παρέλαβε τελικά η Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου μας, για να το αξιοποιήσει αυτή.

Τόσα χρήματα λαβαμε από την Κοινοπραξια Καζίνο, χωρίς να γίνει απαραίτητη μελέτη που είχε οριστεί επί Δημαρχίας Γιωτάκη και αυτό που καταφέραμε είναι να κινδυνεύουν με κατάσχεση τα ακίνητα αυτά που μισθώνει τώρα η Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου μας, τα οποία έχουν ήδη προσημειωθεί. Μαλιστα ζητά το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου μας να το αξιοποιήσει ο επιχειρηματίας που θα το μισθώσει με τον χώρο στάθμευσης 56 θέσεων που ανήκουν στον Δήμο και ΔΕΝ τις έχει παραχωρήσει στην Ανώνυμη Εταιρεία του Δήμου μας, όμως αυτή, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της το Δημοτικό Συμβούλιο, περιέχει στην μίσθωση και τους χώρους αυτούς και κρύβει την αλήθεια πίσω από την λέξη Δύναται (να λάβει ο μισθωτής δωρεάν 56 θέσεις στάθμευσης ). Επίσης αποκρύπτει ότι το ακίνητο ‘έχει βάρος και με βάρος ποιος θα το μίσθωνε. Αγαπητοί υποψήφιοι μισθωτές , σας ερωτώ θα κάνατε μακροχρόνια μίσθωση 15 με 20 έτη, όταν θα γνωρίζατε ότι το ακίνητο αυτό κινδυνεύει με κατάσχεση?

Ο γράφων υπεβαλε ένσταση , αλλά οι αποφάσεις της ανώνυμης εταιρείας δεν ελέγχονται από την Αποκεντρωμένη διοίκηση, πλην όμως, Κύριοι της Αντιπολίτευσης πρέπει να ελέγξετε για τα ανωτέρω που αφορούν την ΑΕ ,σ την τακτική της Γενική Συνέλευση .

Αγαπητοί μισθωτές, θα ζητούσατε αποζημίωση , εάν  σας έκαναν έξωση λόγω κατάσχεσης από το μίσθιο?

Γιατί δεν λέτε την αλήθεια κύριοι της Ανώνυμης Εταιρείας του Δήμου μας?

Γιατί δεν το αξιοποιείτε εσείς, αφού γνωρίζετε τα βάρη που έχει ή θα έχει λόγω  των οφειλών της Ανώνυμης Εταιρείας ή της Κοινοπραξίας ΚΑΖΙΝΟ, στην οποία συμμετέχει η Ανώνυμη Εταιρεία  και φτάνουν σε αρκετές δεκάδες εκατομμυρίων  ευρώ, αφού ευθύνεστε ως ομόρρυθμοι εταίροι αλληλεγγύως και εις ολόκληρον?

Γιατί δεν φτιάχνει ένα σχέδιο αξιοποίησης η Τεχνική Εταιρεία του Δήμου μας για να αξιοποιήσει και τα δύο διπλανά κτίρια που πήραμε από τον Ε.Ο.Τ. και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε?

Μήπως ήρθε η ώρα να παραιτηθείτε, αφού τελικά είστε αναξιόπιστοι και κρύβετε την αλήθεια, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας?

Σκεφτείτε αυτό σοβαρά..Μην παίζετε άλλο με το Λουτράκι και το μέλλον μας …Πολίτες λάβετε την ευθύνη που μας αναλογεί .

Νε εκτίμηση
Νίκος Λόης

12 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Bρε Νικόλα τι είναι αυτά που λες?Οι Μουλωχτοί λένε ότι έγιναν όλα σωστά!
Χ.Μ.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Νικο κανε καμια αλλη δουλλεια γιατι οτι εκανες στο δημο τα γ............
ε

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ωπααα...Ελα σιγα σιγα να βγαινουν ολα στη φορα.....

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Αν διαβασεις την Προκηρυξη θα δεις οτι λες ΜΠΟΥΡΔΕΣ!
Γραφει οτι μπορει να χρησιμοποιησει τον χωρο σταθμευσης.
Οπως προφανως καθε αλλος πολιτης που θελει να σταθμευσει εκει.
Παραποιεις την αληθεια για μια ακομη φορα!!

Αιντε μια ζωη ο ιδιος εισαι γι αυτο ο κοσμος σε εστειλε σπιτι σου

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ola sta fos ante giati poly fora exei parei o gkionis kai h parea toy...

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Κύριε Λόη , το "είσαι ασόβαρος και αφερέγγυος" και εσύ να το δέχεσαι με σκυμμένο το κεφάλι σου θυμίζει τίποτα ; Aδιάφορο αν αυτοί είναι πιο άχρηστοι από άλλους , εσύ όμως καλό είναι να κάτσεις στα αυγά σου . Τρεις δημάρχους ακολούθησες και μετά τους έβγαζες άχρηστους .

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Την ευθυνη που μας αναλογει κ Λοη την πηρε ο καθενας με την ψηφο του κ την σταση του απεναντι στα παιχνιδια εξουσιας πριν τις εκλογες ! ! Ξερετε πολυ καλα τι εννοω ! Καποιοι κι εσεις μαζι παιξατε και γι αυτο εχασε το Λουτρακι το μελλον του !!!!!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΚΥΡΙΕ ΛΟΗ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ.ΕΙΣΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣ ΤΗ ΠΙΑΤΣΑ.

Κ.Μ.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Κύριε Λόη αν θέλετε , με τα στοιχεία
που έχετε , μπορείτε να τους στείλετε
και εμείς μαζί σας στα τσακίδια, να
καθαρίσει ο τόπος, από την βρώμα που
κουβαλούν

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Το καψε τελείως ο Λοης...ουτε να διαβάσει και να κατανοήσει δεν μπορει πλέον....κριμα...

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger