Google Analytics

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Συνεδριάζει η Τοπική Κοινότητα Λουτρακίου - Περαχώρας - Δείτε τα θέματα

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  25 η  Iουλίου 2016 , ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης ...


1. Χορήγηση ή μη άδειας και παράτασης ωραρίου, λειτουργίας μουσικών οργάνων τριετούς διάρκειας, στον κ. « ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ  ΑΝΔΡΕΑ», για το Κ.Υ.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Ποσειδώνος 2, στο Λουτράκι.

2. Χορήγηση ή μη άδειας και παράτασης ωραρίου, λειτουργίας μουσικών οργάνων ετήσιας διάρκειας, στην κα « ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΙΟΥΛΙΑ» εντός του Κ.Υ.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΩΔΩΝ ΠΟΤΩΝ, το οποίο λειτουργεί επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 67Β στο Λουτράκι.

3. Λήψη απόφασης περί της εξακολούθησης ή μη των κατά νόμο προϋποθέσεων αναφορικά με την χορήγηση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων στο Κ.Υ.Ε.-ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ- ΜΠΑΡ, του κ. ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, το οποίο λειτουργεί επί της οδού  Ελ. Βενιζέλου 51, στο Λουτράκι.

4. Χορήγηση ή μη προέγκριση ίδρυσης στην κ. «DUKA ELISABETA» για το Κ.Υ.Ε. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ( ΠΙΤΣΑΡΙΑ), το οποίο βρίσκεται επί της οδού Αγ. Ιωάννου 18, Ο.Τ. 13, στο Λουτράκι.

5. Λήψη απόφασης για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα πλαίσια της υλοποίησης  της υπ΄ αριθμ.157/2016 απόφασης του Δ.Σ. περί μετεγκατάστασης του πρακτορείου του ΚΤΕΛ εκτός της Κεντρικής περιοχής του Λουτρακίου.

ΕΛΕΝΗ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δημοτικής Κοινότητας
Λουτρακίου-Περαχώρας

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Το 5 να το καταψηφησεται καλα ειναι εκει που ειναι τα ΚΤΕΛ και εκει να μεινουν για παντα παιζεται με ανθρωπινες ζωες εκει που θελετε να τα πατε και θα ταλαιπωρηθει τοσος κοσμος επιτελους φτανει πια ολα τα πηρατε ΙΚΑ ΟΑΕΔ ΔΕΗ το Α.Τ εξω απο την πολη το Κ.Υ υπολειτουργει τη θελετε να κανετε το Λουτρακι πολη φαντασμα νεκροταφειο κατψηφηστε το αλλιως παραιτηθητε ολοι σας

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ξεχαστε τα ολα ερχετε θερμο επισοδιο με τουρκια καντε τα κουμαντα σας

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Το κτελ γιατί να φύγει καλά λέει ο 12:29/ δεν έχουμε λεφτά να τρέχουμε στου διαολου τη μανα να πάρουμε το λεωφορεί0
Έλεος ρε άφρονες πολιτικοί...

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ είπε... Best Blogger Tips

ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΥΤΙΟΦΟΡΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ(2οΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ-ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ)ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ(ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣΗ) .ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ.ΑΚΟΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΥΚΟΛΗΝΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ.ΠΑΡΕΛΕΙΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΝΤΑΙ. ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ (ΠΡΩΗΝ ΗΒΗ) ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ. ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΟΥΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΚΟΠΕΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ; ΕΑΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΨΗΦΙΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΡΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΤΕΛ. ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΛΙΓΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger