Google Analytics

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Το Λουτράκι, πρέπει να έχει Προαστιακό - Του Νίκου Λόη

ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ . ΜΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. ΑΛΛΕΣ ΕΝΔΟΜΥΧΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΑ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ.ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ...


Διάβασα  έκπληκτος, πως σε ερώτημα που τέθηκε στον Κύριο Τατούλη, Περιφερειάρχη μας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο , το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Κόρινθο, για το πότε πρόκειται να υλοποιηθεί το έργο του Προαστιακού και πότε θα συνδεθεί με το Λουτράκι, όπως απαιτεί ολόκληρη η Κοινωνία του Δήμου μας, αλλά και όλων των επισκεπτών, Ελλήνων και αλλοδαπών, ο Κύριος Ταττούλης, απάντησε το αμίμητο, ότι δηλαδή εμείς είμαστε έτοιμοι αλλά η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου άλλα σκέπτεται.

Επειδή ο Κος Τατούλης και έξυπνος είναι και Δημοκράτης, πρέπει να ξέρει πολύ καλύτερα από τον γράφοντα , ότι η Δημοκρατία απαιτεί να αφουγκράζεται την κοινή γνώμη και να υπακούει στους Νόμους και στις ειλημμένες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου –Περαχώρας,  και νυν  Δήμου Λουτρακίου –Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, αλλά και να κάνει τον κόπο να διαβάσει το πρόγραμμα της παράταξης που ζήτησε να αναδειχθεί σε Δημοτική Αρχή, και το επέτυχε στις τελευταίες εκλογές, και μάλιστα ασκεί ήδη την Δημοτική Αρχή.

Αυτή η Δημοτική Παράταξη αναδείχθηκε  με σημαία της να συνδεθεί ο Προαστιακός με το Λουτράκι και γνώριζε μάλιστα ότι τα τεύχη δημοπράτησης του έργου είναι έτοιμα και το κόστος του είναι αντιμετωπίσιμο και υπάρχουν προγράμματα που μπορεί να ενταχθεί, άρα ήταν σίγουρη η ηρωποίησή της...

Αυτά τα γνωρίζει ο κος Περιφερειάρχης και μου προκαλεί (όχι τόσο καλή εντύπωση να το πώ ευγενικά),  το γεγονός ότι προσπαθεί να καταλάβει το φαντασιακό του κυρίου Δημάρχου μας, ο οποίος ψιθυρίζει άλλα, ήτοι περί μόνο στάσης στον Ισθμό στην θέση του σούπρε μάρκετ Βασιλόπουλου , όμως πράττοντας αυτό με λόγια έστω, παραβαίνει ευθέως τα καθήκοντά του, αφού δεν υλοποιεί ως οφείλει, ως εκτελεστής των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, τις ειλημμένες του αποφάσεις, το οποίο φαντασιακό συνδέεται με κάποια συμφέροντα που άλλα επιθυμούν…
Κύριε Περιφερειάρχα  οφείλετε και Εσείς να εκτελείτε και Εσείς τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου , οι οποίες , όπως σας είπαν και οι Βουλευτές του Νομού μας, στην εν λόγω συνεδρίαση και όχι μόνο, συμφωνούν με την πολιτική και της Κυβέρνησης ως Δημοκρατικά εκπεφρασμένη απόφαση, και διότι πρέπει να συνδεθεί ο τόπος μας με τον  σύγχρονο πολιτισμό που επικρατεί στις συγκοινωνίες και με την σύνδεση της Πόλεώςμας του Λουτρακίου με τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου μας (Αγίους Θεοδώρους ), αλλά και με την Αθήνα, αφού είμαστε και κομμάτι της Αττικής γεωγραφικά, και διότι ακόμα ο προαστιακός είναι ένα μέσο, που κυρίως και πρωτίστως, εξυπηρετεί τις λαϊκές μάζες, που επιθυμούν διακαώς την υλοποίηση του έργου σύνδεσης του προαστιακού με το Λουτράκι.

Άλλως θα κατηγορηθείτε και Εσείς, κε Περιφερειάρχα, στην συνείδηση του κόσμου  και από την Ιστορία της  Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως ο «νεκροθάφτης του έργου»  και δεν έχει σημασία εάν σε αυτήν σας την απόφαση, να το θάψετε, θα έχετε άλλους ηθικούς αυτουργούς ή συνεργούς…Αυτοί θα έχουν ήδη τις δικές τους καταδικαστικές αποφάσεις…Γιαυτό πράξετε το αυτονόητο  και υλοποιήστε το έργο. Έτσι και μόνο θα γίνετε ο ΗΡΩΣ του Δήμου μας.

Νίκος Λόης

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Συγχαρητήρια και στην περιφερειακή σύμβουλο του νομού μας Δήμητρα Λυμπεροπουλου που έφερε ξανά στην επικαιρότητα το ξεχασμένο από πολλούς θέμα της επέκτασης του προαστιακού στο Λουτράκι και ελπίζω να πάρει πρωτοβουλίες για την υλοποίηση του γιατί διαφορετικά μάλλον πάει για παραπομπή στις καλένδες. Ρουβίκωνας Κορίνθου

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μανα κουράγιο

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ο κ. Λόης ουσιαστικά προλειαίνει το έδαφος της αυτόνομης καθόδου του στις επόμενες δημοτικές εκλογές γι' αυτό θα λέει οτιδήποτε χαιδεύει τα αυτιά μερίδας δημοτών. Αυτό που κανένας δεν λέει είναι αν και ποιόν συμφέρει ο προαστιακός στο κέντρο της πόλης .
Στην δήθεν μελέτη αναφέρεται ότι 1.500.00 επιβάτες θα χρησιμοποιούν την νέα γραμμή. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ !!! Αυτά είναι τερατώδη ψέμματα γιατί η ίδια μελέτη μιλάει για 8 δρομολόγια την ημέρα πρόσθετα στα 18 που έχει σήμερα ο προαστιακός για Κιάτο. Δηλαδή 1.500.000/365 = 4.109 την ημέρα / 8 δρομολόγια = 514 ανά δρομολόγιο. ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΨΕΜΜΑ. Δεν υπάρχουν αυτοί οι αριθμοί λέτε ψέματα και το χειρότερο παρασύρετε τον κόσμο. Η όλη αναστάτωση της πόλης με τις νέες γραμμές, τις ράμπες των στάσεων, τα κάγκελα (αφού είναι ταχείας κυκλοφορίας) και την επιβάρυνση στην κυκλοφορία δεν θα βοηθήσουν την πόλη καθόλου. Αντίθετα μια στάση στον Ισθμό με άμεση και δωρεάν συγκοινωνιακή σύνδεση με το Λουτράκι ,θα βοηθήσει σημαντικά.
Το ότι ο Γκιώνης είχε στο εκλογικό του πρόγραμμα τον προαστιακό δεν λέει κάτι αφού δεν είναι η μοναδική ανακρίβεια και ψέμα και επιπλέον "ο Γκιώνης το είπε" άρα σαχλαμάρα.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ο Τσαμαντάς δικαιώνεται ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Φίλε με το σχόλιο 1:09μμ
Καλή προσπάθεια για να μην έλθει ο προαστιακός στο Λουτράκι,αλλά δεν θάβεται το έργο.Αλήθεια εσάς σας εξυπηρετεί μόνο ο σταθμός στου Βασιλοπουλό;

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Όποιος ζητάει τα πολλά χάνει και τα λίγα.
Όταν πριν χρόνια ήταν να γίνει η στάση στον Ισθμό και να έχουμε πιο άμεση εξυπηρέτηση χωρίς να κάνουμε τα διπλάσια χιλιόμετρα για να πάμε Κόρινθο αντέδρασαν όλοι. Τώρα δεν πρόκειται να γίνει δυστυχώς τίποτα. Αθήνα μόνο με λεωφορείο όποτε και αν έχει ή αλλιώς προαστιακό από Κόρινθο.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Να ερθει ο προαστιακος να γινει και το Λουτρακι Ειδομενη να μας λειπει

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

τους ιταλους τους ρωτησατε

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger