Google Analytics

Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016

Λουτράκι: Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα - Δείτε τα θέματα

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 18η Ιουλίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση  των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης...


1.Γνωμοδότηση επί παραχώρησης δικαιώματος χρήσης αιγιαλού για την εκτέλεση του έργου “Αλιευτικό καταφύγιο Αγίων Θεοδώρων”.

2.Δημιουργία Δημοτικού Κέντρου Πρόληψης για την Υγεία (“ΚΕΠ Υγείας”) στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.

3.Έγκριση περιοχής παρέμβασης του Προγράμματος “Τοπική Ανάπτυξη με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων” (CLLD/LEADER) Βόρειας Πελοποννήσου.

4.Παράδοση στη ΔΕΥΑ Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων του τμήματος απογραφής που αφορά την απορροφώμενη Υπηρεσία ύδρευσης Αγ. Θεοδώρων.

5.Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Περιπτέρων του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.

6.Καθορισμός νέων και κενών θέσεων κυλικείων εντός κτιρίων που στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου.

7.Καταβολή ή μη εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο & Αντιπρόεδρο & αποζημίωση μελών Διοικητικού Συμβουλίου του ν.π.δ.δ. “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου - Περαχώρας”, για το έτος 2016.

8.Έγκριση Απόφασης Δ.Σ. του ν.π.δ.δ. “Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου - Περαχώρας” για συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 49/2016 Απόφασής του περί μερικής αναμόρφωσης προϋπολογισμού του έτους 2016.

9.Λήψη Απόφασης για τοποθέτηση μαρμάρινης στήλης με τα ονόματα των πεσόντων – θυμάτων Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στo «Ηρώο» της Δ.Κ. Ισθμίας.

10.Εξέταση αιτήματος για παροχή κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων.

11.Κατανομή ποσών από “ΣΑΤΑ” (υπόλοιπο έτους 2013 και μέρος έτους 2014) για την υλοποίηση έργων & επενδυτικών δραστηριοτήτων.

12.Διάθεση πίστωσης για κάλυψη εξόδων ενημέρωσης και προβολής δραστηριοτήτων του Δήμου.

13.Διάθεση πίστωσης για τη διοργάνωση καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δ.Ε. Λουτρακίου – Περαχώρας.

14.Διάθεση πίστωσης για την παράθεση γεύματος (κέτερινγκ) στα πλαίσια των εγκαινίων αρχιτεκτονικής έκθεσης.

15.Έγκριση ή μη ανάθεσης παροχής υπηρεσίας “Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων στη Δ.Ε. Αγ. Θεοδώρων”.

16.Τοποθέτηση ή μη οριοδεικτών (πλαστικά κολωνάκια) επί της Π.Ε.Ο.Α.Κ. Αγ. Θεοδώρων (από την παλιά σιδηροδρομική γραμμή έως την οδό Κρομμυώνος).

17.Αντικατάσταση του παραιτηθέντος δημοτικού συμβούλου κ. ΛΑΜΠΡΟΥ Κων/νου από Επιτροπές και Διοικητικά Συμβούλια.

18.Έγκριση ή μη “εισόδου - εξόδου” οχημάτων επί αγροτικής οδού στις εγκαταστάσεις του υπό ίδρυση συνεργείου αυτ/των του κ. ΠΑΛΛΗ Σπυρίδωνα στη θέση “Παλαιά Γέφυρα - Καρμπουνάρι”.

19.Χορήγηση ή μη στον κ. ΜΠΕΝΤΟ Στίβι θέσης στάθμευσης ΑμεΑ επί της οδού Ανδρούτσου 52 στο Λουτράκι, κατόπιν αιτήματος.

20.Έγκριση επεκτάσεων δημοτικού ηλεκτροφωτισμού στη Δ.Ε. Λουτρακίου - Περαχώρας.

21.Χορήγηση ή μη στη ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη παραγωγικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών, άνευ θέσης.

22.Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής του έργου: “Κατασκευή 2/θέσιου ολοήμερου Νηπιαγωγείου Λουτρακίου (Ο.Τ. 131)”.

23.Έγκριση - παραλαβή μελέτης “Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την ίδρυση Κοιμητηρίου στα Ίσθμια (σύμφωνα με το Π.Δ. 23/10/1998 ΦΕΚ 838 Δ)”.

24.Έγκριση - παραλαβή μελέτης “Κυκλοφοριακή μελέτη για τη μετεγκατάσταση του πρακτορείου του ΚΤΕΛ Κορινθίας εκτός της κεντρικής περιοχής Λουτρακίου”.

25.Έγκριση παράτασης προθεσμίας περαίωσης έργου: “Ανακαίνιση Δημοτικού Κτιρίου Λουτρακίου” (αρ. μελ. 1/2009).

26.Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. έργου: “Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων στη Δ.Ε. Αγ. Θεοδώρων”  (αρ. μελ. 41/2015).

27.Έγκριση 4ου Α.Π.Ε. (τακτοποιητικός) έργου: “Ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου Λουτρακίου επί των οδών Οικονόμου & Τομπάζη (για τη δημιουργία βιβλιοθήκης)” (αρ. μελ. 93/09).

28.Διαγραφή ή μη οφειλών από βεβαιωτικούς καταλόγους προστίμων  ανέγερσης & διατήρησης αυθαιρέτων κατασκευών στη Δ.Κ. Λουτρακίου – Περαχώρας, επονόματι Ρουμελιώτη Γεωργίου,  & επαναβεβαίωση αυτών.

29.Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου και Αντιδημάρχων εκτός έδρας.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΠΕΤΡΟΥ Παναγιώτης

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Το 24 φια το καλο της πολης και των πολιτων να το καταψηφισεται μια χαρα ειναι εκει που ειναι τα ΚΤΕΛ δεν θα ταλαιπωρηθει τοσος κοσμος επειδη εκει που θελετε να πατε τα ΚΤΕΛ μενει ενας δ.συμβουλος που θελει να ανοιξει μαγαζι για τα παιδια του ελεος πια φτανει δεν θα κανετε το Λουτρακι πολη νεκροταφειο φαντασμα επειδη ετσι γουσταρετε και κανονικα θα επρεπε να εχετε παραιτηθει ολοι σας χθες

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Εσύ δεν θες τη μετεγκατάσταση Εμείς τη θέλουμε ρε 10:56.Αλήθεια για πες μας ποιος είναι ο δημοτικός σύμβουλος να μάθουμε κι εμείς που θέλει να ανοιξει μαγαζι στα παιδιά του και τι μαγαζι Αφού ξέρεις καλά εσύ.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ένα σοβαρό θέμα δεν έχουν να συζητήσουν;;;
Τα οικονομικά που τα έκαναν μούτι ορισμένοι και τώρα βγαίνουν και μιλάνε.
Το Σχέδιο πόλεως, το οποίο εσκεμμένα καθυστερούν, για να εξυπηρετούνται ορισμένοι, προφασιζόμενοι πως δεν έχουν λεφτά.
Το γεγονός πως δεν έχουμε αρμόδιες υπηρεσίες και αναγκαζόμαστε να πηγαίνουμε στην Κόρινθο και να ανεχόμαστε το μένος του κάθε Κορίνθιου υπαλλήλου.

Ρε άντε παραιτηθείτε ένας ένας να μπει κανένας σοβαρός.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μπα, αποζημιωση στον προεδρο αντιπροεδρο και στα μελη του λιμενικου ταμειου για το ετος 2016.του ετους 2015 ποτε θα δωσουν τα λεφτα στα μελη που δεν πληρωσαν και που εβγαλαν απο το 11μελες συμβουλιο ;

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

2:25 μ.μ. Θελεις δηλαδη το Λουτρακι πολη νεκροταφειο φαντασμα το οτι θα ταλαιπωρηθει τοσος κοσμος και θα κυνδινεψουν παιδικες ζωες δεν σε πειραζει το οτι θα ερημωσει το κεντρο δεν σ επειραζει μια χαρα ειναι εκει που ειναι τα ΚΤΕΛ εκει πρεπει να μεινουν για παντα για το καλο ολων μας και της πολης

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger