Google Analytics

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Δείτε τη διαφήμιση του Spa Λουτρακίου σε αθλητική ιστοσελίδα

Δείτε το κείμενο που δημοσιεύτηκε...


Στην ιστοσελίδα a-sports.gr φιλοξενείται άρθρο - διαφήμιση για το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου. Σαν πρώτη εκτίμηση, θα μπορούσε κανείς να πεί ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ιδέα (η διαφήμιση σε αθλητικές ιστοσελίδες γενικότερα) πολύ όμορφο και καλογραμμένο κείμενο με πολλές πληροφορίες για το Υδροθεραπευτήριο αλλά... σε μια σελίδα που δεν έχει και τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα αλλά και αναγνωσιμότητα.

Ακολουθεί το κείμενο:

Mόλις μία ανάσα από την πρωτεύουσα, το spa με τα ιαματικά νερά του Λουτρακίου είναι ένας υδάτινος παράδεισος χαλάρωσης, ξεκούρασης και διασκέδασης!

Γνωρίστε τους ελληνικούς φυσικούς πόρους, τις ευεργετικές ιδιότητες των Ελληνικών Ιαματικών Πηγών και της Υδροθεραπείας.

Οι ιαματικοί φυσικοί πόροι, είναι γήινα φυσικά υλικά, που στην αυθεντική τους κατάσταση αποδεικνύουν μέσα από τις ιστορικές μαρτυρίες του παρελθόντος αλλά και τη σύγχρονη επιστημονική εμπειρία, την ικανότητα να ασκούν ευεργετικές βιολογικές δράσεις οι οποίες αξιοποιούνται στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων.

Ιαματικές πηγές ονομάζονται οι πηγές τα νερά των οποίων έχουν θεραπευτικές ιδιότητες. Τα Ιαματικά Νερά, πηγάζουν μέσα από πετρώματα και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους μέχρι την επιφάνεια της Γης, αποκτούν τα ιχνοστοιχεία και τα μεταλλικά συστατικά τους στα οποία οφείλεται και η Ιαματική – θεραπευτική τους δράση. Οι θεραπευτικές ιδιότητες των νερών αυτών, ήταν γνωστές από τα ιστορικά χρόνια. Το νερό άλλωστε, χρησιμοποιήθηκε δια μέσου των αιώνων σαν μέσο υγιεινής και θεραπείας, διότι φαίνεται πως η Λουτροθεραπεία είναι η πρώτη μορφή θεραπείας που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ο άνθρωπος. Ο Ηρόδοτος ήταν ο πρώτος που παρατήρησε τη θεραπευτική επίδραση των Ιαματικών Νερών στον άνθρωπο, ενώ ο Ιπποκράτης ήταν αυτός που ασχολήθηκε συστηματικά με το αντικείμενο, κατηγοριοποίησε τις πηγές και κατέγραψε τις ασθένειες στις οποίες είχαν ευεργετική δράση.

Στην Ελλάδα, η φύση υπήρξε ιδιαίτερα απλόχερη στον τομέα των Ιαματικών Πηγών, αφού είναι μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου σε ποικιλία και θεραπευτική αξία Ιαματικών Νερών, κυρίως λόγω της πολύπλοκης γεωλογικής εξέλιξης του Ελλαδικού χώρου δια μέσου των αιώνων. Ιστορικά δοκίμια, κτίσματα, έργα τέχνης κ.ά, φθάνουν δια μέσου των αιώνων στις μέρες μας και αποτελούν ζωντανή μαρτυρία ενός πολιτισμού με φιλοσοφία και αρχές για τη φροντίδα της ανθρώπινης υγείας.

ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
«LOUTRAKI THERMAL SPA»

Το Υδροθεραπευτήριο Ιαματικών Νερών «Loutraki Thermal Spa», βρίσκεται στην ιστορική και κοσμοπολίτικη λουτρόπολη του Λουτρακίου, επί της οδού Γ. Λέκκα 24, ακριβώς απέναντι από το παραλιακό πάρκο της πόλης. Διοικητικά ανήκει στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων του Ν. Κορινθίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η πόλη του Λουτρακίου και το Υδροθεραπευτήριο «Loutraki Thermal Spa», απέχουν 5 χιλιόμετρα από τη Διώρυγα του Ισθμού και μόλις 80 χιλιόμετρα (50 – 55 λεπτά) από την Αθήνα και υπάρχει πολύ καλή πρόσβαση από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.

Η πρόσβαση στην περιοχή είναι εύκολη και από την πόλη της Πάτρας, που αποτελεί την πύλη εισόδου της νότιας Ελλάδας και της Δ. Ευρώπης. Το Λουτράκι επίσης, προσφέρεται για ημερήσιες εκδρομές στους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της νοτίου Ελλάδας που βρίσκονται πλησίον.

Η πόλη, ονομαστή κώμη από την αρχαιότητα κυρίως για τα Ιαματικά της Νερά, οφείλει το όνομά της στα ιαματικά λουτρά που γίνονταν στις πηγές της (Λουτρά = Λουτράκι). Η αρχαία πόλη των «Θερμών», το σημερινό Λουτράκι, συνδέεται μυθολογικά με τη θεά «Θερμία» Αρτέμιδα, προστάτιδα των θερμών ιαματικών πηγών και από την αρχαιότητα θεωρείτο η αγαπημένη πόλη των θεών.

Οι γνωστές από αρχαιοτάτων χρόνων θεραπευτικές και ευεργετικές ιδιότητες των νερών του Λουτρακίου, προσφέρουν από τα βάθη των αιώνων πρόληψη και θεραπεία, σε πλήθος παθολογικών, μυοσκελετικών, δερματικών και άλλων παθήσεων, αλλά ταυτόχρονα χαρίζουν ευεξία, χαλάρωση, αναζωογόνηση, αντιγήρανση και απόλυτη αναγέννηση σώματος και πνεύματος. Ήδη από την εποχή του Ιπποκράτη, είχε διαπιστωθεί ότι η υδροθεραπεία σε ζεστό νερό (30 – 31ο C), προάγει τη μυϊκή χαλάρωση, μειώνοντας την ευαισθησία στον πόνο, ενώ οι ιδιότητες του ιαματικού νερού σε συνδυασμό με την θερμοκρασία, κατεβάζουν τα επίπεδα της ορμόνης του στρες στον ανθρώπινο οργανισμό.

Το ζωογόνο Ιαματικό Νερό Λουτρακίου, έχει συνδέσει το όνομά του από τα πανάρχαια χρόνια, με τη θεραπεία πολλών επιφανών προσωπικοτήτων, μεταξύ αυτών και του Ρωμαίου στρατιωτικού και πολιτικού Λεύκιου Κορνήλιου Σύλλα. Η πρώτη αναφορά για τις αναζωογονητικές του ιδιότητες, γίνεται ήδη από τον ιστορικό Ξενοφώντα, ο οποίος στο έργο του «Ελληνικά IV» αναφέρει, ότι οι Σπαρτιάτες στρατιώτες μετά τις μάχες, για να ξεκουραστούν και να αναζωογονηθούν, κατέφευγαν στη ζωογόνο δύναμη των Ιαματικών Νερών της αρχαίας κώμης των Θερμών.

Η χρήση του Ιαματικού νερού Λουτρακίου συνεχίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια των Βυζαντινών και μεταβυζαντινών χρόνων και εν συνεχεία το Λουτράκι, με σημείο αναφοράς τα ιαματικά του λουτρά, αναγνωρίστηκε ως μητροπολιτικό κέντρο της τουριστικής Ελλάδας και ως πρώτος θεραπευτικός σταθμός.

Από τα βάθη των αιώνων το ιαματικό νερό του Λουτρακίου, έχει καθιερωθεί σαν σύμβολο φυσικής υγιεινής ζωής, ευεξίας και αναζωογόνησης του σώματος και του πνεύματος. Για το λόγο αυτό, εύστοχα, το μοναδικό αυτό δώρο της φύσης έχει χαρακτηρισθεί ως «Το Νερό της Ζωής».
Το Λουτράκι αποτελεί την κοιτίδα του Ελληνικού Θερμαλισμού. Χαρακτηρίζεται ως η αρχαιότερη λουτρόπολη της Ελλάδος, διότι ενώ από το 1914 ξεκίνησε να λειτουργεί ως οργανωμένος χώρος Θερμαλισμού, η Ελληνική πολιτεία βρισκόταν ακόμα στο στάδιο των προπαρασκευαστικών εργασιών του Ελληνικού τουρισμού.

Η σύγχρονη ιστορία του Λουτρακίου και του Ιαματικού Τουρισμού αρχίζει το 1847, οπότε και πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αναλύσεις των μεταλλικών υδάτων από τον καθηγητή Τζιοβάνι Μπατίστα Δελβινιώτη. Το 1855 δημιουργούνται οι πρώτες ξύλινες λουτρικές εγκαταστάσεις με 10 λουτήρες, ενώ το 1874 αυτές αντικαταστάθηκαν από λιθόκτιστες. Το 1934 χτίστηκε το απαράμιλλης αρχιτεκτονικής κλασικό κτίριο των Λουτρών Πολυτελείας, το οποίο επισκεπτόταν για θεραπευτικούς σκοπούς ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Ελ. Βενιζέλος.

Το κλασικό αυτό κτίριο ανακαινίσθηκε το 2009 - 2010 και συνδέθηκε αρμονικά με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου, που ονομάζεται πλέον Υδροθεραπευτήριο Ιαματικών Νερών «LOUTRAKI THERMAL SPA». Η πηγή του Δήμου, έχει ανακηρυχθεί ως Ιαματική με το Ν.2188/20,Β.Δ.14/28/3/1923 και κατατάχθηκε στην κατηγορία των Ιαματικών Πηγών Τουριστικής Σημασίας με το Β.Δ.190/6-3-1962. Τα ιαματικά ύδατα χαρακτηρίζονται υπόθερμα, χλωρονατριούχα, μεταλλικά, ασθενώς αλκαλικά, θερμοκρασίας από 29,5ο C έως 31,4ο C και ραδιενεργά 31 μονάδες Mache.

Η Λουτροθεραπεία στις πηγές αυτές, που αναβλύζουν από μεγάλο βάθος εδώ και χιλιάδες χρόνια, έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη θεραπεία για αρθροπάθειες, ρευματοπάθειες, ισχιαλγία, οσφυαλγία, αυχενικό σύνδρομο, δισκοπάθεια και βοηθά ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση και αποκατάσταση μυοσκελετικών και αθλητικών κακώσεων που δημιουργούνται από τις επίπονες προπονήσεις.

Σήμερα, το υπερσύγχρονο LOUTRAKI THERMAL SPA σας υποδέχεται για να φροντίσει αποκλειστικά για εσάς, την προσωπική σωματική σας υγεία και να σας αποκαλύψει τα υπέροχα μυστικά του που θα σας χαρίσουν υγεία, ευεξία, χαλάρωση, ομορφιά και αναζωογόνηση, με τη ζωογόνο δύναμη του Ιαματικού Νερού Λουτρακίου.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις που καταλαμβάνουν συνολική επιφάνεια περίπου 5.076 τ.μ., σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον προσιτής πολυτέλειας και άριστης φιλοξενίας θα αναζωογονήσετε τις αισθήσεις σας, θα αναγεννήσετε το σώμα και το πνεύμα σ’ ένα μοναδικό ταξίδι εμπειρίας.

Στις εγκαταστάσεις του LOUTRAKI THERMAL SPA περιλαμβάνονται:

• 2 εσωτερικές θερμαινόμενες πισίνες με καταρράκτες και jet υδρομαλάξεων (υποβρύχια υδρομασάζ) 201 m2 και 40 m2 αντίστοιχα με Ιαματικό Νερό, με θερμοκρασία 30 – 31ο C για μοναδική χαλάρωση, ευεξία και αναζωογόνηση.
• 1 εσωτερική πισίνα ψυχρού ύδατος 20 m2. για μετατραυματικά προβλήματα.
• 1 εξωτερική θερμαινόμενη πισίνα υδρομαλάξεων με υδάτινο μανιτάρι, με καταρράκτη και pool bar, 200 m2, με ιαματικό νερό θερμοκρασίας 30-31ο C.
• 4 ατομικές καμπίνες με μπανιέρες υδροθεραπείας. Σ’ αυτές περιλαμβάνεται η καμπίνα με την υπερσύγχρονη μπανιέρα Caracalla Υδρομασάζ με πολλαπλούς εκτοξευτήρες.
• 3 διπλές καμπίνες με μπανιέρες υδροθεραπείας.
• Ατμόλουτρα/Χαμάμ/Σάουνα
• 2 χώροι καταιονισμού από απόσταση.
• 2 χώροι ντους ψιλής βροχής.
• Γυμναστήριο
• Αίθουσες ομορφιάς και περιποίησης (Προγράμματα περιποίησης για γυναίκες και άνδρες με βότανα, ειδικές θεραπείες ενυδάτωσης, σύσφιξης και ανάπλασης προσώπου κ.ά).
• Χώροι ατομικού μασάζ (Ινδικό μασάζ κεφαλής, Trigger points μασάζ, μασάζ antistress, μασάζ σώματος χαλαρωτικό, Αθλητικό μασάζ, μασάζ με αιθέρια έλαια, Thai Foot μασάζ, Σοκολατοθεραπεία, Hot Stones μασάζ κ.ά). Στο Υδροθεραπευτήριο προσφέρονται ειδικά θεραπευτικά προγράμματα 1,5 & 6 ημερών για την αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων υγείας, δισκοπάθεια, αρθρίτιδες, αυχενικό σύνδρομο, ισχιαλγία, οσφυαλγία, δερματικά προβλήματα κ.ά.
• 2 χώροι για Λασποθεραπεία, η οποία περιλαμβάνει επάλειψη της πάσχουσας κυρίως περιοχής, με λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα, αναμεμειγμένη με ιαματικό νερό Λουτρακίου. Η λάσπη επαλείφεται απ’ ευθείας στο δέρμα σε θερμοκρασία 36 – 37ο C για 15 έως 20 λεπτά, ενώ στο τέλος της θεραπείας ο ασθενής ξεπλένεται με ζεστό νερό. Ο συνδυασμός Λασποθεραπείας με υδροθεραπεία αμέσως μετά, μειώνει δραστικά τους αρθρικούς και μυϊκούς πόνους και αυξάνει τις καύσεις του μεταβολισμού.

Ενδείκνυται σε εκφυλιστικές αρθροπάθειες, ρευματοπάθειες, οσφυαλγίες, μυοσκελετικά και μετατραυματικά προβλήματα και προσφέρει θεαματικά ευεργετικά αποτελέσματα σε φλεγμονώδεις δερματοπάθειες.
• Αίθουσα Yoga
• Καφετέρια
• Άνετοι χώροι υποδοχής και ανάπαυσης.
• Άνετη πρόσβαση για ΑΜΕΑ

Το LOUTRAKI THERMAL SPA σας καλεί σ’ ένα ταξίδι αναγέννησης του εαυτού σας.
Η διαδρομή του είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για να σας κάνει να δείτε μέσα στην ψυχή σας και να αισθανθείτε υγιής, γεμάτος ευεξία και ενέργεια!

Λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου, και τις αργίες, εκτός της ημέρας των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και της Κυριακής του Πάσχα.

Μπορείτε να δείτε τη διαφήμιση του Υδροθεραπευτηρίου και εδώ

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ας αφήσουμε τις σαχλαμάρες επιτέλους!!! Θεωρούμε διαφήμιση το άρθρο ενός site που ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 500 πρώτα της Ελλάδας!!! Αν ρίξετε μια ματιά στην κατάταξη των sites στο internet με βάση τις επισκέψεις τους θα διαπιστώσετε οτι το a-sports.gr απλά δεν υπάρχει ούτε στα πρώτα 20 αθλητικά ,ούτε στα πρώτα 500 γενικού περιεχομένου. Συνεπώς χαιρόμαστε γιατί μας έγραψε ένα site που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .Αυτό που θα ήθελα να ήξερα είναι αν πληρώσαμε για αυτή την ανύπαρκτη δήθεν διαφήμιση.

Γιώργος Παπανίκος

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Εδώ θεωρούνε διαφήμιση την σελίδα στο facebook και την πριμοδοτούν από τη δημοτική αρχή με 10.000 κ Παπανίκο

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger