Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προκλητικός ο Άσαντ: Γελάει όταν τον ρωτούν για τα παιδιά που σκοτώνονται

- Advertisement -

Προκλητική ήταν η αντίδραση του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης για όλα τα παιδιά που σκοτώνονται καθημερινά στη χώρα του. Γέλασε και είπε ότι κοιμάται κανονικά!….
Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εφημερίδα «The Sunday Times», ο Άσαντ ρωτήθηκε αν κοιμάται τα βράδια, με όλα αυτά τα παιδιά που σκοτώνονται καθημερινά στο Χαλέπι και σε άλλα μέρη της Συρίας.
                                         

Ο πρόεδρος της χώρας φέρεται να γέλασε και απάντησε: «Καταλαβαίνω το νόημα αυτής της ερώτησης. Κοιμάμαι κανονικά, κοιμάμαι, εργάζομαι και τρώω κανονικά ενώ αθλούμαι κιόλας».

Στη ίδια συνέντευξη ο πρόεδρος της Συρίας στράφηκε και ενάντια στα «Λευκά Κράνη» την ομάδα που έχει προταθεί για το Νόμπελ Ειρήνης λέγοντας ότι πλαστογραφεί φωτογραφίες νεκρών παιδιών.
           

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ισχυρίστηκε ότι η φωτογραφία ενός 5χρονου αγοριού μετά από μία αεροπορική επιδρομή, η οποία έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο, ήταν πλαστή.

Ο Άσαντ δήλωσε επίσης πως οι θάνατοι εκατοντάδων χιλιάδων αμάχων είναι «υπαιτιότητα των τρομοκρατών» και πρόσθεσε πως «μιλάμε για πόλεμο και όχι για φιλανθρωπία».

zougla.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ρε άθλιοι, ο Ασαντ τα σκοτωσε? Γιαυτό γελασε, γιατι πολλες ειναι πλαστες. Τραβατε να κανετε την ιδια ερωτηση και στον αλ μπαγκνταντι να δουμε!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog