Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Συνέντευξη σε 4 Κορινθιακά blogs (video)

- Advertisement -

Φίλοι αλλά και πολιτικοί “εχθροί”, παραδέχονται ότι διαθέτει ιδιαίτερο επικοινωνιακό χάρισμα. Είναι ο πολιτικός με τις περισσότερες ώρες στον τηλεοπτικό αέρα. Από το 2007 που βρέθηκε για πρώτη φορά στα έδρανα της Βουλής ως βουλευτής του ΛΑΟΣ μέχρι σήμερα, έχει κάνει αρκετά «πολιτικά» χιλιόμετρα…

Πρώην υπουργός Υγείας και εδώ και λίγους μήνες Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, o κύριος Άδωνις Γεωργιάδης σε μια συνέντευξη σε 4 blogs της Κορινθίας (Parakato.gr, Solygeiablog.gr, korinthostv.gr και loutrakiblog.gr).

- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μετα Ανδρέα Παπανδρέου εξωτερική πολιτική που έχει χαρακτηριστεί από τις καλύτερες και ισχυρότερες , η επόμενη είναι η σημερινή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ . Τόσο με τον ΥΠΕΞ Κος Κοτζιά Αλλά και με τον καλύτερο όλων των εποχών ΥΠΕΘΑ Πάνο Καμμένο έχουμε την ισχυρότερη εξωτερική πολιτική των τελευταίων 20 ετών .

  2. Ο Κος Γεωργιάδης λέει ανακρίβειες . Ο Πρώτος Πρωθυπουργός και ο πρώτος ΥΠΕΞ που άνοιξαν τα σύνορα ήταν ο Κος Κ Μητσοτάκης και ο αγαπητός του κου Άδωνη Κος Αντώνης Σαμαράς .

  3. Είναι ντροπή ένας ακροδεξιός – φασίστας πολίτικος κολοτουμπας με όνομα Μπουμπουκος η Άδωνης να αποκαλεί τον πρωθυπουργό της χώρας απατεώνα .

  4. Ο Κος Άδωνης δεν έκανε καμία αναφορά για τις Δηλώσεις Σόιμπλε και την μύωση του χρέους . Γιατί? Δεν τους συμφέρει . Απλά υμνεί τους Σαμαρά Βενιζέλο οι οποίοι πουλήσαν τη χωρά στην Γερμανία την πατρίδα του Κυριάκου Μητσοτάκη του υποδουλωμένου στην SIMENS και σε όλες τις λίστες .

  5. Ρόμπα έγινες πάλι Μαρινη!!!! Τα σχόλια σ βεβαιώνουν με το όνομα του blog σου. Ούτε αυτό δεν μπορείς να κανείς σωστά! Καμαρώστε Λουτρακιωτες τον σχολιαστή που αποκαλεί φασίστα τον Αδωνι ενώ έχει αρχηγό τον Καμμένο και ταυτόχρονα υμνεί τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ρόμπα!!!

  6. Παιδιά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και τη συνέντευξη. Η δε παραγωγή έχει ξεφύγει από τα τοπικά δεδομένα και όχι μόνο. Μπράβο στα 2 παιδιά για τις εύστοχες ερωτήσεις. Θέλουμε και άλλες παρόμοιες συνεντεύξεις. Από όλους τους πολιτικούς χώρους. Και μην ξεχνάτε να δίνετε την ευκαιρία και στον κόσμο να ρωτήσει…

  7. Μαρινη μπράβο και πάλι μπράβο. Απέδειξες ότι είσαι ένας άξιος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. Ξέχασες και έβαλες το όνομα του μπλογκ σου. Είσαι ψεκασμένος μέχρι το κόκαλο. Χαχαχαχα

  8. Ότι και να'ναι κύριε Μαρίνη,αξίζουν ένα μπράβο στα παιδιά για την πρωτοβουλία αυτή.Βρήκατε πάτημα εδώ για να βγάλετε όλο το κόμπλεξ σας χρησιμοποιώντας και το λογαριασμό σας από το μπλογκ που έχετε.Μέχρι αυτήν την στιγμή μπορεί και να σας είχα μια συμπάθεια.Ύστερα από αυτά που είδα σήμερα κατάλαβα ότι δεν αξίζετε καμία προσοχή.
    Γ.Κ.

  9. Μπράβο παιδιά μπράβο. Με αυτή τη συνέντευξη αποδεικνύετε περίτρανα γιατι είστε το Νο 1 μπλογκ της Κορινθιας. Πολύ καλή συνέντευξη . Μακάρι να πάρετε και άλλες τέτοιες συνεντεύξεις.
    Και πάλι μπράβο σας !

  10. Φίλε αναγνώστη (4.26)
    Το Solygeia.gr είναι καινούριο Blog, το μοναδικό σε εκείνη την περιοχή, και σύμφωνα με τα στοιχεία είναι πολύ ψηλά σε θέαση. Ευχαριστούμε !!
    Οι διαχειριστές

  11. Γεια σου Γιάννη – Κουκιά σπέρνω !!! Πολιτική Συνέντευξη !! Πολιτική κριτή σε τοποθετήσεις του Συνεντευξιαζόμενου . Ανούσια και Ανώνυμα σχόλια επικριτικά και προσβλητικά σε προσωπικό επίπεδο απευθυνόμενα σε όνομα το οποίο δεν αναφέρετε πουθενά . Λάθος του blogger που τα δέχεται .

  12. Μπράβο σας. Η εξέλιξη είναι ένα προσόν άξιων ανθρώπων και συνεργατών. Δυστυχώς η ευθύνη σας είναι να δείχνετε πάντα τα λαθη. Το λουτρακιμπλοκ έχει αποδείξει σε βάθος χρόνου ότι δεν χρηματιζεται ούτε προσκυναει την εκάστοτε δημοτική αρχή. Αντίθετα, που ο λόγος των Συμβούλων έχει στοιχείο εκδικητικότητας.

    Όσο για την συνέντευξη, άξια και χωρίς να τους υποστηρίζω.

  13. 8:50 μ.μ. Ντροπη σου εσενα που παλια ησουν ενα απο τα μεγαλυτερα μελη στο πασοκ και για να ξερεις το πασοκ με τη νδ εστρωσαν το δορμο τοσα χρονια και ηρθε ο τσιριζα να τον αποτελειωσει

  14. Ασε μας ρε Μαρίνη γιατί δεν είναι απατεώνας που έκανε το οχι του δημοψηφίσματος ναι υποτέλειας και υποταγής στη γερμανική μπότα

  15. Είναι το Λουτράκι μπλοκ νουμερα 1 γιατί ολοι οι αλλοι ειδήσεις από λουτράκι μπλοκ και γράφουν και τα σχολία όπως βλέπουμε με τον Μαρίνη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog