Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Το χωριό του Άι Βασίλη άνοιξε – Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια

- Advertisement -

Μικροί και μεγάλοι, έσπευσαν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι, καθώς την Κυριακή έγιναν και επίσημα τα εγκαίνια του χώρου. Ενός χώρου, που περιέχει σχεδόν τα πάντα…

Με δωρεάν είσοδο, παγοδρόμιο, cinema 6D, συγκρουόμενα και πολλά φουσκωτά παιχνίδια σε έναν μοναδικά εντυπωσιακό χώρο με πολλές επιλογές για όλους τηρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για απόλυτη και ασφαλή διασκέδαση με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε φιλαράκο 5:54 , δεν κάνει τπτ η δημοτική αρχή , βρισίδια.
    Προσπαθεί κάτι, πάλι βρισίδια. Αντί, να καθόμαστε και να κατηγορούμε την εκάστοτε δημοτική αρχή , ας αναρωτηθούμε τι κάνουμε και εμείς για τον δήμο μας. Μόνο απαιτήσεις και από υποχρεώσεις , μηδέν. Μην νομίζεις και εγώ είμαι δυσαρεστημένος με το Λουτράκι όπως κατάντησε αλλά δεν προσπαθώ να βάζω ταφόπλακα στα πάντα. Πιστεύω ότι το Λουτράκι περνάει την πιο δύσκολη φάση του και φυσικά υπάρχουν φταίχτες γι αυτό, αλλά φταίμε και όλοι εμείς. Για τους ψήφους μας, για την 'αγάπη' που δείχνουμε στην πόλη μας. Ας μην κρίνουμε και θάβουμε τα πάντα, αυτή η αρνητικότητα δεν βοηθάει. Οι εκλογές θα έρθουν και θα κριθούν όλοι. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρχουν άξιοι υποψήφιοι. Φιλικά πάντα…..

  2. Ειναι τουλαχιστον τραγικο να διαφημιζετε το 'ζεστο χωρο'απαραδεκτο,απιστευτο κρυο και απευθυνεται κ σε παιδια!Επρεπε καποιου ειδουσ θερμανση!Α ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ…..Ολα πανακριβα!!!!Τι να πω το κρυο ηταν τρομερο κ εφευγαν ολοι,τα δε παιδια τα λυποσουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog