Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Κάλεσμα Loutrakiblog σε όλους τους πολίτες του δήμου

- Advertisement -

Η θέση του Loutrakiblog είναι οικολογική διαχείριση, όσο γίνεται με περισσότερη ανακύκλωση των απορριμμάτων και φυσικά στο μικρότερο δυνατό κόστος για τον πολίτη.Ιδεατό θα ήταν να μπορούσαμε να επωφεληθούμε και ενεργειακά όπως έχουμε δει σε πολλά τέτοια συστήματα στο εξωτερικό…

Το LB ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του δημάρχου Κορινθίων θα συμμετάσχει στην αυριανή συγκέντρωση-διαβούλευση για την διαχείριση των στερεών αποβλήτων.

Στο αυριανό κάλεσμα θα είναι παρόντες, Αυτοδιοικητικοί, Φορείς και πολίτες από όλη την Πελοπόννησο.
Θα ήταν άδικο  να λείπουμε εμείς από μια τέτοια συγκέντρωση που γίνεται δίπλα μας και θα καθορίσει πολλά για τον μέλλον μας.

Καλούμε λοιπόν τους δημότες της πόλης του Λουτρακίου που θέλουν να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους να έρθουν αύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 7μμ στο θεατράκι του δημαρχείου Κορινθίων και να συμμετάσχουν με τις προτάσεις τους στη ανοικτή διαβούλευση.

Η συντακτική ομάδα του Loutrakiblog

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εξαιρετική η πρωτοβουλία σας παιδιά και φυσικά θα είμαστε εκεί.Απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι την ίδια μέρα έχει βάλει δημοτικό συμβούλιο και ο Γκιώνης ενώ γνώριζε μέρες πριν για την συγκέντρωση.Από τα κόμπλεξ που έχουν μερικοί απέναντι σε έναν ικανότατο δήμαρχο έχουν τυφλωθεί και βέβαια θα το πληρώσει η πόλη.

    Γ.Κ.

  2. ΓΙΩΡΓΟ,ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΑΛΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

  3. Xίλια μπράβο στο ΛΒ που μετά την προσπάθειά τους να διαφημίσουν το Λουτράκι μας τουριστικά, προσπαθούν τώρα να ταρακουνίσουν τους πολίτες και για οικολογικούς λόγους. Εύγε, και εις ανώτερα! Π. Λέκκας

  4. Είναι πραγματικά πάρα πολύ ενδιαφέρον ως θέμα αλλά κυρίως ως στάση ζωής. Όπως πάντοτε ο κ. Πνευματικός αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και κάνει κινήσεις. Δυστυχώς για εμάς ο Γκιώνης αποδείχτηκε πόσο κατώτερος άνθρωπος είναι. Ως Δήμαρχος είναι σκέτη παρωδία αλλά δυστυχώς και ως άνθρωπος θα συμφωνήσω με τον κ. Γ.Κ βγάζει τα κόμπλεξ του.
    Φυσικά όταν πρόκειται για καμιά σαχλαμάρα (σαν την υπόθεση αγοράς του καζίνο από ΤΡΑΜΠ) τότε τρέχει να κάνει δηλώσεις που κάποιοι από Βουκουρεστίου του ζήτησαν.
    Στα σοβαρά λοιπόν λάμπει με την απουσία του ,στις σαχλαμάρες πρώτος . με μιά κουβέντα ……ΓΚΙΩΝΗΣ.

    Γιώργος Παπανίκος

  5. Τώρα είδα τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου που έβαλε ο πρόεδρος για αύριο.Είναι για γέλια!Αλλά ας όψεται,ας το κάνουν όπως άλλες φορές στο πι και φι κ μετά ας πάνε όλοι μαζί Κόρινθο.

  6. Μπράβο σας ρε παιδιά του LB. Για να δούμε αν ο γνωστός μπαρμπα-χίππυς θα δει και αυτήν την κίνηση καχύποπτα, διότι οποιαδήποτε καλοκάγαθη ενέργεια, αυτόν, λέει, τον προβληματίζει…λίγο. Πέτρος Προλετάριος

  7. Είμαστε μια ομάδα νέων στο Λουτράκι
    εχουμε αποφασίσει, να κατέβουμε ,
    γι αυτή την πρωτοβουλία, αλλα θα
    θέλαμε όμως θέσουμε τα προβλήματα
    που αντιμετωπίζει, η πόλη μας
    ανεργία καθαριότητα, θέσεις εργασίας
    Αλλά το κυριότερο να παραιτηθεί
    είναι επικίνδυνη η δημοτική αρχή
    του Γκιώνη και της παρέας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog