Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αποκλειστικό: Η μεγάλη επένδυση που έρχεται στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Τελικά, φαίνεται ότι δεν κλείνουν μόνο επιχειρήσεις στο Λουτράκι. Ανοίγουν κιόλας…

Μια μεγάλη επένδυση έρχεται στην πόλη του Λουτρακίου καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, ο Όμιλος Μαντά, σε συνεργασία με το Αρισταγόρειο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, δημιουργούν ένα μεγάλο Πολυιατρικό Κέντρο.

Θα πρόκειται, για το πληρέστερο και μεγαλύτερο Κέντρο στο Νομό Κορινθίας και ίσως και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ αναμένεται να “κοιτάξει στα μάτια” τα μεγαλύτερα Ιατρικά Κέντρα της Αθήνας.

Στα 600 τ.μ. χώρου, αναμένεται να στεγαστούν περισσότερες από 15 διαφορετικές ειδικότητες με εξειδικευμένο ιατρικό και βοηθητικό προσωπικό, με άρτια επιστημονική κατάρτιση και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον ιατρικό εξοπλισμό.

Στις επόμενες ημέρες και όσο θα πλησιάζουμε προς την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου, θα γίνουν γνωστές και όλες οι λεπτομέρειες της επένδυσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την οργάνωση και λειτουργία, αναλαμβάνει το Αρισταγόρειο Κέντρο, το οποίο αποτελεί το πρώτο Ιατρικό-διαγνωστικό Κέντρο της Αθήνας, με περισσότερα από 35 έτη εμπειρίας στο τομέα της Υγείας. Το Αρισταγόρειο, είχε ιδρυθεί από τον ιατρό Κωνσταντίνο Κοντόπουλο και σήμερα διεύθυνεται από τους γιούς του, Πάνο Κοντόπουλο (ιατρό) και Γιώργο Κοντόπουλο.

Από την άλλη, ο Όμιλος Μαντά, ο οποίος ανέλαβε την κατασκευή και αγορά μέρους του εξοπλισμού του κτιρίου, επιλύοντας παράλληλα το ζήτημα της ενεργειακής αναβάθμισης σε συνεργασία με την Τουριστική ΑΕ, ανοίγεται πλέον και στον Ιατρικό Τουρισμό, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέους ορίζοντες στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης, καθώς είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους όλης της Πελοποννήσου και όχι μόνο.

Το Πολυιατρικό Κέντρο, θα βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Λουτρακίου, στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ελευθερίου Βενιζέλου και αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία (καθώς σήμερα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των εργασιών) μέσα στους επόμενους 2 μήνες.

Σε μια εποχή που οι περισσότερες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο, είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που ρισκάρουν, να επενδύουν και να δείχνουν ότι υπάρχει λύση, αρκεί να υπάρχει η θέληση, η διάθεση και η ικανότητα…

- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπημένοι μου φίλοι Μαντά και αφοί Κοντόπουλοι εύχομαι κάθε επιτυχία !Είμαι σίγΒουρος για αυτή αν κρίνω από το διαγνωστικό στην ΑΘήνα των Κοντόπουλων στο κέντο των Αθηνών και την επιχειρηματικότητα του ευρυματικού μέντορα των Ξενοδόχων της πόλης Βασίλη Μαντά !Συγχαρητήρια !!!

  2. …Και η ικανοτητα !!! Μεγαλη κουβεντα για τον δημο μας ! Η πτυχιακη του γιου μου στη Διοικηση Τουριστικων Επιχειρησεων ηταν ο ιατρικος τουρισμος ! Οπως υπαρχει και ο θρησκευτικος τουρισμος (επισκεψεις σε μοναστηρια Μετεωρα κλπ.) και πολλα αλλα ειδη ! Ποσα ατομα με σπουδες στον τουρισμο για την προωθηση του εχει ο δημος μας? Πανε στις διεθνεις εκθεσεις, φωτογραφιζονται παρεα και αυτο ειναι ολο ! Το μονο που τους νοιαζει ειναι να δουλευουν οι παραγκες της παραλιας γιατι νομιζουν οτι τουρισμος ειναι μονο η ηλιοθεραπεια κ τα μπαρ !! Μπραβο στον κυριο Μαντα γιατι με την πρωτοβουλια του εκτος απο τις επιχειρησεις του ωφελειται και ο Δημος ! Οσο για το ανεκμεταλευτο SPA και την Ιαματικη πηγη… διοριστε ψηφοφορους να βγαζετε υποχρεωσεις και οχι ειδικους στη διαφημηση και το μαρκετινγκ !! Αλλα ειπαμε….. μεγαλα χαμογελα στις φωτο απ τις εκθεσεις για να σας βλεπουμε λαμπερους !!!

  3. Μεγαλη επενδυση ,αποδειξη οτι μονο με ιδιωτικη πρωτοβουλια μπορει ο τοπος να παει μπροστα,οσο για το ευρυματικου μεντορα αφου ειναι "πεθαμενοι"οι αλλοι βασιλευει ο μαντας ,ξυπνατε και επενδυστε στις παναρχαιες επιχειρηση σας διοτι σε λιγο θα σας τα παρουν τα ξενοδοχεια.

  4. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑ ΤΗΝ ΠΕΠΣΙ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΟ ΡΑΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΛΠ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

  5. Μη χαίρεστε, γιατί εγώ νομίζω πως κάτι θα σκαρφιστεί τελικά η δημοτική αρχή των αναστεναγμών μας, ώστε να μην γίνει τίποτα πάλι…

  6. 1.31- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.

  7. Συγχαρητήρια στο Βασίλη Μαντά ! Ο άνθρωπος έχει δείξει ότι επενδύει, για το καλό του τόπου. Και βεβαια είναι επιχειρηματίας και σκοπό έχει να κερδίσει (για να προλάβω καποιους που θα το πουν). Είναι θεμιτό. Ομως δίνει δουλειά σε πολλούς ανθρώπους και αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρει στα ξενοδοχεία του. Αξιος και μπράβο !! Μακάρι και αυτό το εγχείρημα να πετύχει !!!

  8. Ιατρικός τουρισμός. Μόνο ένας άνθρωπος σαν τον κ. Μαντά θα μπορούσε να το σκεφτεί και να το τολμήσει κιόλας. Καινοτομία για την πόλη μας και όχι μόνο.Συγχαρητήρια και καλές δουλειές. Ελπίζω να προσλάβει ανέργους και ντόπιους

  9. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ BLOGGERS !! ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΜΠΡΑΒΟ !!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ.

  10. Αποτελέσματα ιδιωτικής πρωτοβουλίας κι χωρίς επιδοτήσεις από τον γκιώνη όπως παίρνει το lto και γελάει όλος ο κόσμος…

  11. 8.52 Εσυ δουλευεις τσαμπα? να σ εχουμε υπ οψιν!!! ας αφησουμε τις εξυπναδες και να δουμε πως θα παμε μπροστα ολοι. γιατι ειναι καλο για ολους μας.

  12. Μονο ο ιδιωτικος τομεας αξιζει γιατι
    Προσφερει πολλα στο κρατος αλλα τον
    Εχουν διαλυσει και κοιτανε το δημοσιο
    Μαζι με τους αχρηστους γι αυτο οδηγηθηκαμε
    Στο πατο

  13. Δεν είμαι συριζαίος φίλε μου, ούτε δουλεύω τσάμπα. Κι εγώ είμαι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και μπράβο στον κ.Μαντά.
    Αλλά απάντησα στον παραπάνω σχολιαστή που είπε ότι δεν θα πηγαίνει πλέον στο νοσοκομείο.
    Στο νοσοκομείο για εξετάσεις πηγαίνει όποιος δεν έχει να πληρώσει χρήματα να κάνει μία εξέταση αίματος ή μία ακτινογραφία ή μία επίσκεψη σε παθολόγο, καρδιολόγο, δερματολόγο ή οδοντίατρο κλπ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.
    Και αναρωτιέμαι ευλόγως εκεί θα είναι δωρεάν? Γιατί πρέπει να είμαι Συριζαίος για να το ρωτήσω!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog