Google Analytics

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Λουτράκι: Θα παρελάσει και ο Ίβυκος την 25η Μαρτίου

Ο Συνδέσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών ΄΄Ο ΙΒΥΚΟΣ΄΄, πρωτοπόρος στην προσπάθεια διατήρησης και διάσωσης της Ελληνικής Παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς από το 1984, ανακοινώνει...


την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του να συμμετάσχει στην επικείμενη παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

25 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Τη δουλειά έχει ένας σύλλογος να παρελάζει την 25η Μαρτίου; Δεν πάμε καλά ρε...

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Στις εθνικές επετείουςπαρέλαση κάνουν τα σχολεία και ο στρατός Αυτοί ως τι θα παρελασουν ? Ως τρίτη ηλικία ? Γιατί τα παιδιά κανουν παρέλαση με το σχολείο τους.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Προς τους ιδιοκτήτες της παράδοσης. Είσαστε για πολλά γέλια!!!!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ότι δεν πας καλά με τέτοιο σχόλιο είναι βέβαιο.

Κουσιαρή Μαρσό είπε... Best Blogger Tips

"Αγαπητοί" συνδημότες σε πολλές πόλεις της Ελλάδος οι σύλλογοι παραδοσιακών χορών παρελαύνουν χρόνια τώρα. Θεωρώ ότι μία μαθήτρια της δευτέρας Λυκείου (όπως είμαι εγώ) δεν θεωρείται τρίτη ηλικία. Αφήστε να γίνονται όμορφα πράγματα στην πόλη μας!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Πουλιά στον αέρα πιάνεις. Είσαι τέρας ενημερώσεως

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ο χορός προσφέρει χαμόγελο και λειτουργεί και ως ψυχανάλυση.εσυ που είσαι για κλάματα ΕΛΑΣ μπας και σωθείς

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΝΟΦΙΛΩΝ !!!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Εσύ η μαθήτρια β Λυκείου έχεις υποχρέωση να παρελάσεις με το Σχολείο σου και άσε τις εξυπνάδες για την τρίτη ηλικία Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέω!!!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Τέρμα κομπλεξάρα είσαι φιλαράκι....Πήγαινε Τρίπολη να δεις παρέλαση που κάνουν οι σύλλογοι....Αλλά έτσι είναι πάντα τελευταίοι στο χωριό από γνώσεις κ ενημέρωση...Καλή χώνεψη.....

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μπούγιο να γίνεται ρε παιδιά. Άρτος και θεάματα. Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο είναι για τον δήμο. Έτσι νομίζει τουλάχιστον. Αμ έτσι όπως πάμε, θα περαλάσει και ο σύλλογος Τουρκαλβανών Λουτρακίου.

Marso Kousiarh είπε... Best Blogger Tips

Χαχαχαχαχαχα. Ευτυχώς 10:46 δεν καταλαβαίνω τι λέτε. Δε θυμάμαι να ρώτησα ποτέ ποιες είναι η υποχρεώσεις μου γιατί τις ξέρω πολύ καλά η ίδια.Τουλάχιστον η μαθήτρια της δευτέρας Λυκείου υπερασπίζεται τα πιστεύω της επώνυμα... εσείς; Ξεφύγετε επιτέλους από τις μικροαστικές αντιλήψεις σας, ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΚΟΠΕΛΙΑ ΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΩΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ? ΤΙ ΣΑΣ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ??????

SB είπε... Best Blogger Tips

Σας έβαλε τα γυαλιά η μικρή κομπλεξαρες επαγγελματίες ανώνυμοι σχολιαστές ,που το το μόνο που ξέρετε είναι να βγάζετε χολή.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Όταν η νεολαια παίρνει απόφαση να κανει κατι αξιο συγχαρητηρίων την κατακρίνετε, την καταπιεζετε και την παρεμποδίζετε..γιατί αν είναι ποτέ δυντόν σας ενοχλεί που ένας, δύο σύλλογοι που ασχολούνται με παραδοσιακούς χορούς, που χορεύουν χορούς των καπεταναίων του '21,αυτοί που παρελαύνουν μόνο για να τιμήσουν τους ήρωες χωρίς κανένα όφελος βρίσκουν την ικανοποίηση των θέλω τους σε χώρους που για άσχετους λόγους εναντιώνεστε? Η μαθητική παρέλαση πραγματοποιούταν μια φορα κι ενα καιρο από σοβαρούς και ευσυνείδητους συμμετέχοντες.τωρα απο το κακό στο χειρότερο πανε, σα βόλτα στην παραλία με μινι, με γυαλι ηλίου και σκισμενα τζιν, αλλα εκεί είναι τα παιδιά σας και τα καμαρώνετε. Τρίπολη, Μέγαρα, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Πάτρα που παρελαύνουν με σεβασμό και συγκίνηση ο ένας σύλλογος πίσω από τον αλλο δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Μόνο το καρναβάλι αξίζει ε?

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Στην Κόρινθο , στην τριπολη ,στα μεγαρα ,στο Μεσολόγγι ,στην Ξάνθη και αναφέρω λίγες μόνο,οι σύλλογοι παρελαζουν.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

και στο Μεσσολόγγι που μαζεύονται σύλλογοι από όλη την Ελλάδα πλήρως αρματωμένοι και αυθεντικά ντυμένοι με δικά τους έξοδα σε κλίμα κατάνυξης να τιμήσουν την έξοδο, είναι κι εκεί άσχετοι και δεν πρέπει να συμμετέχουν?

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

9,10μμ ΚΑΙ ΕΙΠΑΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ολα τα παιδιά πρέπει να είναι ντυμένα με παραδοσιακές στολές στην παρέλαση , με τι λεφτά όμως να τις νοικιάσουν αφου κάτω από 60 ευρώ δεν υπάρχει στολή .Η προσφορά σας λοιπον θα ηταν να τις παραχωρούσατε δωρεάν για την ημέρα της παρέλασης αυτό θα ήταν πράγματι προσφορά του Συλλόγου σας

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Αχ καημενοι. Που πάτε να τα βάλετε με τη Μαρσο χωρίς να την ξέρετε . Που είναι κλάσης ανώτερη σε παιδεία και σε ήθος. το καταλαβαίνει κανείς από την αμάθεια στις απαντησεις σας. Κοιτάξτε λίγο τον τρόπο που σας απαντάει. Τουλάχιστον είμαι αισιόδοξος για έναν καλύτερο Δήμο και μια καλύτερη Ελλάδα με αυτά τα παιδιά.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΑΜΑ ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Στολές είναι του μπατμαν, του σούπερμαν, του σπαιντερμαν. Αυτες λέγονται εθνικές ενδυμασίες ή αλλιώς φορεσιές ή αλλιώς κοστούμια.
Ανοίξτε ένα βιβλίο.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ελεύθερη βούληση αγαπητέ λέγεται αυτό. Το θα έκανε να το διδάξεις στα δικά σου τα παιδιά και να αφήσεις την κριτική σου ανώνυμε.η παιδεία ξεκινάει από την οικογένεια.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ είπε... Best Blogger Tips

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΟ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. Η ΑΞΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ.......

Unknown είπε... Best Blogger Tips

Αγαπητοί σχολιαστές ανώνυμοι και μή,επειδή τυγχάνει να είμαι συγχορευτής της Μαρσό και επειδή τυγχάνει να χορεύω αρκετά χρόνια στον ένα απο τους 2 συλλόγους που έχουμε στον Δήμο Λουτρακίου όπως και το ότι εκπροσωπούμε τον συγκεκριμένο σύλλογο,καλό θα ήταν ο κάθε ένας πρίν σχολιάσει,να σκεφτεί καλύτερα το τί γράφει και διατυπώνει στα σχολιά του.Φέτος ήταν η 1η φορά που πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και αντί να δώσετε πολλά μπράβο για τη απόφαση αυτή,κατακρίνετε το αποτέλεσμα.Και επειδή υπάρχει πλούσιο βεστιάριο με φορεσιές απο όλη την Ελλάδα,είναι θετικό το να παρουσιάσεις αυτές τις όμορφες φορεσιές σε εθνική επέτειο.Οι φουστανέλες και κάποιες από τις φορεσιές αυτές είναι ιστορικές και συμβολίζουν κάποια πράγματα,αξίες και ιδανικά.Και επίσης σε άλλα μέρη όπως στην Τρίπολη,εδώ και αρκετά χρόνια υπάρχει συμμετοχή από φορείς πολιτιστικούς και σωματεία της Τριπόλεως.Πιστεύω ότι η παρέλαση η σημερινή,μαζί με τα σχολεία καί τους συλλόγους ομόρφυνε την όλη διαδικασία.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger