Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Νέος πρόεδρος του LTO ο Σπύρος Καραβούλης (video)

- Advertisement -

Βάσει του καταστατικού για τη θέση του προέδρου, δύναται να εκλέγεται το ίδιο πρόσωπο για δύο συνεχόμενες θητείες, εκτός αν η Γενική Συνέλευση αποφασίσει διαφορετικά. Δεδομένου ότι ο απερχόμενος πρόεδρος έχει εξαντλήσει τις δύο αυτές θητείες και εφ όσον τα μέλη του Δ.Σ. επιθυμούν να είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, ο κύριος Καραβούλης, ύστερα από πρόταση του δημάρχου που έγινε ομόφωνα αποδεκτή, η θητεία του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου, επεκτείνεται για μία διετία ακόμα…

Επί της ουσίας λοιπόν, ο Σπύρος Καραβούλης θα είναι ο πρόεδρος του Οργανισμού Προβολής και Ανάπτυξης του Λουτρακίου, γνωστού και ως LTO (Loutraki Tourism Organization) και για τα επόμενα 2 χρόνια, μιας και αποτελεί τη μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου.

Δείτε το video:

- Advertisement -

27 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δύο απορίες
    1. Τι είναι το LTO;
    2. Ποιο είναι το πρόβλημα του ΧΑΧΑ (11.16); ήθελε ο ίδιος την θέση και του την πήρε άλλος;

  2. το σημειο που αξιζει στο βιντεο ειναι στο τελος, ο γκιωνης να βαραει παλαμακια και να κοιταει δεξια αριστερα γιατι δεν ηταν σιγουρος αν επρεπε να βαρεσει που καθοταν στο πανελ…..

  3. Τα συγχαρητηρια μου στον κυριο προεδρο. Και κατι αλλο ηθελα να του ευχηθω…αντε προεδρε,και καλος ξενοδοχος ! Εχει λιγο ζορι η δουλεια,και οχι μονο απο κει που υπολογιζεις.

  4. Ο πρόεδρος ενός μεγάλου φορέα φωνάζει τον υφιστάμενο του για να τον δει προσωπικά στο γραφείο του.

    – Γιώργο σε προσέλαβα προσωπικά πριν από 10 χρόνια για να ξεχωρίζεις την
    αλληλογραφία της εταιρείας μου. Μετά σε έκανα γραμματέα, και μετά πωλητή.
    Αφού πέρασαν κάποια χρόνια σε προήγαγα σε διευθυντή πωλήσεων ύστερα σε εκανα γενικό
    διευθυντή και μετα σε δήμαρχο.
    Τώρα σκέφτομαι να βγω στη σύνταξη και να σε χειροτόνησω προεδρο για να πάρεις τη θέση μου. Τι έχεις να πεις για όλα αυτά;”
    – Σας ευχαριστώ.
    – Τι μόνο ένα σκέτο ευχαριστώ;
    – Σας ευχαριστώ κ.Σπύρο!

    Κάθε ομοιότητα με την πραγματικότητα ειναι απλή σύμπτωση

  5. Κάποιοι από το νέο πρόεδροι του Ξένιου Ζευς των επιστητών είχαν εκφράσει την επιθυμία να πάρουν και την προεδρία του LTO .
    Τώρα το θέμα έκαναν αβαβα.
    Τι πρόεκυψε?
    Ποιος δεν τους το επέτρεψε ?
    Μήπως το αφεντικό τους ο Γκιώνης ?
    Θα μας πουν κάτι ?
    Εάν φυσικά τους το επιτρέψουν .

  6. re paidia ti perimenate kati diaforetiko????klaiw me ton 10:30 polu eustoxo! to xeirotero omws einai oti gelame me tin katantia tou loutrakiou, anthrwpoi se epiplastes theseis euthunis ektos dimou pou tous exoun dothei ta inia tou tourismou kai ta xrimata gia tin prowthisi tou enw fainetai osoi einai sto ds na odigoun tous touristes mono stis epixeiriseis tous….

  7. ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!! ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!! ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..

  8. Μεγαλες αλλαγες και ανανεωσεις προσωπων κυριε ΔΗΜΑΡΧΕ.Δεν υπαρχουν αλλοι? τους ιδιους ειχατε και στην προηγουμενη θητεια σας και σας εστειλαν σπιτι σας.Δεν υπαρχουν νεα παιδια με φρεσκες ιδεες σ αυτον τον Δημο? ΚΙΜ ΓΙΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

  9. Είστε όλοι σας κομπλεξικοί; Αλήθεια εσείς που κράζετε, τι έχετε κάνει στη ζωή σας; Παραγωγή μίσους και χολής;
    Όλοι οι φορείς του Λουτρακίου θα κάνουν το βήμα παραπάνω. Εσείς μια ζωή θα σέρνεστε καταγής.
    Αι να χαθείτε. Σας βαρέθηκε η ψυχή μου. Γκρίνια κομπλεξισμός και μιζέρια. Αντε ρε αντράκια να πείτε ευθέως τις αντιρρήσεις σας. Αντε ρε κοτούλες.κο κο κο κο κο.
    Υποκείμενα της παραφροσύνης και του ευτελισμού.
    Γκεμπελίσκοι της κακής ώρας.
    Είστε δειλοί και υποκριτές. Είστε πιόνια της ανωνυμίας.
    Είστε άνανδροι και ξεφτίλες ώστε να πολεμάτε έτσι τον φορέα που εκπροσωπεί όλους τους κλάδους της πόλης μας.
    Και εάν δε βγει και η αντιπολίτευση να στηρίξει είναι συνένοχη και συνυπεύθυνη για όσα θα γραφτούν εδώ μέσα στην συνείδηση του κόσμου. Τόσος κόσμος ρε υποκείμενα, τρώνε ψωμί απο τις τουριστικές επιχειρήσεις και εσείς, πολεμάτε αυτή τι προσπάθεια; Ειλικρινά δεν αξίζετε ούτε ένα σάλιο.Ούτε για φτύσιμο. Αι στα κομμάτια με την κακεντρέχεια σας.
    Βγείτε ρε ανδρείκελα και παρουσιάστε ένα άλλο σχήμα; Κάτι. Μια άλλη πρόταση.
    σας φταίει ο Καραβούλης και ο Γκιώνης και ο Παππάς και ο Θυμής και ο Βλάσης και ο ένας και ο άλλος. Αι στα κομμάτια. Βρομιάρηδες στην ψυχή σας και στο μυαλό σας.
    όλοι εμείς οι εργαζόμενοι σε όλες αυτές τις επιχειρήσεις τι πρέπει να κάνουμε ρε ηλίθιοι; Έχετε καταλάβει τι κακό κάνετε στην πόλη μας; Έχετε καταλάβει πόσο κακό κάνετε σε όλους εμάς που εργαζόμαστε σε όλες τις εμπλεκόμενες επιχειρήσεις;
    Αν έχετε πρόβλημα με τα πρόσωπα ας πηγαίνατε εχθές στην ΓΣ να κάνετε μομφή γελοία υποκείμενα. Ας είχατε ένα μανιφέστο διαμαρτυρίας με ονοματεπώνυμα. Αλλά μόνο ανώνυμα μπορεί να σηκώσετε το φιδίσιο κεφάλι σας.
    Βγείτε τώρα και κράξτε ελεύθερα ότι τα παίρνω και ότι είμαι υποκεινόυμενη.
    Ναι ρε, κομπλεξικοί τα παίρνω και ζω την οικογένεια μου τίμια με αγώνα και με ιδρώτα καθαρίζοντας τα δωμάτια και δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να το αμφισβητήσει αυτό.
    Ζω την οικογένεια μου με αξιοπρέπεια και με σεβασμός.Εσείς όμως ζητάτε να καταστραφεί το λουτράκι για να μην έχουμε εμείς δουλειά και να πεινάσουμε.
    Εάν καταλαβαίνετε τι κάνετε με όλα αυτά που γράφετε ανώνυμα και χωρίς ουσία σε όλες και όλους εμάς;

  10. Ελάτε σας παρακαλώ.
    Ποιό; άλλος θα μπορούσε να είναι πρόεδρος;;; Ο Γκιώνης ;;;; Θέλετε να γελάνε μαζίμας σε όλη την Ελλάδα;; Φαντάζεστε την εικόνα του Γκιώνη να μιλάει σε κάποιο συνέδριο;;;; Για λόγους …τεχνικούς απορρίπτεται ομόφωνα.
    Ποιός άλλος;;; Ο Βραχάτης;;; Να βγεί να μας εκπροσωπεί εκείνος που η επιχείρησή του χρωστάει σε όποιον μιλάει Ελληνικά;; Εκείνος που όλη η Ελλάδα διάβασε ότι είναι ο μεγαλύτερος χρεώστης στο ΙΚΑ;;; Εκείνος που ακόμη χρωστάει στους εργαζόμενούς του τον Μάρτη;;;
    Τουλάχιστον ο Καραβούλης έχει μια υγιή επιχείρηση , που μάλιστα έχει συμβάλει στην καλή εικόνα του Λουτρακίου και συνεπώς έχει σοβαρή και βαρύνουσα άποψη.
    Συμφωνώ απολύτως ότι αν κάποιος μπορεί να μας εκπροσωπεί και να μην ντρεπόμαστε είναι ο Σπύρος και όχι οι άλλοι δύο της εικόνας .

  11. 3.11 ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!! -σας φταίει ο Καραβούλης και ο Γκιώνης και ο Παππάς .. και ο Βλάσης -ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΝ ΚΟΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΑΧΑΤΗ…ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ- ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ? ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ? ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ? ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΙΑ..ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΦΙΛΟ? ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?? ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ- ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΒΙΒΛΙΟ.. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ…. Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΕ ΒΡΑΧΑΤΗ…ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΑΛΙ..

  12. 3.11 Εσυ εισαι του κινηματος μαζι τα τρωμε!!! Εμεις τωρα για αλλα 2 χρονια το κεφαλι κατω δουλεια και να δουμε πως θα φερουμε κανα τουριστα στο Λουτρακι για να ζησουμε τις δικες μας οικογενειες.

  13. 3:11 δεν εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος φορέας όλους τους εργαζόμενους και όλες τις επιχειρήσεις του λουτρακιου, αλλά μονο της παρέας τους όλοι οι άλλοι επιχειρηματίες και εργαζόμενοι είναι απροστάτευτοι και δεν είδαν το παραμικρό όφελος από τις ευεργετικές διαφημιστικές καμπάνιες του λτο τις οποίες πληρώνουμε όλοι οι δημότες, ενώ η πόλη στερείται Έργων και παρεμβάσεων στην καθημερινότητα του πολίτη.
    Εσύ καλά κάνεις και βρίζεις όλο τον κόσμο γιατί θέλεις να συνεχιστεί το δωσε και μενα μπαρμπα ωστε να απολαμβάνεις την σιγουριά του μισθού σου,αλλα για τους άλλους όμως δεν δίνεις μία!
    Όσο για τον γκεπελισμο, το φασισμό και την αλητεία την εκφράζεις εσύ σε μεγάλες ποσότητες μάλιστα με τον τρόπο που γραφειε και που προσπαθείς να σταματησεις την αλήθεια.
    Να σε χαιρονται αυτοί που σε ταΐζουν για να δικαιολογεί ς τον μισθό σου με αυτά που γράφεις και που δεν καταλαβαίνεις ότι τους εκθέτεις ανεπανόρθωτα!

    Εγώ δεν συνηθίζω να γράφω αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος γραφής είναι προκλητικός και δεν είναι πολιτισμένος θυμίζει Τρούμπα και εποχές επταετίας

  14. 3:11 μ.μ. Και συ ολους αυτους που γραφουν ανωνυμα ανωνυμα γραφεις και συ να μη λες για τους αλλους και ναι φταει ο δημαρχος και η lto που δεν εχει τουρισμο το Λουτρακι οπως ειχε παλια και δεν εχουμε κομπλεξικοι ουτε γκεμπελιστες ημαστε λεμε την αληθεια και μαλλον σε τσουζει ηθελα να ξερα ποιος σε εβαλε να τα γραψεις

  15. Εξαιρετικά ερωτήματα και δικαιολογημένες ερωτήσεις. Γιατί δεν πήγατε όπως σας λέει ο 3:11, στην γενική συνέλευση να πάρετε απαντήσεις απο τους αρμόδιους αλλά γράφετε και κάνετε ρητορικά ερωτήματα σε αγνώστους;
    Για να βρείτε το δίκιο σας που δεν σας απαντάει κανείς;
    Επειδή δηλαδή δεν σας δίνει κάποιος μια εξήγηση σημαίνει ότι έχετε και δίκιο; Ρε πάτε καλά;
    Όσο αφορά τους κολλητούς ή τους μη κολλητούς ρωτήστε τους επαγγελματίες του Δήμου μας. Είμαστε μια χούφτα όλοι μας.
    Απο την μια όταν δίνει δουλειά σε συμπολίτες μας ο Δήμος κάνει καλό και όταν βάζει άλλους επιχειρηματίες για να προστατεύσει το δημόσιο χρήμα με πιο μεγάλες εταιρίας ΕΞΩ απο τον ΔΉΜΟ ΜΑΣ, φωνάζετε γιατί τα χρήματα δεν πάνε στον Δήμο.
    Όταν αποφασίσετε τι είναι το πιο χρήσιμο τα ξαναλέμε.
    Επίσης ενημερωθείτε για την λειτουργία του ΛΤΟ ποιος είναι ο σκοπος της ύπαρξης του και μετά αναρωτηθείτε.
    Καλη μερα σας.

  16. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ? ΠΩΣ ΤΥΧΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ? –ΛΤΟ ποιος είναι ο σκοπος της ύπαρξης του—ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog