Google Analytics

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Κόρινθος: Δωρεάν σεμινάρια Social Media και Διαδικτύου για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

H iDialogue, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία για το Διάλογο, τη Δικτύωση, τη Διαφάνεια και τη Δημιουργικότητα σας προσκαλεί σε δύο σεμινάρια που διοργανώνει για τα Social Media και το Διαδίκτυο με τίτλο «Socialize your Business: Τα social media και το Διαδίκτυο στην υπηρεσία της μικρομεσαίας επιχείρησης και του επαγγελματία», τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017, στην Κόρινθο, στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος)...


Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση που είχαν τα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα στις 26 Απριλίου συνεχίζονται και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας με επόμενο σταθμό την Κόρινθο.Αναλυτικότερα, το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 11:00-14:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού ενώ το δεύτερο θα πραγματοποιηθεί 15:00-18:00 και απευθύνεται στους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον νομό Κορινθίας, στους τομείς της αγροτικής οικονομίας, του εμπορίου και της λιανικής επιχειρηματικότητας. Η παρακολούθηση των δύο σεμιναρίων από τους ενδιαφερόμενους θα είναι εντελώς δωρεάν.

Η θεματολογία των σεμιναρίων θα είναι σχετική με το πώς να αξιοποιείται το Internetκαι τα SocialMediaγια την πρόωθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων μιας ελληνικής επιχείρησης το 2017,τι περιεχόμενο να ανεβάσετε στο Facebookκαι πώς να μετράτε την αποτελεσματικότητά του, καμπάνιες FacebookAdsκαι έξυπνη πρόωθηση των υπηρεσιών και των προιόντων σας στο διαδίκτυο με χαμηλό κόστος. Επίσης,γιατί τα socialmediaείναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία, πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το Instagramκαι το Twitterπρος όφελος του επαγγελματία και της μικρομεσαίας επιχείρησης καθώς και χρήσιμες πρακτικές SEM (Search Engine Marketing).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στα σεμινάρια είναι η εγγραφή σας στο διαδικτυακό ιστότοπο www.socializeyourbusiness.gr μέχρι τις 14 Μαΐου 2017.Λόγω περιορισμένων θέσεων καλείστε να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή.

Σε κάθε σεμινάριο θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν με την ευγενική χορηγία της Ολυμπίας Οδού.

Προσεχή σεμινάρια SocialMediaκαι Διαδικτύου:
Τετάρτη 31 Μαίου, νομός Ηλείας, Πύργος
Τετάρτη 14 Ιουνίου, νομός Αργολίδος, Άργος
Τετάρτη 28 Ιουνίου, νομός Αιτωλοακαρνανίας, Ναύπακτος

Πρόγραμμα Σεμιναρίων για επαγγελματίες του Τουρισμού

10:30 – 11:00: Προσέλευση

11:00 – 11:20: Χαιρετισμοί

11:20 – 11:35: Γιατί τα Social Media είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία: Εισηγητής: Ζαχαρίας Λουδάρος: Ιδιοκτήτης της εταιρείας Loudcom.

11:35 – 12:10: SEM 360 Travel – Search Engine Marketing for Travel Industry: Εισηγητής: Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM - SEO Consultant, Innovation Group.

12:10 – 12:30: Instagram και Τουρισμός: Τα βήματα για ένα επιτυχημένο account: Εισηγήτρια: Γιώτα Μπουγά: Content Manager ιστοσελίδας ενημέρωσης RizopoulosPost.

12:30 - 12:45: Διάλειμμα.

12:45 - 13:15: SocialMediaMarketing για τουριστικές επιχειρήσεις: Εισηγητής: Δημήτρης Κονταράκης: InternetMarketingConsultant, Ιδιοκτήτης της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι InternetMarketing.

13:15 – 13:45: Μετατρέψτε ένα απλό σύστημα wifi σε ένα έξυπνο οικο-σύστημα διασυνδεδεμένων υπηρεσιών για να αποτελέσει το βασικό εργαλείο προώθησης της επιχείρησης σας μέσω της διάδρασης με τους πελάτες σας: Eισηγητής: Γιώργος Μελισσαρόπουλος: Sales Manager, Fibair Citiwaive SystemsLtd.

13:45 – 14:00: Ερωτήσεις κοινού προς ομιλητές.

Πρόγραμμα Σεμιναρίων 
για επαγγελματίες της Αγροτικής Οικονομίας, του Εμπορίου και της Λιανικής Επιχειρηματικότητας

14:30 – 15:00: Προσέλευση

15:00 – 15:20: Χαιρετισμοί

15:20 – 15:35: Γιατί τα SocialMediaείναι οι νέοι πρωταγωνιστές στην εταιρική επικοινωνία: Εισηγητής: Ζαχαρίας Λουδάρος: Ιδιοκτήτης της εταιρείας Loudcom.

15:35 – 16:05: Social Media Marketing για μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Εισηγητής: Δημήτρης Κονταράκης: Internet Marketing Consultant, Ιδιοκτήτης της εταιρείας eSteps Σύμβουλοι Internet Marketing.

16:05 – 16:40:SEM: 360 E-commerce - Search Engine Marketing for E-commerce: Εισηγητής: Hλίας Τσαλδάρης: Data Analyst, SEM - SEO Consultant, Innovation Group.

16:40 – 16:55: Διάλειμμα.

16:55 – 17:15: Instagram για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Πώς να προβάλετε την επιχείρησή σας αποτελεσματικά. Εισηγήτρια: Γιώτα Μπουγά: Content Managerιστοσελίδας ενημέρωσης RizopoulosPost.

17:15 -17:45: Αποτελεσματικοί Τρόποι Διαφήμισης σε Facebook και Τwitter: Εισηγητής: Ηλίας Μπεχλίτερ: DigitalMarketer, RizopoulosPost.

17:45 – 18:00: Ερωτήσεις κοινού προς ομιλητές.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger