Google Analytics

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσόγκας, απειλεί με μηνύσεις

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κόρινθο, Γ. Τσόγκας με αφορμή την ιδιωτική επίσκεψη Γλέζουν στην οικία Μητσοτάκη για τα συλλυπητήρια με ένα άθλιο σχόλιο ταύτιζε τον μεγάλο αγωνιστή της αριστεράς Γλέζο με την δεξιά. Συγκεκριμένα έγραφε...


Με την επίσκεψή του στην οικία Μητσοτάκη ο σ/φος (!) Μανώλης Γλέζος, όχι απλώς έκανε απροκάλυπτη πολιτική αβάντα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά η ασυγκράτητη επιθυμία του να εξάρει …την προσωπικότητα και την αντιστασιακή δράση του θανόντα πατέρα του, επισφραγίστηκε με την επίδοση προς αυτόν επιστολής-ιστορικό ντοκουμέντο, αλλά και ενός κόκκινου τριαντάφυλλου!!!

Προφανώς τον μπέρδεψε με τον Μπελογιάννη ή και τον Λαμπράκη , ενδεχομένως και τον Παναγούλη, ακόμη και με τον Μουστακλή, ή τον Γιώργη Τσαρουχά, ίσως και να μπέρδεψε τα σημάδια από τη φάλαγγα στο ΕΑΤ ΕΣΑ …ίσως …

Δυστυχώς ο Μανώλης απογοήτευσε για άλλη μια φορά τον ιστορικό του μέλλοντος! (εμάς μας έχει απογοητεύσει προ πολλού)!!!

Η Λαϊκή Ενότητα Κορινθίας, υπερασπίστηκε τον Γλέζο και με ανακοίνωση της  τάχθηκε ενάντια στον Κορίνθιο βουλευτή:

Ο κυβερνητικός βουλευτής Κορινθίας -χωρίς ούτε τη δική του ψήφο- με το φερόμενο ως αριστερό κόμμα ΣΥΡΙΖΑ Γ. Τσόγκας, με δήλωση του…..στηλιτεύει τον Μανώλη Γλέζο επειδή σε προσωπικό επίπεδο απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα πρώην πρωθυπουργό Κ.  Μητσοτάκη, καταλογίζοντας του μάλιστα πρόθεση ”αβάντας” στο κόμμα της Νέας  Δημοκρατίας.  Έχοντας δε χάσει κάθε ίχνος αυτοσεβασμού και αξιοπρέπειας επιχειρεί να του καταλογίσει απώλεια ιστορικής μνήμης αφήνοντας και αιχμές για την αγωνιστική του συνέπεια. Επειδή η όποια σύγκριση των προσωπικών διαδρομών του Μανώλη Γλέζου και του ………τιμητή του, μόνο θυμηδία προκαλεί ,ας αρκεσθούμε στην πολιτική και μόνο διάσταση της υπόθεσης.

Ο άνθρωπος που υπέγραψε μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, που είναι συνυπεύθυνος για το ξεπούλημα της δημόσιας  περιουσίας, για τη φτωχοποίηση χιλιάδων συμπατριωτών μας, για το ξεσπίτωμα οικογενειών, για διακοπή σπουδών των παιδιών, για την έλλειψη φαρμάκων και την αδυναμία περίθαλψης, που είδε τον πρόεδρο και τον υπουργό εξωτερικών της κυβέρνησης του να νομιμοποιεί το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου, που επικρότησε τον καθαγιασμό του μορφώματος της Χρυσής Αυγής στην Ρω και στο Καστελλόριζο, που στέκει απαθής θεατής της παρασημοφόρησης του αντιπροέδρου  της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μέρτζου ,που στηρίζει το ξεπούλημα των ΜΜΕ στους δορυφόρους της οικογένειας Μητσοτάκη, ”αισθάνεται απογοητευμένος”  από  τον Μανώλη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

   Αν υπήρχε Πειθαρχικό Συμβούλιο-κάτι ξέρει από  αυτά-μέτρου και αισθητικής, ο Γ. Τσόγκας  θα είχε παραπεμφθεί με το ερώτημα της υπέρβασης κάθε έννοιας του μέτρου αλλά και πλήρους απουσίας αισθητικής αντίληψης. Η κρίση του ιστορικού του μέλλοντος για  τον Μανώλη και τον Λάκη της ΕΛΛΑΔΑΣ είναι  δεδομένη. Για τον Κορίνθιο ………….Γουλιμή όμως θα καταφύγει στον μοναδικό  Γ. Σουρή: ”Τ’ αγγειά γινήκαν θυμιατά και τα σκατά λιβάνι, οι γύφτοι  γίναν  δήμαρχοι κι οι κλέφτες καπετάνιοι”.
Αλλά μετά το 2019 ,”ποιος ζει και ποιός πεθαίνει΄’.

Ο κύριος Τσόγκας, στην παραπάνω απάντησε με απειλές στην Λαϊκή Ενότητα. Συγκεκριμένα έγραψε:

Λόγοι αρχής και μόνον με υποχρεώνουν να απαντήσω στο κατάπτυστο από κάθε άποψη Δελτίο Τύπου της ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ εναντίον μου, ως δήθεν απάντηση σέ πολιτική μου ανάρτηση στο φ/β.  Άλλωστε νομίζω ότι όλοι πρέπει να απαντάμε σε καταφανώς κατάπτυστα κείμενα.

Ηταν όντως, ένα δήθεν κείμενο και μια δήθεν απάντηση, αφού με τίς (26) σειρές του δεν απάντησε σέ κανένα σημεία του εξ (7) σειρών κειμένου μου, αλλά και αυτός δεν ήταν ο στόχος του.

Στόχος του ήταν με τη χρήση μιας παμπάλαιης, φασιστικής, σεξιστικής, λαικίστικης, εξυβριστικής, συκοφαντικής και απολιτίκ πεζοδρομιακής φρασεολογίας, να ισοπεδωθεί προσωπικά ο αντίπαλος!
Ετσι ο ανώνυμος-αόρατος εντεταλμένος συντάκτης τού κειμένου, πιθανολογώ από τά …«τσικό» της ΛΑΕ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην ανάρτησή μου, ουσιαστικά όμως με αντίληψη μιας παρωχημένης αριστερής μουτσούνας επικεντρώθηκε στην αποδόμηση τής προσωπικότητάς μου με κάθε τρόπο, μακράν τής ιστορικής πραγματικότητας, υπερασπιζόμενος μεταξύ άλλων φαιδρών πολιτικών εκτιμήσεων, την ανυπαρξία τού δικαιώματός  μου να προβαίνω σέ οποιαδήποτε κριτική προς τον Μ. Γλέζο, κατασπαράσσοντας έτσι κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας και κάθε έννοια ελεύθερης έκφρασης καί κριτικής.

Αν ο θλιβερός συντάκτης τού θλιβερού κειμένου, επιθυμούσε πραγματικά να υπερασπισθεί τον Μ. Γλέζο, θα έπρεπε πρώτα να βγάλει την κουκούλα του, να αποκτήσει τη σχετική επωνυμία, πού πιστεύω οτι θα ήταν και αίτημα τού Γλέζου, να κοιταχτούμε στα μάτια και να αναγνωρίσουμε τον Κορίνθιο … Γουλιμή!

Σε κάθε περίπτωση, τά στερνά τιμούν τά πρώτα!

Οσον αφορά τίς βαρύτατα συκοφαντικές και εξυβριστικές σας φράσεις «τ’ αγγειά…κλπ.», θα τά αποσαφηνίσουμε ενώπιον των αρμοδίων Ποινικών Δικαστηρίων, εκτός και αν με σαφή και πανηγυρικό τρόπο τις αποσύρετε και ζητήσετε συγγνώμη.

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Πρόσεχε μη συγχιστείς και ανεβάσεις πίεση μπαρμπα-Τσο που τρως με 12 μασέλες, 8 χιλιαρικάκια το μήνα και 70% αφορολόγητο. Και άσε τον φτωχό λαό να αυτοκτονεί. Και τολμάς, έχεις μούτρα, να απειλείς και με μηνύσεις? Πως και τι σε περιμένουν στον δικ. σύλλογο μετά τις εκλογές Τσόοοοοοογκαααααααα....!!!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Θέλει αρετή και τόλμη να αναγνωρίζεις ακόμη και τον αντίπαλό σου για τους δικούς του αγώνες.
Ο κ. Τσόγκας πρίν θυμώσει (σιγά τ' αυγά) να μας πεί πόση ανύπαρκτη αρετή διαθέτει ο ίδιος όταν συμμετέχει στο πανηγύρι των φόρων . Αλλά ας αφήσουμε στην πάντα τους φόρους αφού (όπως λέει) τους επέβαλε η τρόικα. Ας μας πεί ο Τσογκάκος ( λόγω ύψους πολιτικής ευθιξίας) τι έγινε και από το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ φτάσαμε στις internet ικές δημοπρασίες;;;;
Τί έγινε και από το δεν πληρώνω τα διόδια μας γέμισαν από δαύτα;;;
Ο Σοιμπλε τα επέβαλε Τσογκάκο;;;;
Άσε λοιπόν τις ψευτομαγκιές και γονάτισε μπροστά στο ηθικό ανάστημα του Γλέζου

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

χ.... η φοράδα (δηλ. η Λαϊκή Ενότητα Κορινθίας) στ'αλώνι. Σιγά μην της κάνει μήνυση ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ! Για τους τύπους το κάνει, να δείξει ότι ο λόγος του είναι μεστός με ισχύ, τρομάρα του!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΟΓΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ .. ΑΦΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μηνυσομαχος πολιτικός γιατί δεν μπορεί να επιβληθεί με τον πολιτικό λόγο

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger