Google Analytics

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Συμβασιούχοι Κορίνθου: ” Οι μάσκες έπεσαν- Καμία απόλυση εργαζομένου”

Μετά από μήνες κοροϊδίας οι μάσκες νμέπεσαν και από κοινού συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και Ελεγκτικό Συνέδριο (κρατικός μηχανισμός) κρίνουν το δικαίωμα στη δουλειά αντισυνταγματικό...


Αυτό έρχεται να ‘κουμπώσει’ στην στάση κάποιων δημάρχων που επί μήνες αρνήθηκαν την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων των εργαζομένων, καθώς επίσης και στις δικαστικές αποφάσεις που ‘εκτελούσαν’ εν ψυχρώ το δικαίωμα στην εργασία.

Ο δρόμος για τις ιδιωτικοποιήσεις ανοίγει διάπλατα και πλησιάσει η ώρα που θα ζητηθεί από τους εργαζομένους να εργαστούν με συνθήκες γαλέρας στους ιδιώτες.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Απαιτούμε από την κυβέρνηση:

-          ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ
-          Να φέρει άμεσα στη Βουλή τη νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσαν οι Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων απ’ όλη την Ελλάδα για ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


Γιατί το δικαίωμά μας στη ζωή με αξιοπρέπεια δεν το διαπραγματευόμαστε!

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Εν τέλει αγαπητοί ιστολόγοι έχομεν αστικήν δημοκρατίαν ή κομμουνισμόν?

Διότι αδυνατώ η τάλας ίνα κατανοήσω κατά ποίον τρόπον οι ανωτέρω συμβασιούχοι δικαιούνται εφ όρου ζωής εργασίαν, διά να μην ειπώ αργομισθίαν,εξόδοις ημών των φορολογουμένων και μάλιστα εν τη καθεστηκυία τάξει ως αύτη ισχύει εις τας προηγμένας της Δύσεως χώρας.!

Οι κατσαπλιάδαι του ρυπαρού Βελουχιώτη μήποτε θα ετόλμων την υποβολήν τοιούτων αυθαδεστάτων αιτημάτων.

Υμείς, ως νέοι άνθρωποι και ιστολογοι, οίτινες δημοσιεύσατε ,διαφημίσατε και προωθήσατε πλείστα όσα άρθρα, απόψεις και ειδήσεις φιλελευθέρου χαρακτήρος και δημοκρατικού πνεύματος, διά του παρόντος αναιρείτε,ελπίζω εν αγνοία υμών,την εξαίρετον προσπάθειαν της παρελθούσης Κυριακής.

Εννοώ την εν τη πλατεία του Συντάγματος πάνδημον συγκέντρωσιν των "ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ". Εν τω κειμένω ,όπερ εδημοσιεύθη υφ υμών εν τω ιστολογίω τουτωνί, καθίσταται σαφής η αντίθεσις των πολιτών εις την των κρατικοδιαίτων αργομισθίαν, την διόγκωσιν του δημοσίου τομέως, τον διορισμόν των ημετέρων.

Το αυτόν διετράνωσαν την Κυριακήν τα πλήθη, άτινα εγέμων την πλατείαν άχρις ασφυξίας, ως με επληροφόρησεν τηλεφωνικώς η εξαδέλφη μου η Βικτωρία, κόρη εισαγγελέως και χήρα ταξιάρχου ε.α. , ήτις έσπευσεν ίνα ενισχύσει το εκεί αδάμαστον φρόνημα διά του ποιητικού αυτής οίστρου.

Διά να σας ομολογήσω την ημέτερον αμαρτίαν, δεν κατέστη δυνατόν ινα παρευρεθώ εις την συγκέντρωσιν , διότι το tailleur της Coco Chanel , το οποίο χρησιμοποιώ εις τοιαύτας περιπτώσεις δεν είχε προκάνει ίνα το σιδηρώσει η εξ Αλβανίας δούλα. Άλλωστε είχεν ήδη από την προηγούμενην κανονιστεί το καρεδάκιον της Κυριακής μετά των λοιπών κυριών του Φιλοπτώχου.

Διατελούσα σπανίως εν υπολήψει αλλά πάντοτε εν ευωχία

Η γνωστός υμίν γηραιά κυρία

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger