Google Analytics

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Λουτράκι: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα.


Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως, Λουτράκι) την 28η Ιουνίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση, για συζήτηση επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:..1.Λήψη Απόφασης για εξωδικαστικό συμβιβασμό και κατάργηση δίκης μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας FULGOR A.E.

2.Τροποποίηση της υπ' αριθμ. 357/2011 Α.Δ.Σ., περί μείωσης τελών καθαριότητας και φωτισμού σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου.

3.Γνωμοδότηση για υπαγωγή ή μη των πρόσθετων υφιστάμενων εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Αλσύλλιο "Λιάντρο" στις διατάξεις της αριθμ. Υ.Α. 115973/6088/27-10-2014.

4.Έγκριση συμμετοχής του Δήμου μας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα INTERREG EUROPE. Εξουσιοδότηση Δημάρχου.

5.Απευθείας συμφωνία για την εκμίσθωση ακινήτου εντός του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, για χρήση κυλικείου.

6.Λήψη Απόφασης για σύναψη Σύμβασης με την ΔΕΗ προς ένταξη του Δήμου μας στο εταιρικό τιμολόγιό της. Εξουσιοδότηση Δημάρχου.

7.Λήψη Απόφασης επί των υποβληθεισών αιτήσεων για χορήγηση αδειών άσκησης υπαίθριων στάσιμων εμπορικών δραστηριοτήτων, βάσει του Ν. 4264/2014, για το έτος 2017.

8.Κατανομή ποσού #45.000,00# € από χρηματοδότηση ΥΠ.ΕΣ. για συντήρηση & επισκευή σχολικών κτιρίων (ΣΑΤΑ σχολικών κτιρίων).

9.Έγκριση δαπάνης - διάθεση πίστωσης για τη διοργάνωση καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων στη Δ.Ε. Αγ. Θεοδώρων.

10.Ορισμός τακτικών και αναπληρωματικών μελών καθώς και γραμματέα της επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών.

11.Συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής έργου: "Ανακαίνιση δημοτικού κτιρίου επί των οδών Οικονόμου & Τομπάζη (για τη δημιουργία βιβλιοθήκης)" (αρ. μελ. 93/09).

12.Έγκριση προσθήκης κατηγοριών επιτρεπόμενων προς πώληση προϊόντων από την κα ΜΟΥΤΣΟΥ Ειρήνη - επαγγελματία πωλήτρια λαϊκών αγορών.

13.Διαγραφή ημέρας προσέλευσης σε λαϊκή αγορά του Δήμου μας του ΛΟΥΛΑΔΑΚΗ Αριστοτέλη - επαγγελματία πωλητή και διαγραφή αυτού. Διαγραφή ή μη ποσών από βεβαιωτικούς καταλόγους λαϊκών αγορών, επονόματί του.

14.Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου και Αντιδημάρχων εκτός έδρας. Διάθεση πίστωσης.

Κοινοποίηση: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

1.Ανάρτηση στην ιστοσελίδα

του Δήμου

ΠΕΤΡΟΥ Παναγιώτης

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Τι στο λύκο κάνετε και όλη την ώρα είμαστε με διάφορους ιδιώτες στα δικαστήρια?
Χαλάμε και πάρα πάρα πολλά λεφτά για δικηγόρους και στο τέλος μας παιρνουν και 3 εκατομμύρια ευρώ από πάνω και για την πόλη και τους δημότες όλο δεν έχετε λεφτά!
Είσαστε ορισμός της κατασπατάλησης του Δημοτικού χρήματος και ο ορισμός της καταστροφές του Λουτρακίου

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

POIO DIMOTIKO SYMBOULIO, H ARENA
SYNEDRIAZEI

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Στο άλλο δημοτικό συμβούλιο να φέρετε ΘΕΜΑ για να δώσετε με απευθείας ανάθεση στον δημοτικό μας τσιφλικά, και τους καμπινέδες στο πάρκο!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Επισκευή, συντήρηση, καθαρισμός πόσες λέξεις θα χρησιμοποιήσετε ακόμα για να δικαιολογηθούν τα μεγάλα χρηματικά ποσά σε εταιρείες ημετέρων που φυσικά γίνονται με απευθείας αναθέσεις;
βλέπε διαύγεια

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

κανα πεζοδρομιο θα πληνετε που κολλαμε σαν τις μυγες μες την κολλα ?????

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Ακάθαρτοι μας γεμισατε κονιζες και μπιχλα οπου πατήσουμε πληρωνόμαστε

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Θελετε τουριστες κ το ποδι δεν ξεκολλαει απο το πεζοδρομιο ! Τι χαλια ειναι αυτα?

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Κολλήσαμε σαν σκυλιά που το κάνουν, από την μπίχλα, τη βρωμιά και τη δυσωδία, οι κάδοι απορριμάτων δεν πλένονται και βρωμανε ο τουρίστας τι να έρθει να κάνει στο Λουτράκι θα πάει αλλού και πάει αλλού!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger