Google Analytics

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

LTO: Μέχρι το 2020 πρόεδρος ο Σπύρος Καραβούλης

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου πραγματοποίησε την 6η Ετήσια Γενική Τακτική Συνέλευσή του, την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017 στο Loutraki Thermal Spa...


Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Νομού Κορινθίας, κ. Χρήστος Δήμας, κ. Μαρία Θελερίτη και κ. Γεώργιος Τσόγκας, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου, Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Γεώργιος Πετρίτσης, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου, κ. Αντώνιος Καλλιμάνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Αναστάσιος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, κ. Σπυρίδων Ράττης, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Μαρία Πρωτόπαπα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών & Δόμησης Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Κωνσταντίνος Παντελέου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λουτρακίου, Π.Αγ.Θ., κ. Παναγιώτης Πέτρου, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι φορέων/μελών του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, εκπρόσωποι τοπικών Μ.Μ.Ε. και επαγγελματίες από όλο το φάσμα των τουριστικών επιχειρήσεων και παρόχων τουριστικών υπηρεσιών του ευρύτερου Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης ξεκίνησαν με χαιρετισμό και καλωσόρισμα των παρευρισκόμενων από τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Γκιώνη, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης και οι Δήμαρχοι. Εν συνεχεία, ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπυρίδων Καραβούλης προέβη σε αναλυτικό απολογισμό των δράσεων του οργανισμού την τριετία 2014-2016 ενώ κατόπιν ο Ταμίας του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Δημήτριος Βλάσσης προέβη σε αναλυτικό οικονομικό απολογισμό του έτους 2016, παρουσιάζοντας παράλληλα και τον οικονομικό προϋπολογισμό δράσεων του οργανισμού για το 2017.

Η 6η Ετήσια, Τακτική, Γενική Συνέλευση, σήμανε και τη λήξη του εν ενεργεία Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού καθώς παρήλθε τριετία από την εκλογή του και παράλληλα τη συμπλήρωση δύο θητειών για τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, κ. Σπυρίδων Καραβούλη.  Στη  συνέχεια ο  Δήμαρχος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, κ. Γεώργιος Γκιώνης, εισηγήθηκε να δοθεί το δικαίωμα στον Πρόεδρο να παραμείνει στη θέση του για  μία ακόμη τριετή θητεία, εισήγηση που εγκρίθηκε ομόφωνα από όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης.
Ολοκληρώνοντας τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου, είχε προσκαλέσει στην Γ.Σ. τη Δρ. Σουλτάνα Ζερβουδάκη, ερευνήτρια και Αντιπρόεδρο του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε., η οποία προέβη σε αναλυτική παρουσίαση του φαινομένου των μεδουσών και την παρατηρούμενη αύξησή του πληθυσμού τους στον Κορινθιακό Κόλπο, προτείνοντας λύσεις για τον περιορισμό του εν λόγω φαινομένου.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών της Γ.Σ., παρατέθηκε cocktail reception στο χώρο της εξωτερικής πισίνας του Loutraki Thermal Spa.

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης, οι ορισμένοι εκπρόσωποι των φορέων που απαρτίζουν το επταμελές Δ.Σ. του  Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, συνεδρίασαν τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και συνήλθαν σε σώμα με την ακόλουθη σύσταση:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΑΡΑΒΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ SPORTCAMP)
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:ΠΑΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΟΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ)
ΤΑΜΙΑΣ : ΒΛΑΣΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ)
ΜΕΛΟΣ: ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ –Π-ΑΓΘ- & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ Α.Ε)
ΜΕΛΟΣ: ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ)
ΜΕΛΟΣ: ΒΡΑΧΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI)

Η θητεία του νέου Δ.Σ., βάσει του καταστατικού του οργανισμού έχει τριετή θητεία 2017 -2020.

Το Δ.Σ. του Οργανισμού απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους Βουλευτές, Δημάρχους, Περιφερειακούς Συμβούλους, εκπροσώπους φορέων και στα Μέλη του οργανισμού για την αθρόα προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση και τη συνολική στήριξή τους στο έργο του Οργανισμού.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες το Δ.Σ. απευθύνει και στους χορηγούς της εκδήλωσης, η προσφορά των οποίων συντέλεσε στο άψογο αποτέλεσμα:

Τουριστική Λουτρακίου Α.Ε. – Loutraki Thermal Spa (παροχή χώρου)
Ypanema Τουριστικές Επιχειρήσεις (χορηγία δείπνου)
Ξενοδοχείο Παππάς (χορηγία αλκοολούχων ποτών)
Canal Dive – Κορινθιακή Ζυθοποιία Α.Ε. (χορηγία μπύρας)
Ο Ξένιος Ζευς (υπηρεσίες bar tendering)

9 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

φυσικα και θα ειναι μεχρι το 2020.αφου φροντισαν γι αυτο οι κολλητοι του εκ δημαρχειου.αλλη μια τριετια χαμενη για το πολυπαθο λουτρακι

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει...
Με αυτή την σύνθεση στο διοικητικό συμβούλιο τον βλέπω πρόεδρο μέχρι το 2030
Καθεστώς Όχι αστεία

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!!!!ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ....ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ......

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Αξιος επιχειρηματίας..Δεν παίρνει και το ΣΠΑ μπάς και ορθοποδήσει καθόλου?? Γιατι με αυτούς τους άσχετους Δημόσιους υπάλληλους που το διοικούν το χουν βουλιάξει τελίως....

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

1:14 Μπορώ να σου ότι είσαι τρολάκι της Γκιωνοπαρέας αλλά δεν θα το δημοσιεύσουν τα παιδιά.Τόση κατάντια στο αγαπημένο μας Λουτράκι δεν την περίμενα

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μεχρις και ο Donald Trump αντιγράφει τις πριμοδοτουμενες ιδέες του κατασκηνωτη, για αυτό και βγήκε πρόεδρος ...

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

"Ψήφο κατά συνείδηση" ήταν η εντολή που δόθηκε στο εκλογικο σώμα, για αυτό και υπήρξε αυτό το εντυπωσιακό και απροσδόκητο αποτέλεσμα...

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Δηλαδη μεχρι το 2020 θα παιρνουν το παραδακι και αποτελεσμα μηδεν εις το πηλικο κριμα

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΙΜ ΣΤΗ Β. ΚΟΡΕΑ.....

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger