Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Επώνυμη καταγγελία αναγνώστη: Ντροπή και μόνο ντροπή! Ετοιμαζόμαστε για μηνύσεις στο Δήμο

- Advertisement -

Διαβάστε την επώνυμη καταγγελία όπως ακριβώς εστάλη στο loutrakiblog.gr…

Από τις 30/06/2017 η ΔΕΥΑΛΠ έχει διακόψει την παροχή νερού στην περιοχή Κάβος Ισθμίας…

Σε επικοινωνία μας (τηλεφωνική) με τις βλάβες, τον Διευθυντή της ΔΕΥΑΛΠ και τον Πρόεδρο πήραμε απαντήσεις (διαφορετικές κάθε φορά) κατ’ αρχήν ότι υπάρχει βλάβη, μετά ότι δεν φτάνει το νερό. Μέσα στο διάστημα αυτό έχει έρθει το νερό μία φορά για 1-2 ώρες.

Σε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΛΠ , αφού μας είπε ότι λόγω κάποιας οικονομικής επιτροπής (!!!) δεν πληρώνουν πλέον τους ιδιώτες από τους οποίους έπαιρναν νερό και  εξιστόρησε τις ηρωικές του προσπάθειες να εξασφαλίσει νερό για την περιοχή μας ενεργοποιώντας τις από πενταετία αποφάσεις της ΔΕΥΑΛΠ για νέα γεώτρηση κλπ κλπ κλπ μας είπε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μας δίνει νερό έστω και για 1-2 ώρες την ημέρα για να γεμίζουμε τις δεξαμενές μας.

Σε ερώτησή μας γιατί δεν μπορεί να κόβει για λίγο το νερό από τις κάτω περιοχές (όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία king saron κλπ και (απ’ ότι έμαθα) τα σπίτια κάποιων πολιτικών, μας είπε ξερά «ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ». Τα συμπεράσματα γι΄ αυτό το ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, δικά σας.

Να σημειώσω ότι καθ’ όλη την διάρκεια της συνάντησης η στάση του και οι απαντήσεις του έδειχναν πλήρη αδιαφορία για το πρόβλημά μας.

Το πρόβλημα με το νερό υπήρχε πάντα τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

Θεωρούμε ότι τις ενέργειες που, πιθανά, κάνει η ΔΕΥΑΛΠ  τώρα θα έπρεπε να τις είχε κάνει 1-2 μήνες νωρίτερα.

Είναι ντροπή για τον Δήμο και για τον ίδιο (τον πρόεδρο) να μας αναγκάζει να ζητιανεύουμε για λίγο νερό γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να δυσκολέψει λίγο τους κατοίκους των χαμηλών περιοχών.

Έχουμε δώσει μια διορία μερικών ακόμα ημερών για να αποκαταστήσει την αδικία. Μετά θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον τους.

Το παραπάνω κείμενο γράφτηκε για λογαριασμό όλων των κατοίκων της περιοχής (εκ΄ των οποίων αρκετοί μόνιμοι).

Μαντζουρανίδης Λυκούργος

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ενώ αν ήσασταν μέσα στο παρεάκι του δημάρχου, όχι μόνο θα έλυναν το πρόβλημα σας,
    αλλά θα τσιμπάγατε και καμιά απευθείας ανάθεσουλα

  2. Το μόνο που ήξεραν ήταν να ανεβάσουν τα πάγια να πληρώσουν οι φτωχοί στους άλλους που χρωστάνε τεράστια ποσά δεν τους αγγίζουν γιαυτό δεν πληρώνουν τους ιδιώτες αντε στο καλό τα κάνατε μουσκεμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog