Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σπύρος Ράτης: Ζητάω από τους πολίτες να κάνουν οικονομία στο νερό – Μεγάλο πρόβλημα και πολυήμερες διακοπές νερού στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας (video)

- Advertisement -

ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΛΟΓΩ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΚΟΠΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ…

ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΕΡΟΥ, ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ .Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΑΣΚΟΠΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ Η ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ , ΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ , ΤΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ , ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΠΑΡΚΩΣ .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΑΣΚΟΠΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ – ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΡΑΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποια λειψυδρία μεγάλε μέχρι τέλος Ιουνίου έβρεχε!
    Μας κοροϊδεύεις.
    Πες καλύτερα από την ανικανότητά σας δεν έχουμε νερό και αφήστε τα παραμύθια.

  2. Να κανατε ενεργειες πριν παρουσιαστει το προβλημα και να μην ταζατε σε ολους τα παντα.Ειστε ανικανοι να διαχειριστητε σοβαρα προβληματα του τοπου.

  3. Έμπας περίπτωση υπάρχει κάτι στο οποίο μπορείτε να δώσετε λύση;
    Γιατί με όλα αυτά που κάνετε δίνετε την εντύπωση ότι ούτε ένα καρφί στον τοίχο δεν μπορείτε να καρφώσετε…

  4. Κύριε αντιδήμαρχε εμείς εδώ στους Αγίους Θεοδώρους γίναμε όλοι Άθεοι και δεν πιστεύουμε πια σε εσάς.
    Άκου πρόταση σταματήστε να καταναλώνετε νερό γιατί Εμείς δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε δυο γαϊδουριών άχυρα

  5. Κανονίζετε άνθρωποι να κάνετε μπάνιο και να πιείτε νερό με δημοτική αρχή του Γκιώνη που εχρι αντιδήμαρχο τον Ράτη;
    Χεχεχε πλάκα έχετε.
    Αλήθεια σε ποιο άλλο μέρος της Πελοποννήσου βγαίνει η δημοτική αρχή και λέει μην καταναλώνετε το νερό γιατί δεν έχουμε;

  6. αυτοι και κυριως ο Προεδρος της Δημοτικης Κοινοτητας δεν ωρυόταν επι Λογοθετη για το νερο στα τοπικα συμβουλια??? Αυτην την καταντια δεν την ειχαμε ομως. Ελπιζω να βαλατε μυαλο καποιοι. Οποιος φωναζει δεν εχει και δικαιο.

  7. γιατι δεν λες στον κοσμο οτι βαριεσται να ανοιγοκλεινεται βανες και κοροιδευεται τον κοσμο…..ο μαστραντωνακης περσυ και ο νικολαου ετρεχαον ολη την νυχτα να ανοιγουν και να κλεινουν βανες και για αυτο δεν ειχαμε 2 χρονια προβλημα ….τωρα εσεις με τα ψεμματα τι πατε να αποδειξετε …την ανικανοτητα σας…..ο μαστραντωνακης ηταν ολη μερα στο αμαξοστασιο και ετρεχε ολη μερα και ολη νυχτα……ψεμματα ….βρισιμο ….καλα ο δημαρχος τι κανει????????ελεος δημαρχε εχουμε καυσωνα…….θα αδειασει το χωριο…..αλλα δημαρχε θα αδειασει και στις εκλογες να το θυμασαι

  8. Ποιος εισαι εσυ και απαγορευεις να μην
    Πινουμε νερο εσυ να μην πινεις και η αναξια
    Παρεα σου δικο σου ειναι ελα γιατι το εχεις
    Παρακανει αντε μπραβο

  9. ειναι ψεμματα οτι οι αγ θεοδωροι δεν εχουν νερο !!!! καθε μερα πλενω το αυτοκινητο μου για μια ωρα !!!!!!!!! ΨΕΥΤΕΣ !! ΖΗΤΩ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ !!!!!!!!!

  10. Αν ο καθένας από εσάς πλένει κάθε μέρα μια ώρα το αυτοκίνητο του πως θςκςτε να μην σας κόβουν το νερό.Συγκεντρωθειτε το νερό είναι πολύτιμο

  11. Δεν το ξέραμε να μας πεταχτουν τα μάτια μας έξω απο την δίψα και να μας φάει η μάκα για να κάνει τον επιτυχημένο αντιδήμαρχο ο Ρατης.
    Έρχονται οι εκλογές και θα τα πούμε

  12. Απαγορεύεται ρητά να καθιυβρίζεται τους τοπικούς μας άρχοντες διότι εμείς ειμαστε που τους εκλέγουμε ώστε να διαχειρίζονται τα προβλήματα του τόπου πρόσωπα τα οποία δεν είναι σε θέση να γράψουν ούτε το όνομά τους.

    Γ. Φατσούπας

  13. Οικονομία στο νερό ζητάνε, ποιοι? Αυτοί που χρεώνουν στο λογαριασμό του νερού 60 κυβικά/4μηνο χωρίς να ανοίξεις τη βρύση σου. Αυτό λέγεται κίνητρο για οικονομία ή για υπερκατανάλωση? Θα περάσουν στην ιστορία ως ανύπαρκτοι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog