Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λουτράκι :Στο τελικό στάδιο η παιδική χαρά στο Πάρκο Δεξαμενής !

- Advertisement -

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες των συνεργείων του Δήμου υπό την επίβλεψη του Αντιδήμαρχου Πολεοδομίας κ. Κων/νου Παντελέου..
Η παιδική χαρά στο Πάρκο Δεξαμενής Λουτρακίου θα είναι έτοιμη σε λίγο να υποδεχτεί τα παιδιά !

Οριοθέτηση πεζοδρομίου από τη Χατζοπούλου έως το Γυμνάσιο για την ασφαλή διέλευση των πεζών

Τοποθέτηση ξύλινων κάγκελων γύρω από την παιδική χαρά

Τοποθετούνται ξύλινα κάγκελα για την προστασία και ασφάλεια των παιδιών
Η είδοσος (θα τοποθετηθεί και πόρτα) από τη μεριά του πάρκου

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΆ ΚΆΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ. ΑΛΛΆ ΝΑ ΚΆΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΤΙΆΞΙΜΟ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΈΣ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΆΚΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΊΟΥΣ ΣΤΑ ΠΊΣΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ…ΚΑΙ ΚΙ ΜΕΓΑΛΏΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΆ.

  2. εξαιρετικές παρεμβάσεις και εργασίες…συνεχίστε και ολοκληρώστε και τους αθλητικούς χώρους για τα παιδιά,όπως και τα υπολοιπα που είναι να γίνουν.Μπράβο στον Γεωργίου θανάση ,και στον Παντελέων Κώστα που συνεχίζει το έργο του ,με υπευθυνότητα εργατικότητα και σοβαρότητα..Δέδογλου Παύλος.

  3. Το καλό να λέγεται. Είναι μεν καθυστερημένη αλλά ωραία και ουσιαστική παρέμβαση. Θα πρέπει να ενημερώσουν και τον μεγαλοπρεπώς απουσιάζοντα Πέρρα για να φροντίζει την καθαριότητα και την διατήρηση του ωραίου αυτού έργου.
    Μπράβο στον κ. Παντελέων. Απλά θα ήθελα να τον ρωτήσω …..
    Ρε παλικαράκι μου εσύ και μυαλό έχεις και θέληση. Τι σχέση έχεις με τον Γκιώνη;;; Δεν καταλαβαίνεις οτι εκεί θα φθαρείς;;

  4. Επιτέλους μια παιδικη χαρα. Μπράβο! Μονο μια παρατηρηση: τα τσιμεντενια παρτερια κατω απο τα πευκα δεν ταιριαζουν με το περιβαλλον ουτε προσφερουν κατι. Αποτελουν ξένο σωμα. Ας τα βαλουν καπου αλλου που θα ειναι πιο χρησιμα.

  5. Και μακριά τα σκυλιά από το πάρκο που έχει γίνει σκυλοπαρκο, υπάρχουν άλλοι χώροι να πάνε το σκυλιά ο Δήμος έχει πολλά οικόπεδα αγορασμενα εκτός σχεδίου να πάνε σε κάποιο από αυτά…

  6. Θα το ξαναγράψω κι ας γίνω κουραστικός:
    Πολύ ωραίο το έργο.
    ΟΜΩΣ αν δεν υπάρχει φύλαξη του Πάρκου ότι κάνετε πάει στο βρόντο! Θα ξαναμπουν μέσα τα πρεζόνια και τα αδέσποτα και θα τα κάνουν πάλι όλα όπως πριν, δηλ θα ξαναδιαλυθούν τα πάντα.
    ΦΥΛΑΞΗ λοιπόν, ιδιαίτερα τη νύχτα!

  7. Θέλει μεγάλο "θάρρος" να πάρεις τα παιδια σου και να τα πας να παίξουν εκεί με καμια 20αρια(!) αδέσποτα να σε περιτριγυρίζουν. Ένα συντριβανι της κακιας ώρας το έχουν κάνει πισίνα. Τροτοκοσμικες καταστάσεις.
    Ένα σύγχρονο πάρκο θέλει νέες φυτευσεις θαμνων,δέντρων,λουλουδιών καθώς και μονοπάτια και νέα γηπεδάκια για άθληση! Αυτά που κάνετε ειναι μια τρυπα στο νερό και χωρίς φύλαξη του χώρου όπως είπε ο φίλος από πάνω σύντομα ο χώρος θα ξαναγίνει ρδελομπού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog