Google Analytics

Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Αύγουστος ! Πανηγυριώτικος μήνας για το Λουτράκι!


Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ !ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !...

ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ

ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

ΚΑΛΑΝΗΣΑ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 ΠΙΣΙΑ ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

 '' ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ'' ΠΕΥΚΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΑ- ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΓ ΙΩΑΝΝΟΥ


ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΘΙ


Ανδρέας Σιώκος21 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Λουτράκι μπλοκ αν θέλεις να δεις το τι πανηγύρι κάνει η δημοτική αρχή Τράβα να πάρεις πλάνα από το υδροθεραπευτήριο και τις παλιές πηγές πού βρίσκονται δίπλα.
Στον καλύτερο μηνα για την πόλη τα έχουν βυθίσει μέσα στο σκοτάδι καθώς δεν υπάρχει ούτε ένα εξωτερικό φως και η πινακίδα με το σήμα είναι σβηστή.
Πρόκειται για μεθόδευση προκειμένου να απαξιωθεί και να δοθεί σε φιλους ή για επικίνδυνη ανικανότητα που ντροπιάζει ολόκληρο τον Δήμο ;

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

1:21 π.μ. που είσαι ίδιο ς με τον 1:21 π.μ. και αυτό φαίνεται από τον τρόπο γραφή σου, καλά κάνει και έχει σβηστά τα φώτα ο δήμος για να κάνει και καμία οικονομία για να έχει λεφτά για απευθείας αναθέσεις στους ανθρώπους που την πίστεψαν.
Μπες διαύγεια να δεις τι γίνεται.
Από που θα βγουν όλα αυτά τα λεφτά;

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΤΑ ΦΩΤΟΤΑ ΣΤΑ ΦΥΣΘΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΙ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ-ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΗ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟ ΤΟΠΟΣ ΣΥΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Στους καταρράκτες ΤΙ δουλειά έχει εφόσον το πήρε ο βλάχος ΤΙ να κάνει ο δήμαρχος.Αντς και τουαλέτες να σου έφτιαχνε σιγά να μην τις χαλαγατε.Οπως στο πάρκο τις φτιάχνουν και σε 2 μέρες είναι χαλασμενες

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μαναρι επειδή το έδωσε ο φίλο σου σε ιδιώτη δεν μπορει να το κατεδαφιζει και να καταστρέφει την εικόνα της πόλης, πρέπει να ακολουθεί τους κανόνες.
Ποιος σου είπε εσένα πως μπορεί να έχει την δημόσια αυτή υποδομή μέσα στα σκοτάδια, η εκμετάλευση του παραχωρήθηκε δεν χάρισε κανένας τουσ καταρράκτες στον ιδιώτη.
Ντροπή και αισχος στην δημοτικη αρχη αν συμβαίνει αυτό που κατήγγειλε ο 1:21 π.μ.
Αν ευσταθεί και το ότι εχουν μέσα στο σκοτάδι και το υδροθεραπευτήριο μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου είναι
για τα σίδερα οι άνθρωποι.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μάθε να μιλάς πιο ωραία Μανάρι δεν είναι ΩΡΑΊΟΣ τρόπος να εκφράζεσαι...Πηγαινε στο υδεοθεραπευτηριο να δεις αν έχουν φώτα η όχι.Χωρις να ξέρεις λες.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Εγώ ξέρω πως στο υδροθεραπ2υτηριο έχει πάρα πολλά φώτα και μέσα και έξω.εσυ που είδες ότι δεν έχει.Εχςις πάει καθόλου σε αυτό το κτίριο.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Kala esen to manari tou allou se peiraxe?
koita ta dika SAS xalia prota
tous tsampoukades tou gkioni tous xexases sto d.s.?

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Δίκιο έχουν οι προλαλήσαντες 9:01
Χθές βράδυ που πέρασα το σκοτάδι ήταν πήχτρα στο σπα.
Το στολίδι του τόπου μας, το οποίο μας έχει κοστίσει και πολλά, πρέπει να είναι φωταγωγημένο παντα και ειδικά τώρα που έχουμε και λίγο κόσμο.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

2:10 μ.μ.Άν όντως φτιάχνουν τις τουαλέτες και μέσα σε δύο ημέρες τις χαλάνε κάποιοι, να γίνει επίσημη καταγγελία από τον δήμο στην ασφάλεια Κορινθίας ώστε να παρακολουθησουν το σημειο και να συλληφθούν οι δράστες μίας και όπως υποστηρίζεις εσυ το φαινόμενο είναι επαναλαμβανόμενο.
Την αστυνομία πέρσι ξέρατε και την βγάλατε για να παίρνει πινακίδες.
Αλλά με τέτοιες ανοησίες πάτε να καλύψετε το ότι δεν φτιάχνεται τίποτα.
Συγχρονιστε το ρολόγια της παραλία ς που το ένα δείχνει την ωρα Ελλάδος και τα άλλα την ώρα Γκιώνη και μετά μιλάτε!

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Μετά τις 8:00 κλείνει το σπα ΤΙ θέλεις να τα αφήνει ανοιχτά τα φώτα μέσα.Φεν σου φτάνουν τα έξω.Θα κεντησεις και θέλεις να βλέπεις.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Δεν ξέρουν το τηλέφωνο της ασφάλειας για να κάνουν καταγγελία για τις καταστροφές στις δημοτικές τουαλέτες μόνο το τηλέφωνο της Τροχαίας ξέρουν ρε 9:53

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Τώρα σας πείραξε και το σπα αύριο τι θα σας πειράξει.Προσοχη μην πάθετε τίποτα με την ξινιλα που εχετε

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Εσένα και πυρηνική βόμβα να ρίξει στο Λουτράκι το πολιτικό σου είδωλο με τις αμέτρητες απευθείας Αναθέσεις δεν πρόκειται να σε πειράξει και να σε νοιάξει 10:56, θα εχεις τους λόγους σου βέβαια που τους καταλαβαίνουμε όλοι εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

10:53 μ.μ. που έχεις αναλάβει εργολαβικά από ότι βλέπουμε την υπεράσπιση της δημοτικής αρχής, να σου θυμίσω ότι γιατι το ξεχνας.
Μέχρι της 8 η ώρα είναι ακόμα μέρα αρα για ποιά φώτα μιλάς
ΑΣΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΦΙΡΜΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ
ΑΥΤΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΓΚΙΩΝΑΝΘΡΩΠΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Σοδιτσα για την χωνεψη.εχεις πάει να κάνεις μπάνιο η απέξω μόνο περνάς.Μπες μέσα θα τα δέσουμε τα σκυλιά όταν έρθεις..

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Σοδιτσα δεν μπορούμε να πιούμε δυστυχώς γιατι δεν τρώμε έξι φορές την ημέρα όπως εσύ και οι όμοιοί σου αφού δεν έχουμε τα μέσα για να το κάνουμε αυτό.
Τωρα για το αν έχουμε πάει για μπάνιο εκεί περα, ΣΥΡΙΖΑ ξεκάθαρα πράγματα που λέει και ό Περρας, οχι δεν έχουμε παει για μπάνιο στο σπα 4:01μ.μ.
Γιατι εμείς οι κοινοί θνητοί εκεί που έχετε φτάσει το εισητήριο δεν μπορούμε να το πληρώσουμε, αφού δεν εχουμε ουτε λτο να κανουμε πώς διαφημίζουμε ταχα το Λουτράκι και να αρμέγουμε κάθε λίγο και λιγάκι τα βυζιά της χρηματοδότησης του δήμου, ούτε κολλητοί φίλοι του δημάρχου είμαστε για να παίρνουμε κάθε λίγο και λιγάκι έργα με απευθείας ανάθεση ώστε να μπορούμε να πληρώνουμε τα εξωπραγματικά εισητήρια πού βάζετε για τις λουσεις στο σπα 4:01 μ.μ.
χαχαχαχαχαχαχα

Είσαι ακόμα στη γραμμή 4:01 μ.μ. γιατί δεν σε βλεπω και πολύ ζωηρό τώρα πια μετά από την απάντηση μου μειράκιο της δημοτικής αρχής

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Αν έρθεις εσύ θα σου κάνουμε καλύτερη τιμή. Να έρθεις από μπροστά όμως.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Έχω πάει πολλές φορές για μπάνιο και θεραπεία και δεν έχει Τσούχτρες τιμές.πηγαινε τον Οκτώβριο μέχρι τον Μάιο που είναι μειωμένο το εισιτήριο....Μην κατηγορείς το σπα δουλεύουν δημότες σου ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ.🤤

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Επείσες και τον τελευταίο εδώ μέσα πώς είσαι της δημοτικής αρχής αφού δεν διαθέτεις ούτε το στοιχειώδη νου για να αντιληφθείς ότι όσα γράφονται, μόνο στόχο έχουν τη διοίκηση και όχι τους εργαζόμενους στο σπα, για να αναβαθμισθει και να προβληθεί καλύτερα το σπα για να αυξηθούν οι πελάτες του, ώστε να είναι βιώσιμο.
Έχεις πάρει άσχημο δρόμο
9:41μ.μ.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Σε όλους να κάνετε καλύτερες τιμές γιατί δεν υπάρχουν λεφτά.
Οχι σε έναν μονο εξυπνακια 9:34 που επιτέλους το παραδέχεσαι ότι έχετε τιμες φωτιά και λαύρα.
Για να αυξηθούν και τα έσοδα του, γιατί τώρα οι τιμές είναι για λίγους.
Και τα βράδυα ας έχετε τα εξωτερικά φώτα ανοικτά, και ας κάνετε καμία απευθείας ανάθεση λιγότερη καλα σας το έγραψαν πιο πάνω.
Δεν έχετε το δικαίωμα να το απαξιωνετε και να ζημιωνετε την πόλη.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger