Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πέτρου Θοδωρής: H ευθύνη βαραίνει τη ΔΕΥΑ Λ-Αγ.Θ.

- Advertisement -

“Μήπως αυτό που γίνεται με το νερό στο Σχίνο είναι μια στοχοποίηση του Δήμου γενικότερα;
Θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα και να κινηθεί δικαστικά ο Δήμος ..
διότι είναι η δεύτερη φορά που το ΠΑΚΟΕ έδωσε στη δημοσιότητα μετρήσεις που έκανε και αμφισβητούν την καταλληλότητα του νερού  του δήμου μας. Παρ΄όλα αυτά η ΔΕΥΑ δεν έχει προβεί από τότε σε καμμιά ενέργεια εναντίον του ΠΑΚΟΕ ως όφειλε,άρα η ευθύνη βαραίνει τη ΔΕΥΑ”

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κε Πετρου (εσεις ή καποιος αλλος)εχετε κανει περιβαλλοντικες μετρησεις και εχετε βγαλει διαφορετικα/καλυτερα αποτελεσματα απο τον εν λογω οργανισμο? Καταλαβαινετε οτι αν οχι, αυτο ειναι συκοφαντηση και επισης διωκεται.

    -Δαρβινος-

  2. Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ….ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ?? ΕΜΕΙΣ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΥΜΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΤΗ ΔΕΥΑΛ? ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ Ο ΠΕΤΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ…ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ???

  3. Μαλλον δεν καταλαβες 8:24 ειδες πουθενα να λεει οτι τα αποτελεσματα ειναι σωστα η λαθος??ειδες βιντεο??εβγαλες συμπερασμα εσυ κατευθειαν!!!ημουν στο συμβουλιο κ ελεγε επισης να βγαλετε τα δικα σας αποτελεσματαντροπη σου που χρησιμοποιεις και το δαρβινος ανωνυμε

  4. ο μονος που δεν θα βρει τον ψηφο του στις επομενες εκλογες! αυτος νομιζει οτι ειναι τιποτα σε κανενα υπουργειο υπουργος! ασχετος ομως αν κρινεις οτι συνεχεια μα συνεχεια πεφτει σε λουμπες! αντε αγορι μου κατα μυκονο μερια καμια βολτα!και ασε την πολιτικη για πολιτες που ξερουν τα προβληματα του τοπου τους .εσυ δεν μας εχεις κανει και καμια προταση!! ολο κριτικη κριτικη φρου φρου κορδελες γραβατες και πιανεις ενα "θεμα"και το αναλυεις!ξερεις πως λεγεται αυτο φωστηρα ?? μικροπολιτυκαντικη τακτικη!!!!!και τελος

  5. 6:24 παλι βλεπω ξυπνατε νωρις στο δημαρχειο!!!εσενα να σε δω τι θα κανεις το 19 που θα χασεις το μισθο…ο μικρος σας εχει κανει μπαχαλο και βγηκε η αχρηστια σας στη φορα!!!οσο για τη μυκονο πες στον περρα να παει που εφυγε αυγουστιατικα και βρωμαγε το λουτρακι!!!

  6. 6:24 Η ΨΗΦΟΣ
    για σενα που την ζητας αλλα δεν ξερεις ουτε τη λεξη:

    ψήφος θηλυκό και καταχρηστικά αρσενικό

    μικρή πέτρα που έχει λειανθεί με τριβή, όπως λιθάρι, χαλίκι, βότσαλο, πολύτιμος λίθος
    οποιοδήποτε υλικό μέσον με το οποίο επιχειρείται ψηφοφορία, αυτό μπορεί να είναι σφαιρίδιο, ή ειδικό δελτίο από χαρτί που έχει προηγούμενα οριστεί, (ψηφοδέλτιο), ή άλλο υλικό (π.χ. όστρακο), ή ακόμα και η ανάταση του χεριού του ψηφοφόρου.
    η γνώμη που εκφράζεται με τη ψήφο σε ψηφοφορία,
    το δικαίωμα συμμετοχής σε ψηφοφορία
    δόθηκε ψήφος στα 18

  7. Αυτός ο νέος όλο και πιο πολύ ανεβαίνει στην εκτίμησή μας και οι εκλογές θα έρθουν κάποια στιγμή. Μακάρι να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος.

  8. Ο κος Πέτρου φερεται να ειπε συμφωνα με αυτο το κειμενο που διαβασα εδω, οτι η πακοε κανει δεύτερη φορα λαθος και εγω του ζηταω αυτα αποτελεσματα που το δειχνουν. Τι δεν καταλάβατε? Ναι εχω δικές μου μετρήσεις για να το λεω, προφανως. Περιμένω ομως να δω ποιος απο τους δυο εχει στοιχεία πιο κοντά στα δικά μου. Μην ειστε οπαδοί του κάθε δημ. Συμβούλου, αυτο κατέστρεψε τον τοπο και εν γενει την χώρα…

    -Δαρβίνος-

  9. δαρβινε πες το ονομα σου και δωσε τις μετρησεις!μην παιζεις με θεματα δημοσιας υγειας αμα εχεις κατι σοβαρο με στοιχεια για το νερο

  10. ψιτ δαρβινο δεν ειδα να αντιμετωπιζεις με το ιδιο σθενος γκιωνη λογοθετη μουζακη θυμη που λενε οτι το πακοε ειναι απατεωνες και εκβιαστες και οτι το νερο ειναι τελειο…μαλλον ομως εκει ψηφιζεις και ο ρολος σου ειναι καθαρα συκοφαντικος…τραβα τωρα να σταματησεις την αντιστροφη της εξελιξης σου γιατι σε βλεπω να γινεσαι πιθηκος με την ψηφο σου στον γκιωνη κ λογοθετη!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog