Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Μπίτζιος:Για την ΕΠΣ: Μέλημά μου η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών- Επιμελητήριο: O Nανόπουλος άφησε τις επιχειρήσεις στο έλεος του Θεού(video)

- Advertisement -

Ο Πρόεδρος του Χιλιομοδίου κ. Μπίτζιος Δημήτρης μιλά για το ποδόσφαιρο στην Κορινθία, τις ενέργειες του ΔΣ της ΕΠΣ  για το θέμα της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών, την έλλειψη των γιατρών και τη βία στα γήπεδα…

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Μπίτζιος εκλέχθηκε με το συνδυασμό του κ. Τσιχριτζή στην  ΕΠΣ Κορινθίας , είναι Αντιπρόεδρος του ΔΣ και είναι υπεύθυνος για τα θέματα ασφαλείας και της βίας στα γήπεδα

Αναφορικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου στην Κορινθία, είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη και αποκαλύπτει τι θα ήθελε να γίνει στο εφεξής αν εκλεγεί ο συνδυασμός του.

” Η Πόρτα θα είναι ανοιχτή για όλους, δεν υπάρχει κόμμα, δεξιός και αριστερός, δεσμεύομαι ότι θα βοηθάμε τις επιχειρήσεις, δε θέλουμε άλλα λουκέτα..”

Για τον απερχόμενο πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον κ. Βασίλη Νανόπουλο είπε
” Ο Νανόπουλος ασχολείται με το Δήμο και έχει αφήσει στο έλεος του Θεού το Επιμελητήριο και τις επιχειρήσεις”

Δείτε το βίντεο :

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και όχι μόνο αυτά, φίλε 7.53, αλλά νοιάζεται για τον συνάνθρωπο. Γιέμισε ένα καμιόνι αρνιά πέρυσι το Πάσχα να μοιράσει σε αναξιοπαθούντες. Είδα εγώ τις φωτογραφίες με τον κ. Μπίτζιο μπροστά στα αρνιά έτοιμα να δοθούν. Κάνει φιλανθρωπικό έργο ο κ. Μπίτζιος. Σε όλα μα όλα ικανός και δραστήριος είναι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog