Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι : ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ : Ευχαριστούμε πολύ τον Γ.Γ. κ. Γιώργο Δέδε

- Advertisement -

Χαιρετίζουμε την ανακοίνωση του Γενικού Γραμματέα κου Δέδε Γεώργιου για την έλευση του προαστιακού σιδηροδρόμου στο Λουτράκι…
Η απευθείας εύκολη αλλά και οικονομική διασύνδεση του Λουτρακίου με την Αθήνα, όπως επίσης με το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος καθώς και με το λιμάνι του Πειραιά μόνο θετική μπορεί να είναι.

 Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που ένα πάγιο αίτημα των φορέων της πόλης αλλά και μεγάλης πλειοψηφίας των Λουτρακιωτών γενικότερα βρίσκει επιτέλους ανταπόκριση και μπαίνει άμεσα σε φάση υλοποίησης.

Θεωρούμε πως τέτοια έργα είναι απαραίτητα καθώς συμβάλουν τα μέγιστα στην τόνωση της τουριστικής κίνησης της πόλης μας αλλά και του δήμου γενικότερα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Δέδε για τις μέχρι σήμερα προσπάθειες του για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου και αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση για τις λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησης του.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γραμματέας
Θυμής Δημήτριος                 Κόντης Ιωάννης

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειλικρινά πόσα δρομολόγια πιστεύετε ότι θα έχετε την ημέρα ; Μήπως η στάση στον ισθμό είναι πιο συμφέρουσα για την πόλη γιατί άλλως είναι η ωριαία σύνδεση με την Αθήνα παρά δύο η τρία δρομολόγια. Από εκεί μπορεί να δρομολογήσει ο Δημος την μετάβαση των επιβατών στην πόλη ως έργο πιο σύντομο και με γρήγορα αποτελέσματα .

  2. Και πίστα προσγείωσης διαστημοπλοίων να μας φέρει ο μεταπηδήσας από το Πασοκ στον κυβερνητικό θίασο γενικός γραμματέας και άφαντος ως αντιπεριφερειάρχης,σταυρό δεν πρόκειται να δει γι'αυτό εσείς κύριοι φροντίστε πρώτα τα μαγαζιά σας και αφήστε τα γλειψίματα……

  3. Tωρα ολοι τους αυτοι, επειδη αρχιζουνε και κουτσοπλησιαζουνε οι εκλογες, θα φερουνε μεχρι και θαλασσα στην… Λαρισα και χιονοδρομικο στα Γερανεια.

  4. 20 δρομολόγια για Λουτράκι όπως στην Χαλκίδα, 3:11 εσύ φάε το παραμύθι του Γκιώνη πως σε συμφέρει να πληρώνεις 20€ ταξί για ισθμό πήγαινε ελα, και μετά να πηγαίνεις όρθιος μέχρι την Αθήνα και σε κανένα απότομο σταμάτημα να πηγαινεις με το κεφάλι στα σίδηρα…
    Τώρα γιατί κάποιοι ευχαριστούν τον Δέδε με όλα αυτά που έχει κάνει εναντίον του προαστιακού όλα αυτά τα χρόνια χρίζει εξήγησης.. Μ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog