Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δ. Ραψωματιώτης : «Η ψυχολογία, η δύναμη, η συνεργασία μπορούν να μας βοηθήσουν» (video)

- Advertisement -

Για τη δύναμη της ψυχολογίας και της συνεργασίας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας και επικεφαλής του συνδυασμού Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα, ..
Δημήτρης Ραψωματιώτης, αναφερόμενος στις δύσκολες εποχές που έχει βιώσει ο ίδιος και η οικογενειακή του επιχείρηση και το πώς ένας κοινός στόχος πολλές φορές αρκεί για να ξεπεραστεί η κρίση και να εξομαλυνθεί το πρόβλημα.

Όπως ο ίδιος δήλωσε: « Η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι γιατί και μέσα από την κρίση, μέσα από τα προβλήματα, και αυτό το μήνυμα θέλω να δώσω· είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, έχουμε ζήσει πολύ καλές στιγμές και πολύ άσχημες, σε εποχές που πραγματικά δεν υπήρχαν προβλήματα επιχειρηματικά ή οικονομικά, όμως το ότι είμαστε ενωμένοι σαν οικογένεια, το ότι αγωνιστήκαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε μια νέα δραστηριότητα,  ήταν αυτό το οποίο μας έκανε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα. Η ψυχολογία, η δύναμη, η συνεργασία είναι αυτή η οποία μπορεί να μας βοηθήσει, και αυτό θέλω να πω στους επιχειρηματίες που σήμερα βρίσκονται σε δύσκολη στιγμή, σε δύσκολη κατάσταση, είναι απογοητευμένοι, δε βλέπουν μπροστά τους μέλλον. Υπάρχουν δυνατότητες, απλά πρέπει να προσπαθήσουμε, πρέπει να συνεργαστούμε, πρέπει να ζυγίσουμε  τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που έχουμε, να βρούμε άλλους συναδέλφους οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τα μειονεκτήματα τα δικά μας και να συνεργαστούμε για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε σε πρώτη φάση και, από εκεί και πέρα, να μπορέσουμε ν’ αναπτυχθούμε.»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog