Google Analytics

Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017

Αυτή είναι η εταιρεία στην Κορινθία που αύξησε τα κέρδη της και κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις των ΔΕΚΟ


Οπως είχαμε γράψει προχτές κατ΄αποκλειστικότητα, εταιρεία στην Κορινθία αύξησε τα κέρδη της και κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις των ΔΕΚΟ στην Ελλάδα..


Η Εταιρεία μας κλείνοντας τον εννεάμηνο κύκλο των δραστηριοτήτων της για το έτος 2017, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι οι συντονισμένες ενέργειες προώθησης των πωλήσεων της έχουν αποδώσει τα μέγιστα, ...Συγκεκριμένα:

Η συμμετοχή μας σε παγκόσμιες εκθέσεις με ναυτιλιακό αντικείμενο και οι συναντήσεις B2B με ναυτιλιακούς πράκτορες, μας έδωσαν την δυνατότητα να προβάλουμε τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που προσφέρουμε.
Συνάψαμε συμφωνίες με νέους πελάτες και ταυτόχρονα κατορθώσαμε να επιστρέψουν πελάτες μας που δεν έκαναν χρήση των υπηρεσιών μας από το 2011, κυρίως λόγω της μείωσης της οικονομικής δραστηριότητας.
Αξιοποιήσαμε την αύξηση του Τουρισμού στην χώρα μας, παρέχοντας υπηρεσίες ποιότητας και ασφαλείας σε μεγάλα τουριστικά πλοία, που προτίμησαν Ελληνικούς προορισμούς έναντι αυτών της γείτονος χώρας.
Οι διελεύσεις εμπορικών πλοίων έχουν αυξηθεί σημαντικά κι αυτό οφείλεται κατά πρώτον κυρίως στην ανάπτυξη της οικονομίας και κατά δεύτερον στην αύξηση των δρομολογίων από το εργοστάσιο παραγωγής σωλήνων της Θίσβης προς λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου, λόγω του κατασκευαστικού έργου των αγωγών TANAP και ΤΑΡ.

Η αύξηση των πωλήσεων μας ξεπέρασε το 15%  και μεγάλο ποσοστό από τα κέρδη μας επενδύθηκε ήδη σε αγορές και συντηρήσεις παγίων (αυτοκίνητα και σκάφη). Οι προμήθειες μας πραγματοποιούνται κυρίως από την Τοπική Αγορά προσπαθώντας να συμβάλλουμε στην τόνωση του κύκλου εργασιών του Νομού.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι μετά από πολλά χρόνια η Εταιρεία μας προέβη σε προσλήψεις προσωπικού (ναυτικοί και υπάλληλοι) υλοποιώντας ένα πάγιο αίτημα των εργαζομένων.


Τα μέχρι σήμερα Οικονομικά Στοιχεία κατατάσσουν την Α.Ε.ΔΙ.Κ. στις πρώτες θέσεις των Εταιρειών του Δημοσίου που κατάφεραν να εξυγιανθούν θεσμικά και να αξιοποιήσουν ευκαιρίες εν μέσω κρίσης.Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλ.: 27410 30880, Fax: 27410 30884
E-mail: corinth_canal@aedik.gr

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ! ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ Ο ΤΖΙΡΟΣ? ΠΟΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ? ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΝΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ? ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ? ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ? ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

το μόνο ουσιαστικό είναι η κατά δήλωσης σας: κατά δεύτερον στην αύξηση των δρομολογίων από το εργοστάσιο παραγωγής σωλήνων της Θίσβης προς λιμάνια της Ανατολικής Μεσογείου, λόγω του κατασκευαστικού έργου των αγωγών TANAP και ΤΑΡ.
Αυτό μόνο σας έδωσε το πλεονέκτημα. Συγκυρία.
Ευτυχώς που οι συμφωνίες της σωληνουργιας Ελλάδος δεν έχουν να κάνουν με τα κόκκινα στελέχη σας.
Άντε γεια.

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger