Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Τατούλης: «Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δίνουμε λύσεις σε πληθώρα προβλημάτων των Δημοτικών αρχών»

- Advertisement -

«Εμείς έχουμε την ευθύνη του στρατηγικού αναπτυξιακού σχεδιασμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με απόλυτη συνέπεια προς τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις τον υλοποιούμε» ..
τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017.

«Ποτέ δεν αποποιηθήκαμε τη δυνατότητά μας να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε αίτημα Δημοτικής αρχής» συνέχισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και σημείωσε ότι «η πληθώρα προγραμματικών συμβάσεων μας με τους Δήμους αποδεικνύει περίτρανα ότι αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και ευθύνες που δεν μας αναλογούν, προσφέρουμε ωστόσο δυνατότητες και δίνουμε λύσεις σε πολλά προβλήματα των Δήμων».

Ο κ. Τατούλης ανέφερε επίσης ότι η περιφερειακή αρχή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική να βρίσκει πόρους, τους οποίους εντάσσει στα προγράμματά της, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση του Περιφερειακού Συμβουλίου η οποία είναι απόλυτα σχεδόν αρνητική σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία και τόνισε ότι «αποτελεί καθαρή πολιτική μου φιλοδοξία να υλοποιήσω το πρόγραμμά μου, το δηλώνω δημόσια και σε αυτή τη βάση με εμπιστεύονται οι πολίτες».

«Απ’ την άλλη πλευρά επειδή πιστεύουμε στη δημοκρατική θεσμική λειτουργία, όλες οι πολιτικές μας πρωτοβουλίες έχουν λάβει τη δημοκρατική νομιμοποίηση του Περιφερειακού Συμβουλίου» δήλωσε τέλος ο κ. Τατούλης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog