Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αθανασάκος Κ. Ιωάννης: Να γίνει το Επιμελητήριο αρωγός της προσπάθειάς μας

- Advertisement -



Για μαζική συμμετοχή των επιχειρηματιών στις εκλογές και επιλογή όσων προάγουν πραγματικά τη συνεργασία προς το συμφέρον του θεσμού και των επαγγελματιών,…
κάνει λόγο ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του υποψηφίου προέδρου Δημήτρη Ραψωματιώτη, Ιωάννης Αθανασάκος. 


Συγκεκριμένα αναφέρει: 

«Στις 10 Δεκεμβρίου μας δίνεται η ευκαιρία, να μετατρέψουμε το επιμελητήριο από έναν αδιάφορο παράγοντα της επιχειρηματικής μας δραστηριότητος, σ΄ έναν αρωγό της καθημερινότητας μας.

 Θα πρέπει να μπουν οι βάσεις για μια νέα πορεία, σ΄ αυτή την τόσο δύσκολη εποχή που διανύουμε, όπου το επιμελητήριο ενεργά, θα είναι στο πλάι των επιχειρηματιών, ενημερώνοντάς τους, στηρίζοντας τους και καθοδηγώντας τους να βρουν λύσεις .

Για να γίνουν όλα αυτά, θα πρέπει πρώτα από όλα οι επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στις εκλογές, και να επιλέξουν τους υποψήφιους αυτούς που προάγουν την συνεργασία, ώστε ο φορέας αυτός επιτέλους να λειτουργήσει για το συμφέρον όλων και κατ΄ επέκταση, για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας. Είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν.

Προσωπικά επέλεξα να είμαι στο πλευρό του Δημήτρη Ραψωματιώτη σ’ αυτές τις εκλογές του επιμελητηρίου, γιατί πρώτα απ’ όλα βάζει το γενικό συμφέρον των επιχειρηματιών και του θεσμού πάνω από μικροσυμφέροντα και αντιπαραθέσεις, και καλώ τους συναδέλφους να έρθουν στις εκλογές και να μας βοηθήσουν να φτιάξουμε ένα επιμελητήριο πρότυπο, με ουσιαστικά αποτελέσματα για τις τοπικές επιχειρήσεις». 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog