Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τζαναβάρας Αναστάσιος: Για ένα Επιμελητήριο χρήσιμο και παραγωγικό

- Advertisement -

Για ένα Επιμελητήριο που θα στηρίζει τους επαγγελματίες και θα σέβεται τον αγώνα τους, κάνει λόγο ο υποψήφιος σύμβουλος για το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του υποψηφίου προέδρου Δημήτρη Ραψωματιώτη, Αναστάσιος Τζαναβάρας….
Συγκεκριμένα τονίζει: 

«Στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος σύμβουλος. Ο βασικός λόγος που πήρα αυτή την απόφαση, ήταν ότι πρέπει επιτέλους να λάβουμε δραστικά μέτρα μέσα από το Επιμελητήριο για τους συναδέλφους μας επιχειρηματίες που αγωνιούν και προβληματίζονται για την επιβίωσή τους.

Επιβάλλεται μια αλλαγή τακτικής, με δράση, έργο και συνέπεια. Το Επιμελητήριο δεν είναι ένας τυπικός θεσμός. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι πρόκειται για κάτι πολύ πιο ουσιαστικό. Και πρέπει να δουλέψουμε γι’ αυτό. Προσωπικά, έχω τη διάθεση, την όρεξη και το μεράκι να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις για το Επιμελητήριο που θέλουμε και μας αξίζει.

Για ένα Επιμελητήριο που θα σέβεται τον αγώνα των επαγγελματιών, θα τους στηρίζει και θα συμπαραστέκεται με κάθε τρόπο σε ό,τι τους απασχολεί. Για ένα Επιμελητήριο που θα έχει εκτεταμένες δράσεις προς όφελος της εξωστρέφειας των τοπικών μας επιχειρήσεων με σκοπό την οικονομική ανάκαμψη και ευημερία.

Που θα εκμεταλλεύεται τα χρηματοδοτικά προγράμματα για τη στήριξή τους. Ένα τέτοιο Επιμελητήριο θα είναι χρήσιμο και θα παράγει πραγματικό έργο υπέρ του επιχειρηματία. Και για να τέτοιο Επιμελητήριο θα παλέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog