Google Analytics

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

Αυτοί είναι οι 9 (!) υποψήφιοι σύμβουλοι του Δήμου Λουτρακίου-Π-Αγ.Θ. για το Επιμελητήριο με το συνδυασμό "Επιχειρηματική συνεργασία για το αποτέλεσμα"


Τους υποψηφίους του συνδυασμού  «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Επιχειρηματίες καταξιωμένοι στο χώρο τους, φιλόδοξοι και δραστήριοι, ..


πλαισιώνουν την ομάδα του υποψηφίου προέδρου Δημήτρη Ραψωματιώτη και ενώνουν τις δυνάμεις τους μαζί του, για ένα Επιμελητήριο ενεργό, καινοτόμο και αποτελεσματικό.

Οι υποψήφιοι που ανακοινώνονται από τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα» είναι οι εξής:

1. Γιάννης Αλεξανδρής . Φωτογράφος
    Τμήμα ΥπηρεσιώνΈχει γεννηθεί στις 2-11-1970 στην Πάτρα, έχει μεγαλώσει στο Μενίδι Αττικής και ζει μόνιμα στο Λουτράκι από το 1991.
Είναι απόφοιτος της ΑΚΤΟ στον κλάδο της φωτογραφίας.
Επιχειρεί από το 1994, μέχρι και σήμερα. Ο Ιωάννης Αλεξανδρής είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Φωτό - Τέχνη» με αντικείμενο φωτογραφίσεις, βιντεοσκοπήσεις,  επεξεργασία και εκτύπωση φωτογραφιών και εμπόριο φωτογραφικών ειδών με έδρα το Λουτράκι,  είναι μέλος του Δ.Σ. του εμπορικού συλλόγου Λουτρακίου και σαν επιχειρηματίας, διακρίνεται για τη συνέπειά του. Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον εαυτό του εργασιομανή και τελειομανή, χαρακτηριστικά που επιβεβαιώνουν και όσοι τον γνωρίζουν και συνεργάζονται μαζί του.
 Είναι παντρεμένος με την Όλγα Φλαμιάτου και πατέρας 2 αγοριών.
Στο Επιμελητήριο Κορινθίας είναι υποψήφιος με την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη. «Θέλω να ασχοληθώ με το Επιμελητήριο Κορινθίας και να στηρίξω την προσπάθεια του κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη, γιατί είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και πάνω από όλα αυτοδημιούργητος. Το όραμα μου είναι να προσφέρω για το καλό των επιχειρήσεων και των επιχειρηματιών.»


2.Γιάννης Κ. Αθανασάκος 
Ιδιοκτήτης καταστήματος οικιακών ειδών
Υποψήφιος στο Εμπορικό ΤμήμαΟ Γιάννης Κ. Αθανασάκος γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κόρινθο, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ακολούθησαν σπουδές στα Οικονομικά και το Marketing , σπουδές που αξιοποιήθηκαν, επιχειρηματικά πλέον, το 2004. Ο, μόλις 26 ετών τότε, Γιάννης μπαίνει στον κόσμο του Εμπορίου με τα οικιακά είδη και τα έπιπλα να είναι ο κλάδος της ενασχόλησής του. Καταγράφει εμπειρία αρχικά ως στέλεχος της Παν Ζουμπέκας ΑΕΒΕ και στη συνέχεια, ως επιχειρηματίας ο ίδιος, με το Κατάστημα Joy and Home που εδρεύει στον Ισθμό της Κορίνθου (εντός του πολυκαταστήματος Ζουμπέκα σαν shop in shop).
Κατέρχεται στις εκλογές του Επιμελητηρίου της Κορινθίας με τον Συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη.

3.Γιώργος Ευαγγελίου 
Ιδιοκτήτης Καφετέριας
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα Ευχάριστος αισιόδοξος, επικοινωνιακός και πολύ εργατικός! Ο Γιώργος Ευαγγελίου, γεννημένος στην Αθήνα και κάτοικος Λουτρακίου είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάται τις αλλαγές. Το απέδειξε στην πράξη το 2013, όταν από εργολάβος οικοδομών έγινε ιδιοκτήτης καφετέριας , μια επιχείρηση με την επωνυμία Delicimo που διατηρεί ακόμα και σήμερα. 
 Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής του, ενώ δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο.
Ο Γιώργος Ευαγγελίου είναι ένας από τους νέους επιχειρηματίες που κινητοποιούνται στο πλευρό του Δημήτρη Ραψωματιώτη στις επιμελητηριακές εκλογές του Δεκεμβρίου. «Αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ και να συμμετέχω ενεργά στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας, στηρίζοντας έναν άνθρωπο που μόνο αλήθειες ξέρει να λέει και δεν είναι άλλος από τον κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο για τις επιχειρήσεις του νομού και, κατ’ επέκταση, να στηριχθεί  η τοπική οικονομία.»

4.Νεκτάριος Καλλιάρας
Ιδιοκτήτης Κομμωτηρίου
Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών
Ήξερε πάντα πως θα επιχειρήσει! Ο Κλάδος των κομμώσεων ήταν η αρχική επιλογή και υποστηρίχθηκε ουσιαστικά από τον ίδιον με σπουδές σε Ελλάδα και Λονδίνο! Πρακτική και εργασία στην Αθήνα προηγήθηκαν του βήματος, που εν τέλει έγινε το 2006!«Από την αρχή ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου επιχείρηση. Είχα μάλιστα αποφασίσει πως η έδρα της θα είναι το Λουτράκι » μαρτυρά σήμερα ο Νεκτάριος Καλλιάρας, συμπληρώνοντας 12 επιτυχημένα έτη λειτουργίας της επιχείρησής του και όντας ένας από τους διεθνείς εκπαιδευτές της Paulmitchell.
Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 κοριτσιών! Δηλώνει αθεράπευτα εργασιομανής αλλά και λάτρης της συνεχούς εκπαίδευσης, κάτι το οποίο πιστεύει ότι λείπει από την Κορινθία! 
Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που κατέρχεται στις εκλογές τους Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη. «Η διέξοδός μας από την κρίση μπορεί να είναι η εκπαίδευση. Αυτό λείπει σήμερα από την Κορινθία. Κάθε κλάδος χρειάζεται σε σταθερή βάση επιμόρφωση και εξειδίκευση και όχι περιστασιακά όπως συμβαίνει σήμερα. Το Επιμελητήριο μπορεί να παίξει αυτόν το ρόλο και αυτό είναι που πρεσβεύει ο συνδυασμός με τον οποίον κατέρχομαι στις εκλογές του φορέα.»

5.Ιωάννα Λιάκου
Διανομή κι εμπορία ειδών κουρείου - κομμωτηρίου
Υποψήφια στο Τμήμα Μεταποίησης


Να επιχειρεί ήταν πάντα φιλοδοξία της. Στόχος; Να επιχειρεί με δικά της προϊόντα! Το 1992 κατόρθωσε να υλοποιήσει το όνειρό της ανοίγοντας την πρώτη της επιχείρηση αλλά και το στόχο της, αφού κατασκεύαζε η ίδια τα κεραμικά που εμπορευόταν!
Η κ.Ιωάννα Λιάκου, δραστήρια ως άνθρωπος και τολμηρή ως επιχειρηματίας, δε δίστασε ν’αλλάξει αντικείμενο και κλάδο και να μεταπηδήσει από τα κεραμικά, στα είδη κομμωτηρίου, επιχείρηση την οποία διατηρεί τα τελευταία 20 χρόνια στην Κατουνίστρα του Λουτρακίου. Με ενεργό δράση στην Ελλάδα αλλά και εξαγωγές σε Κύπρο και Ρουμανία, κατόρθωσε την τελευταία τριετία να δημιουργήσει τη δική της «ετικέτα»με την επωνυμία "MarrasForMen", ανοίγοντας μια νέα προοπτική στην επιχείρησή της, προσοδοφόρα όπως θα πει σήμερα, αφού οι δείκτες των κερδών παρουσιάζουν σταδιακή άνοδο!
«Πάνω απ’ όλα είναι η δουλειά μου» θα παραδεχτεί,κατορθώνει ωστόσο να βρίσκει πάντα χρόνο για τις ορειβατικές της εξορμήσεις, για τις κοινωνικές της δράσεις, για την ενασχόλησή της με τις τέχνες, τον πολιτισμό και τη μουσική, στοιχεία, τα οποία - ως λέει - προάγουν την κοινωνία μας και προς τούτο η ίδια στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις, προωθώντας τη συμμετοχή και ενασχόληση και άλλων ανθρώπων.
Στο Επιμελητήριο δεν είχε σκεφτεί ποτέ να κατέλθει ως υποψήφια, μάλιστα δηλώνει απογοητευμένη από το ρόλο του φορέα έως σήμερα, επικεντρώνοντας τη δυσαρέσκειά της στη μη ενημέρωση για προγράμματα που αφορούν τις επιχειρήσεις και τη στήριξή τους. Η παρότρυνση φίλων αλλά και οι θέσεις του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», την έπεισαν να μετάσχει στις εκλογές επιδιώκοντας ένα Επιμελητήριο βελτιωμένο, ένα Επιμελητήριο το οποίο θα παρέχει πληροφορία, στήριξη, εκπαίδευση.


6.Δημήτρης Λουκάς 
Ιδιοκτήτης Πρατηρίου Υγρών Καυσίμων
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα


Ζει μόνιμα στον τόπο καταγωγής του, τους Αγίους Θεοδώρους. Από το 1995 μέχρι και σήμερα, διατηρεί επιχείρηση υγρών καυσίμων, παράλληλα όμως ασχολείται και με αγροτικές εργασίες. Ο Δημήτρης Λουκάς σπούδασε Μηχανικός αυτοκινήτων ωστόσο επιχειρηματικά οδηγήθηκε σε διαφορετικούς δρόμους , ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής αλλά και το ένστικτό του.
Τον χαρακτηρίζουν η συνέπεια, η τιμιότητα και ο επαγγελματισμός. Στον ελεύθερό του χρόνο διαβάζει και ασχολείται με τα κτήματά του!
Στο Επιμελητήριο είναι υποψήφιος με την «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» του Δημήτρη Ραψωματιώτη.  «Αποφάσισα ν’ ασχοληθώ με τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας και να στηρίξω τον συνδυασμό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το αποτέλεσμα γιατί θεωρώ τον κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη έναν αξιόλογο άνθρωπο και επιτυχημένο επιχειρηματία. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω από την πλευρά μου και να στηρίξω έμπρακτα τις επιχειρήσεις του νομού.»


7.Παπαδημητρίου Θανάσης 
Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης - ταβέρνας
Υποψήφιος στο Τμήμα ΥπηρεσιώνΚατέρχεται στα κοινά του Επιμελητηρίου της Κορινθίας για πρώτη φορά και ύστερα από παρότρυνση φίλων. Στόχος και επιδίωξή του είναι ένα Επιμελητήριο με ανοιχτές πόρτες. Ένα Επιμελητήριο το οποίο θα στέκεται στο πλευρό του επιχειρηματία, θα τον βοηθά στα ζητήματα που αντιμετωπίζει, θα του δίνει τα εργαλεία για να προοδεύει και να αναπτύσσεται.
Ο Θανάσης Παπαδημητρίου διατηρεί επιχείρηση εστίασης στη λίμνη Ηραίου στο Λουτράκι, με την επωνυμία «Ήρα». Τη δημιούργησε ο πατέρας του το 1993, ο ίδιος ανέλαβε τα ηνία της το 2010. Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν δραστήριο, καλό και αγαπητό επαγγελματία.


8.Σιδέρης Πλιατσικίδης 
Ιδιοκτήτης μεσιτικού γραφείου
Υποψήφιος στοΤμήμα ΥπηρεσιώνΚατάγεται από Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Νομό Έβρο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η αγάπη του για την περιοχή τον έφερε στο Λουτράκι όπου ζει μόνιμα τα τελευταία δέκα χρόνια και διατηρεί μεσιτικό γραφείο. Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα κοινά που αφορούν τον επαγγελματικό κλάδο.  Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών αστικών συμβάσεων Νομού Κορινθίας και έχει διατελέσει για δύο έτη μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιου και Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας μεσιτών Ελλάδος.
Ο Σιδέρης Πλιατσικίδης είναι υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας με τον Συνδυασμό «Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα του ΔημήτρηΡαψωματιώτη. Επιδιώκει με τη συμμετοχή του να συμβάλλει στην προσπάθεια αναμόρφωσης του θεσμού, στην ενεργοποίησή του και στην υλοποίηση του στόχου του, που δεν είναι άλλος από το να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των επιχειρηματιών της Κορινθίας.

9.Χρήστος Σπηλιόπουλος
Ιδιοκτήτης Επιχείρησης Εστίασης 
Υποψήφιος στο Τμήμα ΥπηρεσιώνΑπό την Τρίπολη όπου γεννήθηκε, βρέθηκε στο Λουτράκι να επιχειρεί! Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές του στην Νοσηλευτική, ο Χρήστος Σπηλιόπουλος αναλαμβάνει το 2009 την επιχείρηση εστίασης που η οικογένειά του διατηρεί στο Λουτράκι. Είναι εργατικός και τελειομανής, λάτρης των ταξιδιών και της γυμναστικής.
Με το Επιμελητήριο ασχολείται για πρώτη φορά. Στο ερώτημα «γιατί έλαβε την απόφαση», απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια «Γιατί δεν βρήκα κανέναν λόγο να μην το κάνω!» Εκείνο που επιδιώκει με τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Ραψωματιώτη «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα», είναι η αναβάθμιση του φορέα σε επίπεδο δράσεων, λειτουργίας και αποτελεσματικότητας, το ουσιαστικό αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια.

 
Powered by Blogger