Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πέτρου Θοδωρής : Nα είναι πιο προσεκτικός ο κ. Καραβούλης

- Advertisement -

Ο κ. Πέτρου αναφέρθηκε στο ταξίδι του κ. Καραβούλη στην Μόσχα που πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού

“Ο κ. Καραβούλης εκπροσώπησε τον LTO και υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας. Ομως στις φωτογραφίες κρατά ένα φάκελο με λογότυπα της επιχείρησής του”

“Οταν εκπροσωπούμε το Δήμο, θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί”, τόνισε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Πέτρου

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αυτος ειναι ενας απο τους νεους ανθρωπους που μπορει να δωσει μελλον στο δημο .Μορφωμενος ,μετρημενος .Οχι σαν τους αλλου πολιτικους δεινοσαυρους που εκαναν μια τρυπα στο νερο !
    Νεοι ανθρωποι να αλλαξει ο τοπος !!!

  2. Σωστος ο 1.34. Ο 10.41 χάφτει μύγες ή στοχεύει σε δημοτικός σύμβουλος για να'χει ένα εισοδηματάκι χωρίς να πατάει στην συνελεύσεις??

  3. 10:41 π.μ. εσύ συντροφίσκε φαίνεται πως ξέρεις μόνο τους Καρανίκες και τον σεβντά τους για την Μενέγω, και τους Παναγιώτηδες Λάμπρου.

  4. αλλοι πανε για να βολευονται σε μερες κρισης και αλλοι για να κανουν καλο στο τοπο τους .Μπραβο στον νεαρο.Και μπραβο στα νεα παιδια που ασχολουνται με τα κοινα αλλα δυστυχως η κατασταση δεν θα αλλαξει ,τοσα χρονια οι ιδιοι και οι ιδιοι τους βαρεθηκαμε δεν κανουν τιποτα ουσιαστικο .Καντε τοπο στα νιατα !

  5. Μπράβο κ. Πέτρου, πολύ εύστοχη παρατήρηση. Στο Λουτράκι κοιτάνε όλοι πως θα βολέψουν τις προσωπικές τους επιχειρήσεις ή συγγενεις/κολλητους σε δημοτικές επιχειρήσεις. Έχει καταντήσει αηδία. Αν ξεκινήσουμε βιβλίο γράφουμε με τα παρατράγουδα του Λουτρακίου

  6. Δεν ξερω 12.31 αν ειναι η ελπιδα η οτιδηποτε αλλο…το θετικο ειναι οτι κανει μια προσπαθεια και μιλαει σοβαρα με επιχειρηματα αν κρινουμε απο αλλους..θα δουμε αν το συνεχισει σωστα

  7. Κυριε Πετρου μπραβο σας αλλα θα ηθελα
    Να σας ενημερωσω να θεσετε το θεμα για
    Γην προσληψη δυο χρονια που εγινεστην
    ΔΕΥΑΠ

  8. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΡΕ ΕΥΤΡΑΦΗ. ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝ ΕΣΥ ΜΙΛΟΥΣΕΣ? ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΡΕ?????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΦΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΙΤΣΙ-ΠΙΤΣΙ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ?

  9. Βρηκες την ωρα να στριμωξεις την Μαριω ρε? Δεν κοιτας το χάλι σου πρώτα και να μαθεις να σεβεσαι τους ομιλουντας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog