Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αποκλειστικό : Μπήκαν τα πρώτα δίχτυα στο Λουτράκι!!

- Advertisement -

Τα πρώτα δίχτυα στο Λουτράκι είναι γεγονός!!!

Υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που αποφασίζουν άμεσα και δραστικά να προστατέψουν τους επισκέπτες των επιχειρήσεών τους!

Η τοποθέτηση των πλωτών φραγμάτων για την προστασία των λουoμένων από τις μέδουσες είναι γεγονός, πρώτο, πανελλαδικά στην παραλία του ξενοδοχείου”Παππάς”

Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ ΑΕ με δικά της έξοδα (!!!) και σε συνεργασία με την εταιρεία Νew Naval προχώρησαν σήμερα στην τοποθέτηση των φραγμάτων για τη προστασία των επισκεπτών του ξενοδοχείου τους και των συμβολαίων τους.

Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήριά μας  και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι !!!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτή είναι ιδιωτική πρωτοβουλία για ιδιωτικά συμφέροντα . Η Δημοτική Αρχή , ο LTO Το Λιμενικό Ταμείο , και όλοι οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι που αποσκοπούν σε προσωπικά οφέλη που είναι και τι κάνουν?

  2. Μπράβο τους για την πρωτοβουλία τους!!! Αν περίμενε από το δήμο να βάλει δίκτυα θα ήταν χαμένη και αυτή η χρονιά!!!! Καιρός να ενεργοποιηθούν και οι άλλοι…

  3. Είσαστε για γέλια μερικοί μερικοί. Απο την μια λετε συγχαρητήρια στον ιδιώτη για την τοποθέτηση διχτυων. Απο την άλλη όταν ο Δήμος θα βάλει τα δύχτια, όποτε τα βάλει, με την δική σας λογική, θα εξυπηρετήσει συγκεκριμένα καταστήματα, γιατί δεν θα καλύπτει όλη την παραλία….τεχνικοί λόγοι.
    Απο την άλλη δίνεται συγχαρητήρια στον ιδιώτη αλλά μόλις βάλει εισιτήριο θα λέτε για ελέυθερες παραλίες και άλλα τέτοια δημοκρατικά συνθήματα.
    Μην ξεχνάμε ότι όλοι εσείς θέλετε να κάνετε και μπάνιο ελεύθερα και ο Δήμος να μην πληρώσει και ο ιδιώτης να μην σας χρεώσει και πολλά πολλά ακόμη.
    Ρε δε πατε καλά.
    Όταν αποφασίσετε τι θέλετε, θα τα ξανα πούμε.

  4. Μπραβο στην ιδωτικη πρωτοβουλια
    Δεν εγινε μαγος οπως ειπε ενας κυριος
    Ειναι ενυπνος και ικανος τετοιους
    Θελουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog