Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

To παράσημο του Αποστόλου Παύλου απένειμε ο Μητροπολίτης Κορίνθου στον Δαμιανό Κωνσταντίνου, Πρόεδρο του Ιδρύματος Δαμιανού, που εδρεύει στο Σχίνο Κορινθίας !!

- Advertisement -

Τη μέγιστη διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου, το παράσημο του Αποστόλου Παύλου, απένειμε τιμητικώς στις 29 Ιουνίου 2018 ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος στον κ. Δαμιανό Κωνσταντίνου, Πρόεδρο του Κέντρου Ελληνισμού Ιδρ. Δαμιανού,
αναγνωρίζοντας την αγάπη με την οποία αγκάλιασε και συνεχίζει να αγκαλιάζει έμπρακτα τη Μητρόπολη Κορίνθου και το Ποίμνιο της, αποκαλώντας τον «μέγιστο Ελληνόψυχο Κύπριο ευεργέτη».

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου Κορίνθου μετά την Αρχιερατική λειτουργία, με την παρουσία 12 Μητροπολιτών της Εκκλησίας της Ελλάδος και του Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, της Εκκλησίας της Κύπρου.

Η ίδια διάκριση απενεμήθη για πρώτη φορά στην περσινή πανηγυρική εορτή του Αποστόλου Παύλου στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο και στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

Γενικό πλάνο από την τελετή της 29ης Ιουνίου, 2018

Ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου αμέσως μετά την απονομή του παράσημου του Αποστόλου Παύλου. Αριστερά του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινή κ. Ησαΐας, δεξιά του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου μετά τη τελετή απονομής.

Σχόλιο LB: Πολλά συγχαρητήρια στον κ. Κωνσταντίνου, τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Δαμιανού που εδρεύει στο Σχίνο Κορινθίας, το οποίο αποτελεί πραγματικά ένα ανοικτό πανεπιστήμιο για μικρούς και μεγάλους. Ο κ. Δαμιανός Κωνσταντίνου συμβάλλει στην τουριστική προβολή της περιοχής του Σχίνου με το θεσμό των Ανθεστηρίων που πρόσφατα κάλυψε με ρεπορτάζ του το Loutrakiblog.gr


Ιδρυμα Δαμιανού:Ενας χώρος ιστορίας και πολιτισμού δίπλα μας ! Επισκεφθείτε το !

Ανθεστήρια και γιορτή των ρόδων στο Κέντρο Ελληνισμού Ιδρ. Δαμιανού στο Σχίνο Λουτρακίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog